Kerstpakket zonder eten

Kerstpakket zonder eten – De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Maar wat als je liever gezonde en bewuste keuzes maakt tijdens de feestdagen? Dan is een kerstpakket zonder eten misschien wel iets voor jou. Kerstpakketten zonder eten: Het perfecte cadeau voor gezonde feestdagen!!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren / Prijs

Wat is een kerstpakket zonder eten?

Een kerstpakket zonder eten is een cadeau dat bestaat uit andere producten dan etenswaren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorgingsproducten, keukengadgets, kookboeken, thee en andere dranken, en meer. Het idee is om een cadeau te geven dat niet alleen mooi is, maar ook gezond en bewust. Het zijn sowieso allemaal bijzondere kerstpakketten.

Inspiratie voor kerstpakketten zonder eten

Ben je op zoek naar inspiratie voor een kerstpakket zonder eten? Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet:

Verzorgingspakket: Stel een pakket samen met verschillende verzorgingsproducten, zoals handcrème, gezichtsmaskers, douchegel en andere beautyproducten.
Verantwoorde kerstpakketten: een duurzaam kerstpakket met producten als een herbruikbare koffiebeker, een waterfles, een setje herbruikbare rietjes of bijen artikelen.
Theepakket: een pakket samen met verschillende soorten thee en bijpassende accessoires, zoals theeglazen en een thee-ei.
Kerstpakketten met hardware: een pakket met handige keukengadgets, zoals een spiraalsnijder, een siliconen bakmat of een slowcooker.
Kerstcomplimenten: Kies voor Eigen Keuze Kerstpakketten en geef uw medewerkers en relaties de vrije keus!

FAQ kerstpakketten zonder eten

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket zonder eten bestellen?

Een kerstpakket zonder eten heeft verschillende voordelen. Zo is het een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl omdat je geen zoetigheden weggeeft. En je loopt niet het risico op het geven van een geschenk dat allergieën kan veroorzaken! Ook tackle je zo het geven van alcohol aan de medewerkers die dit niet op prijs stellen.

Hoe kan ik een kerstpakket zonder eten samenstellen?

Een pakket zonder eten kun je op verschillende manieren samenstellen. Bedenk eerst voor wie het pakket is en wat de interesses zijn van de ontvanger. Vervolgens kun je producten uitkiezen die passen bij deze interesses. Maak hierbij gebruik van een thema zoals bijvoorbeeld wellness en stel op basis daarvan een pakket samen. U bent van harte welkom in onze kerstpakketten showrooms voor het samenstellen van uw kerstpakketten. Dit kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel kost een dergelijk kerstpakket

De prijs van een kerstpakket is afhankelijk van de producten die je kiest. Een pakket met alleen verzorgingsproducten zal bijvoorbeeld een andere prijs hebben dan pakket met een groot cadeau artikel. Houd er rekening mee dat je bij het samenstellen van een kerstpakket zonder eten vaak meer betaalt.

Kerstpakket zonder eten bestellen

Een feestelijk kerstpakket zonder eten

Een kerstpakket zonder eten kan je feestelijker maken door het mooi te verpakken en te versieren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle cadeau doos of mand en voeg feestelijke decoraties toe zoals kaarsjes. Zo creëer je echt een feestelijke sfeer en kom je voor de dag met een heel origineel kerstpakket.

Als werkgever kun je je medewerkers verrassen met een feestelijk kerstpakket zonder eten door bijvoorbeeld een enquête uit te zetten en te vragen naar hun interesses en voorkeuren. Vervolgens kun je op basis daarvan een persoonlijk pakket samenstellen. Je kunt ook een thema kiezen dat past bij je bedrijf en daar een pakket omheen bouwen.

Conclusie:

Een kerstpakket zonder eten is een goed bedacht en overdacht cadeau voor de feestdagen. Door te kiezen voor producten die niet eetbaar zijn, maak je een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl. Door het pakket feestelijk te verpakken en te decoreren, creëer je absoluut een feestelijke sfeer. Hopelijk heb je in dit artikel inspiratie opgedaan en kun je aan de slag met het kiezen van jouw eigen kerstpakket zonder eten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een specifiek kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket zonder eten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht