Kerstpakket kinderen

Kerstpakket voor kinderen – De perfecte manier om de kleintjes tijdens de feestdagen te verrassen en hun kerstbeleving extra speciaal te maken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen te betrekken bij de magie van Kerstmis. Daarom bieden we een breed assortiment aan pakketten met speciale verrassingen en leuke geschenken die perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden. Lees verder en ontdek ons betoverend kerstpakket voor kinderen!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magisch kinder kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat een kerstpakket voor kinderen een beleving op zichzelf moet zijn. Daarom hebben we speciale magische pakketten samengesteld die kinderen betoveren en verwonderen. Ons kerstpakket voor kinderen zitten boordevol leuke en creatieve items, zoals speelgoed, spellen, knutselspullen, boeken en nog veel meer. Met thema’s als sprookjes, avontuur, dieren en superhelden bieden we een wereld vol plezier en verbeelding voor de kleintjes.

Een uniek kerstpakket voor uw kind: maatwerk voor speciale momenten

Kerstpakket voor een kind bestellen

Voor het samenstellen van een kerstpakket voor kinderen is een persoonlijke aanpak belangrijk. Ieder kind heeft namelijk andere hobby’s en interesses. Daarom bieden we de mogelijkheid voor maatwerk kerstpakketten voor kinderen. Zo stelt u een pakket samen dat perfect past bij het kind door te overwegen wat hen het meest aanspreekt. Hier zijn enkele suggesties om u te helpen het perfecte pakket samen te stellen:

  • Leeftijdscategorie: Kies cadeaus of voedsel en snacks die geschikt zijn voor de specifieke leeftijd van het kind. In ons assortiment vindt u passende items bij iedere leeftijdsgroep.
  • Interesses: Ga na wat de interesses zijn van de kinderen aan wie u een kerstpakket wilt geven. Op basis van de interesses kunt u een kerstpakket met het juiste thema kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Avontuurlijk’ of ‘Spelletjes’.
  • Leerzaam kerstpakket: Overweeg een pakket dat ook leerzaam kan zijn voor de kinderen. Zo zijn er diverse pakketten met spellen die de speler strategisch laten denken en leren om samen te werken.
  • Speeltype: Geven de kinderen de voorkeur aan actief spel, zoals sport en beweging, of aan rustige activiteiten zoals lezen of tekenen? Stem het kerstpakket hierop af.

Voor kinderen is de impact dat een geschenk heeft misschien nog wel groter dan bij volwassenen. Denk daarom na over welk soort pakket het best zal aanspreken bij de meeste kinderen. Of kies voor meerdere soorten pakketten, bijvoorbeeld een verschillend pakket voor jongens en meisjes. Zo heeft u een grote kans dat u hen heel blij maakt tijdens de feestdagen.

Kerstpakketten met een educatief tintje: leren en spelen in één

We geloven in het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Daarom bieden we ook een kinder kerstpakket met een educatief tintje. Deze pakketten bevatten leuke en leerzame items, zoals educatieve spelletjes, boeken, puzzels en knutselsets. Hiermee kunnen kinderen spelenderwijs leren en plezier hebben tijdens de kerstvakantie. Ons educatieve kinder pakket is perfect voor kinderen die nieuwsgierig zijn en graag nieuwe dingen ontdekken.

Veelgestelde vragen

Wat zit er meestal in een kerstgeschenk voor kinderen?

Een kerstpakket voor kinderen bevat vaak een mix van speelgoed, spelletjes, knutselspullen, boeken, snoepgoed en andere leuke verrassingen die aansluiten bij de leeftijd en interesse van het kind.

Zijn er speciale kerstpakketten voor baby’s en peuters?

Ja, wij bieden ook kerstpakketten speciaal voor baby’s en peuters. Deze pakketten bevatten vaak zachte knuffels, bijtspeeltjes, babyboekjes en andere veilige en leuke items voor de allerkleinsten.

Kan ik een kinder kerstpakket personaliseren?

Ja, het is mogelijk om een kinder pakket te personaliseren. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerd pakket voor kinderen.

Zijn er ook kerstpakketten voor tieners?

Ja, we hebben ook kerstpakketten speciaal samengesteld voor tieners. Deze pakketten bevatten items die aansluiten bij hun interesses en leeftijd, zoals gadgets, beautyproducten, accessoires en meer. Zo kunnen ook tieners genieten van een speciaal kerstpakket.

Bestel een betoverend kerstpakket voor kinderen bij Kerstpakkettenplaza.nl

We weten hoe belangrijk het is om de kerstviering voor kinderen magisch en onvergetelijk te maken. Met ons betoverende pakket voor kinderen zorgen we voor een wereld vol plezier, verwondering en leermomenten. Ontdek ons assortiment en maak van de kerstdagen een feestelijke gelegenheid voor de kinderen. Bestel vandaag nog een betoverend kerstpakket voor kinderen en maak hun kerst onvergetelijk.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u meer informatie? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor kinderen.

Op zoek naar een kerstpakket voor de iets oudere jeugd? Kijk dan bij onze kerstpakketten voor jongeren.

Kerstpakket voor kinderen