Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio juli staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & Acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Film kerstpakket

Breng de betovering van de filmwereld naar de kerstviering met een film kerstpakket. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie aan filmgerelateerde items en lekkernijen om jouw kerstfeest een extra dosis plezier en entertainment te geven. Ontdek hoe je met een film kerstpakket een magische sfeer kunt creëren en geniet van een onvergetelijke kerstervaring vol filmische verrassingen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een unieke filmische ervaring

Met een film kerstpakket creëer je een unieke filmische ervaring voor jezelf en anderen. Het pakket zit boordevol items die de sfeer van de filmwereld naar je woonkamer brengen. Van dvd’s van klassieke en populaire films tot thematische lekkernijen die perfect passen bij een avondje film kijken. Het film pakket biedt een bijzondere ervaring die de ontvangers zal verrassen en vermaken.

Film kerstpakket bestellen

Films voor elke smaak en leeftijd

Het film kerstpakket bevat films die geschikt zijn voor verschillende smaken en leeftijdsgroepen. Of je nu een liefhebber bent van romantiek, actie, komedie of avontuur, er is voor ieder wat wils. Het pakket biedt een diverse selectie van films die garant staan voor entertainment en plezier. Van tijdloze klassiekers tot recente releases, het film pakket biedt een scala aan keuzemogelijkheden. We bieden naast onze film kerstpakketten, ook ander kleine kerstpakketten aan.

De ultieme filmavond beleven

Met het film kerstpakket kun je de ultieme filmavond beleven. Creëer een gezellige sfeer in je eigen woonkamer, richt je zitplaatsen comfortabel in en zorg voor een goede selectie aan films. Kies voor een mix van genres en stijlen, zodat er voor iedereen iets interessants te zien is. Combineer dit met heerlijke snacks en drankjes uit het film kerstgeschenk, en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde filmavond. Op zoek naar andere gave kerstpakketten? Bekijk ons assortiment.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf de films kiezen voor mijn film pakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een vooraf samengestelde selectie van films aan in het film kerstpakket. We hebben zorgvuldig films gekozen die passen bij verschillende genres en smaken. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat het film kerstpakket een gevarieerde en plezierige filmervaring biedt. Mocht je specifieke voorkeuren hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice om te bespreken of er mogelijkheden zijn om films aan te passen naar jouw wensen.

Hoe kan ik het film kerstpakket bestellen?

Het bestellen van het film kerstpakket is eenvoudig. Je kunt dit doen via onze website Kerstpakkettenplaza.nl. Navigeer naar het film pakket en voeg het toe aan je winkelmandje. Volg daarna de stappen om je bestelling te voltooien. Mocht je tijdens het bestelproces vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice klaar om je te assisteren. We zorgen ervoor dat het film kerstpakket zorgvuldig wordt samengesteld en op tijd bij jou wordt bezorgd.

Zijn er films voor alle leeftijden beschikbaar in het film kerstpakket?

Ja, we streven ernaar om in het film kerstpakket een mix van films aan te bieden die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. We hebben rekening gehouden met verschillende genres en leeftijdsclassificaties, zodat er voor iedereen iets leuks te vinden is. Van familiefilms tot films voor volwassenen, we proberen een gevarieerd aanbod te bieden dat past bij verschillende kijkers.

Vragen of meer informatie over een film kerstpakket?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het kerstpakket? Ons team bij Kerstpakkettenplaza.nl staat voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon op +31 (0)24 303 1166 of per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen over het kerstpakket. Maak van jouw kerst een onvergetelijke filmische ervaring met het film kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl.

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld onze grappige kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Film kerstpakket