Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Bier kerstpakket

Een heerlijk kerstpakket met bier voor de bourgondische genieter. Een kerstpakket met bier is vaak niet alleen heel lekker, maar ook een lust voor het oog! Een bier kerstpakket staat bekend als robuust en stoer. Leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Wij hebben deze pakketten voor iedereen en in elke prijsklasse. Van Belgisch bier tot speciaalbier in uw cadeaupakket, u bent hier aan het juiste adres. Kijk rustig rond en vraag daarna een vrijblijvende offerte aan. Proost!

Geen filters gekozen
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het bier kerstpakket; een uniek cadeau

Nederland is een echt bierland. Met oer-Hollandse biermerken als Heineken, Amstel en Hertog-Jan mag Nederland zich absoluut rekenen tot de wereldtop. Het bier kerstpakket vormt daar geen uitzondering op! Zowel pils als speciaal bier zit in uw drankpakket. Wat u ook lekker vindt, bij Kerstpakkettenplaza.nl is het goed geregeld.

Kerstpakket met bier bestellen

Prachtig kerstpakket met bier voor de genieter

De populariteit van speciaalbier groeit in Nederland. Volgens ons zou dit weleens door de bierpakketten kunnen komen! Door uw medewerkers een bier pakket te schenken, laat u ze kennismaken met verrassende nieuwe smaken. Zo kunnen ze heerlijk uitproberen welke smaak favoriet is. Kerstmis gaat tenslotte over genieten! Kerstpakket met bier, proost!

Kerstpakket bier: bierpakketten vol variatie

Bierpakketten heb je in alle soorten en maten. Dat is niet zo gek, want elk bier heeft haar verschillende smaak en uiterlijk, lees meer over bier. Nederlands oud bruin bier is bijvoorbeeld zoet, met weinig alcohol, terwijl Belgisch oud bruin bier juist wat zuurder is.

Bier kerstpakket met meer verfijnde smaken

Hebben uw klanten of relaties een nog verfijndere smaak? Probeer dan bijvoorbeeld eens een kerstpakket met witbier, een troebel bier dat smaken van kruiden en citrus bevat.

Kerstpakket met bier of een ander drankgeschenk

Om voor al uw mensen het juiste geschenk te kiezen, kunt u ook kijken of binnen uw organisatie wellicht ook een voorkeur bestaat voor een ander drankgeschenk dan een bier kerstpakket Hierbij kunt u denken aan wijnpakketten, of een champagne kerstpakket. Uiteraard hebben wij binnen ons assortiment een verscheidenheid aan deze heerlijke pakketten.

Maak uw kerstpakket persoonlijk met kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in de kracht van personalisatie. Naast onze populaire bier kerstpakketten, bieden we u ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakketten samen te stellen met behulp van onze keuzekado optie. Op deze manier kunt u de geschenken aanpassen aan de voorkeuren van uw medewerkers en hen een persoonlijk cadeau geven dat perfect bij hen past. Of het nu gaat om een kerstpakket vol bier, thee, lekkernijen of luxe verzorgingsproducten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer een unieke en betekenisvolle kerstervaring voor uw team en toon uw waardering voor hun inzet gedurende het jaar. Kerstpakkettenplaza.nl staat klaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van het perfecte kerstgeschenk voor uw bedrijf. Laat uw medewerkers stralen tijdens de feestdagen met onze prachtige en op maat gemaakte kerstpakketten!

Conclusie

Een bier kerstpakket is in vele vormen verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza.nl. Kies voor een pakket met louter Hollandse biertjes of juist voor buitenlandse bieren. Een pakket met speciaalbieren is ook uitermate geschikt als kerstpakket voor uw relaties. Het bestaande aanbod in bierpakketten met of zonder glas vindt u hier!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten en bierpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Liever een kerstpakket met thee? Ook dat kan.

Bier kerstpakket