Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket Defensie

Op zoek naar een bijzonder kerstpakket voor uw dappere Defensie-personeel? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte aanbod voor u. Onze kerstpakket voor de Defensie is speciaal samengesteld om uw militaire helden te bedanken voor hun inzet en toewijding. Met hoogwaardige producten en thema’s die aansluiten bij hun uitdagende werk, bieden onze kerstpakketten een welverdiende beloning tijdens de feestdagen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef uw Defensiepersoneel een kerst om nooit te vergeten!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een eerbetoon aan moed en inzet

Onze kerstpakket Defensie zijn een eerbetoon aan de moed en inzet van uw militaire team. Met zorgvuldig geselecteerde producten bieden we een combinatie van lekkernijen, praktische items en luxe geschenken. Van heerlijke snacks voor tijdens de dienst tot comfortabele accessoires voor ontspanning na inspanning, onze kerstpakketten zijn een ware traktatie voor uw Defensiepersoneel.

Thematische kerstpakketten

Kerstpakket Defensie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een breed scala aan thematische kerstpakketten die perfect passen bij uw Defensiepersoneel. Denk aan pakketten met een survival-thema, waarbij avontuurlijke producten en handige tools worden gecombineerd. Of kies voor een relaxpakket met wellness-producten om te ontspannen na een drukke periode. Wat uw voorkeur ook is, onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld om uw Defensiepersoneel te verwennen.

Kwaliteit en zorgvuldigheid

Bij het samenstellen van een kerstpakket voor Defensie leggen we de nadruk op kwaliteit en zorgvuldigheid. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat elk product in het kerstpakket van topkwaliteit is. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Defensiepersoneel alleen het beste krijgt tijdens de feestdagen.

Persoonlijke touch

Geef uw kerstpakket voor Defensie een persoonlijke touch door een kerstkaart toe te voegen met een speciale boodschap voor uw team. U kunt ook uw logo of de naam van uw Defensie-eenheid laten bedrukken op het pakket voor een extra speciaal tintje. Zo maakt u van het kerstpakket een uniek en attent geschenk voor uw militaire helden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendopties voor een kerstpakket Defensie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we verschillende verzendopties aan, zowel binnen Nederland, België als internationaal. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik mijn kerstpakket voor de Defensie personaliseren?

Ja, we bieden de mogelijkheid om uw kerstpakketten te personaliseren met een kerstkaart of uw eigen logo. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Zijn de kerstpakketten Defensie geschikt voor alle rangen binnen Defensie?

Ja, onze kerstpakketten zijn geschikt voor alle rangen en functies binnen Defensie. We bieden een gevarieerd assortiment aan, zodat u een pakket kunt kiezen dat past bij de ontvanger.

Hoe kan ik mijn kerstpakket voor Defensie bestellen?

U kunt eenvoudig uw kerstpakket voor Defensie bestellen via onze website. Blader door ons assortiment, maak uw keuze en plaats uw bestelling online. Heeft u hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bestel uw kerstpakket Defensie op Kerstpakkettenplaza.nl

Maak uw kerstfeest compleet en toon uw waardering aan uw Defensiepersoneel met onze unieke Kerstpakketten Defensie. Bestel gemakkelijk en snel op Kerstpakkettenplaza.nl en geef uw helden een welverdiende beloning tijdens de feestelijke periode. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw Defensie-eenheid. Maak van Kerstmis een onvergetelijke gelegenheid met onze ludieke kerstpakketten!

Vragen of meer informatie over het kerstpakket Defensie?

Heeft u vragen over ons kerstpakket voor de Defensie of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk en personalisatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw Defensiepersoneel. Neem contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van een onvergetelijke kerstervaring voor uw Defensiepersoneel.

Toch op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ook eens onze collectie kerstpakketten zonder alcohol of zonder eten.

Kerstpakket Defensie bestellen