Kerstpakket zonder eten

Kerstpakket zonder eten – De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Maar wat als je liever gezonde en bewuste keuzes maakt tijdens de feestdagen? Dan is een kerstpakket zonder eten misschien wel iets voor jou. Kerstpakketten zonder eten: Het perfecte cadeau voor gezonde feestdagen!!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een kerstpakket zonder eten?

Een kerstpakket zonder eten is een cadeau dat bestaat uit andere producten dan etenswaren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorgingsproducten, keukengadgets, kookboeken, thee en andere dranken, en meer. Het idee is om een cadeau te geven dat niet alleen mooi is, maar ook gezond en bewust. Het zijn sowieso allemaal bijzondere kerstpakketten.

Inspiratie voor kerstpakketten zonder eten

Ben je op zoek naar inspiratie voor een kerstpakket zonder eten? Hieronder hebben we een aantal populaire kerstpakket ideeën voor je op een rijtje gezet:

Verzorgingspakket: Stel een pakket samen met verschillende verzorgingsproducten, zoals handcrème, gezichtsmaskers, douchegel en andere beautyproducten.
Verantwoorde kerstpakketten: een duurzaam kerstpakket met producten als een herbruikbare koffiebeker, een waterfles, een setje herbruikbare rietjes of bijen artikelen.
Theepakket: een pakket samen met verschillende soorten thee en bijpassende accessoires, zoals theeglazen en een thee-ei.
Kerstpakketten met hardware: een pakket met handige keukengadgets, zoals een spiraalsnijder, een siliconen bakmat of een slowcooker.
Kerstcomplimenten: Kies voor Eigen Keuze Kerstpakketten en geef uw medewerkers en relaties de vrije keus!

Vraag en antwoord

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket zonder eten bestellen?

Een kerstpakket zonder eten heeft verschillende voordelen. Zo is het een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl omdat je geen zoetigheden weggeeft. En je loopt niet het risico op het geven van een geschenk dat allergieën kan veroorzaken! Ook tackle je zo het geven van alcohol aan de medewerkers die dit niet op prijs stellen. Overigens bieden we ook een Halal kerstpakket, als specifiek alternatief.

Hoe kan ik een kerstpakket zonder eten samenstellen?

Een pakket zonder eten kun je op verschillende manieren samenstellen. Bedenk eerst voor wie het pakket is en wat de interesses zijn van de ontvanger. Vervolgens kun je producten uitkiezen die passen bij deze interesses. Maak hierbij gebruik van een thema zoals bijvoorbeeld wellness en stel op basis daarvan een pakket samen. U bent van harte welkom in onze kerstpakketten showrooms voor het samenstellen van uw kerstpakketten zonder eten. Dit kan al vanaf 100 stuks!

Hoeveel kost een dergelijk kerstpakket zonder eten?

De prijs van een kerstpakket is afhankelijk van de producten die je kiest. Een pakket met alleen verzorgingsproducten zal bijvoorbeeld een andere prijs hebben dan pakket met een groot cadeau artikel. Houd er rekening mee dat je bij het samenstellen van pakketten zonder eten vaak meer betaalt.

Een feestelijk kerstpakket zonder eten

Kerstpakket zonder eten bestellen

Een kerstpakket zonder eten kan je feestelijker maken door het mooi te verpakken en te versieren. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle cadeau doos of mand en voeg feestelijke decoraties toe zoals kaarsjes. Zo creëer je echt een feestelijke sfeer en kom je voor de dag met een heel origineel kerstpakket.

Als werkgever kun je je medewerkers verrassen met een feestelijk pakket zonder eten door bijvoorbeeld een enquête uit te zetten en te vragen naar hun interesses en voorkeuren. Vervolgens kun je op basis daarvan een persoonlijk pakket samenstellen. Je kunt ook een thema kiezen dat past bij je bedrijf en daar een pakket omheen bouwen.

Conclusie:

Kerstpakketten zonder eten zijn een goed bedacht en overdacht cadeau voor de feestdagen. Door te kiezen voor producten die niet eetbaar zijn, maak je een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl. Door het pakket feestelijk te verpakken en te decoreren, creëer je absoluut een feestelijke sfeer. Hopelijk heb je in dit artikel inspiratie opgedaan en kun je aan de slag met het kiezen van jouw eigen kerstpakket zonder eten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een specifiek kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook ons assortiment voor houten kerstpakketten!

Kerstpakket zonder eten