Halal kerstpakket

Halal Kerstpakket – Een heerlijk en inclusief cadeau voor het feestseizoen! Ontdek waarom halal kerstpakketten de perfecte keuze zijn voor het geven van cadeaus tijdens het feestseizoen. De vraag om een halal kerstpakket wordt steeds groter. Dat is uiteraard ook de reden dat wij binnen onze traditionele kerstpakketten halal kerstpakketten hebben opgenomen.

Halal is een islamitische term en betekent in het Arabisch: rein, toegestaan. Hiermee wordt aangegeven wat voor moslims toegestaan is. Het gaat hierbij zowel om handelingen als om producten. Voor voedsel gelden onder andere speciale richtlijnen waar een moslim zich aan dient te houden. Deze regels zijn afgeleid uit de Koran, de Ahadith en daaruit afgeleide soenna.

De Halal kerstpakketten op onze site, zijn ook geschikt voor andere ontvangers die geen alcohol of varkensvlees consumeren. Zo kan elke medewerker binnen de firma eenzelfde kerstpakket ontvangen en wordt er geen verschil gemaakt in het geven van een kerstgeschenk.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het is weer bijna zover, het feestseizoen staat voor de deur. Het is de tijd van het jaar waarin we samenkomen met familie en vrienden om te genieten van lekker eten en drinken en cadeaus uit te wisselen. Voor velen is het een van de mooiste momenten van het jaar. Maar het kan ook een uitdaging zijn om het perfecte cadeau te vinden, vooral als je op zoek bent naar een cadeau dat aan ieders wensen voldoet. Gelukkig zijn er tegenwoordig halal kerstpakketten beschikbaar, een heerlijk en inclusief cadeau voor iedereen.

Halal kerstpakketten bestellen

Wat is een halal kerstpakket?

Een halal kerstpakket is een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor mensen die volgens de islamitische voorschriften eten. Dit betekent dat alle producten in het kerstpakket halal zijn, wat inhoudt dat ze zijn bereid volgens de islamitische regels en voorschriften. De kerstpakketten zijn er in verschillende varianten, van zoete en hartige snacks tot luxueuze cadeaus met allerlei lekkernijen.

Waarom zijn halal kerstpakketten zo populair?

Stelt u zich voor: het is kersttijd en u wilt dat iedereen binnen uw bedrijf zich onderdeel van de viering voelt, ongeacht hun culturele achtergrond. Met een halal kerstpakket geeft u een krachtig signaal van inclusiviteit en respect voor uw werknemers. Elk pakket is met zorg samengesteld uit halal gecertificeerde producten, wat uw respect en begrip voor islamitische tradities benadrukt. Halal kerstpakketten zijn daardoor enorm populair, niet alleen onder moslims, maar ook bij diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en ethisch verantwoorde producten. De pakketten bevatten een uitgebreide selectie van zowel zoete als hartige snacks en zelfs luxe cadeaus, die allemaal bereid zijn volgens halal normen. Met een halal kerstpakket laat u zien dat u diversiteit waardeert. Hiermee bevordert u een respectvolle sfeer tijdens de feestdagen.

Wanneer kan ik een kerstpakket halal het beste bestellen en kopen?

Een halal kerstpakket kunt u het beste vroeg in het seizoen bestellen, de maand oktober is perfect! Hoewel ze populair zijn is de voorraad vaak wat beperkter dan de traditionele kerstpakketten binnen ons assortiment.

Wat zit er in een kerstpakket halal?

De kerstpakketten zijn er in verschillende varianten en maten. Wat er precies in zit, hangt af van het pakket dat je kiest. Over het algemeen bevatten deze geschenken een combinatie van zoete en hartige snacks, drankjes en soms ook non-food producten. Hier zijn een paar voorbeelden van wat er in een kerstpakket kan zitten:

 • Dadelkoekjes
 • Notenmix
 • Turks fruit
 • Chocolade
 • Chips
 • Thee
 • Sap
 • Non-food producten zoals geurkaarsen of verzorgingsproducten

Hoe kan ik een halal kerstpakket personaliseren?

Een van de voordelen van halal kerstpakketten is dat ze vaak kunnen worden gepersonaliseerd. Hier zijn een paar ideeën:

 • Voeg een persoonlijke boodschap of kaartje toe.
 • Kies een pakket met producten die passen bij de ontvanger, zoals een pakket met lekkernijen uit zijn of haar favoriete keuken.
 • Voeg een extra cadeau toe, zoals een boek, een dvd of een spel.
 • Maak het pakket af met feestelijke decoraties, zoals linten en strikken.
 • Het personaliseren is al mogelijk vanaf 100 stuks!

Veel gestelde vragen

Is een kerstpakket halal alleen bedoeld voor moslims?

Nee, een kerstpakket halal is bedoeld voor iedereen die volgens de islamitische voorschriften eet, maar ze worden steeds populairder onder een breder publiek vanwege de hoogwaardige producten en de inclusiviteit.

Is een halal kerstpakket duurder dan een regulier kerstpakket?

Dat hangt af van het pakket dat je kiest en de aanbieder waar je het koopt. Over het algemeen zijn de kerstpakketten vergelijkbaar in prijs met reguliere kerstpakketten.

Kan ik halal kerstpakketten ook zelf samenstellen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen, vanaf 100 stuks.

Conclusie:

Halal kerstpakketten zijn een geweldige manier om rekening te houden met de diverse culturele en religieuze achtergronden van mensen en iedereen zich welkom te laten voelen tijdens het feestseizoen. Ze bieden hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en maten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een moslimvriend of gewoon op zoek bent naar iets nieuws en inclusiefs om te geven tijdens het feestseizoen, dan zijn deze kerstpakketten zonder alcohol zijn zeker het overwegen waard. Meer info over Halal?

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket halal? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een Defensie kerstpakket of super lekkere bourgondische pakketten? We hebben het allemaal!

Halal kerstpakketten