Glutenvrij kerstpakket

Glutenvrij kerstpakket – Heerlijk genieten zonder gluten! – De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Voor mensen met een glutenintolerantie kan het echter een uitdaging zijn om tijdens deze feestdagen te genieten van de lekkere hapjes en drankjes. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer glutenvrije opties beschikbaar. Deze kerstpakketten zijn dan ook een ideaal cadeau voor iedereen die gluten vermijdt. Zo kunt u al uw medewerkers en klanten een geschikt kerstpakket cadeau doen. Kies voor glutenvrij kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren / Prijs

Geen producten gevonden!

Wat is een glutenvrij kerstpakket?

Een glutenvrij kerstpakket is een cadeaupakket dat speciaal samengesteld is voor mensen met een glutenintolerantie. In een glutenvrij kerstpakket zitten alleen producten die vrij zijn van gluten. Zo kan de ontvanger genieten van heerlijke hapjes en drankjes zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten.

Lekkere producten voor in een glutenvrij kerstpakket

Brood: tegenwoordig zijn er steeds meer bakkerijen die dit soort brood aanbieden. Kies voor een heerlijk vers gebakken brood dat de ontvanger kan toasten en beleggen met lekkere glutenvrije producten.

Koekjes: er zijn tal van lekkere glutenvrije koekjes verkrijgbaar, van chocoladekoekjes tot kaneelkoekjes. Zo kan de ontvanger genieten van een heerlijk zoet tussendoortje tijdens de kerstdagen.

Chocolade: ook chocolade is vaak glutenvrij. Kies voor een luxe chocoladereep of bonbons om de ontvanger te verwennen tijdens de feestdagen.

Chips: chips is een heerlijke snack tijdens de feestdagen. Gelukkig zijn er ook veel glutenvrije chips varianten verkrijgbaar, zoals nacho chips of zoute chips.

Wijn: ook bij drankjes is het belangrijk om op te letten of er gluten in zitten. Gelukkig zijn er steeds meer glutenvrije wijnen verkrijgbaar, zodat de ontvanger ook tijdens de borrel kan genieten van een lekker drankje.

Met een glutenvrij kerstpakket uw Goede doel steunen

Glutenvrije kerstpakket bestellen

U kunt bij Kerstpakkettenplaza.nl met kerstpakketten gratis het goede doel van uw keuze steunen. De kerstpakketten die het goede doel steunen, zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij het glutenvrij kerstpakket. U kunt het goede doel steunen met verschillende kerstpakketten die te vinden zijn in verschillende thema’s, bijvoorbeeld Italiaans of originele kerstpakketten. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u een geschikt kerstpakket uitzoeken voor uw medewerkers en/of klanten. De goede doelen die wij steunen met onze glutenvrije kerstpakketten zijn uiterst divers.

Een glutenvrij kerstpakket kopen

Wilt u een glutenvrij kerstpakket kopen op Kerstpakkettenplaza.nl? Dat kunt u makkelijk en snel online doen via onze webshop, waarbij u kunt kiezen uit al onze glutenvrije kerstpakketten. Heeft u hulp nodig van een van onze medewerkers, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Enkel op afspraak, zodat u zeker bent dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u verder te helpen bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. Bij de levering van uw kerstpakketten, zorgen wij dat uw bestelde kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking. U kunt de kerstpakketten nog persoonlijker maken door een door u aangeleverde wenskaart, brief of product toe te laten voegen aan de kerstpakketten. Geniet samen van een glutenvrije kerst.

Vraag en antwoord

Wat zijn gluten?

Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, gerst en rogge. Mensen met een glutenintolerantie kunnen dit eiwit niet verdragen en moeten gluten vermijden.

Wat zijn de symptomen van een glutenintolerantie?

Symptomen van een glutenintolerantie kunnen zijn: buikpijn, diarree, obstipatie, vermoeidheid, hoofdpijn en gewricht

Hoe weet ik of een product glutenvrij is?

Op de verpakking van een product staat vaak vermeld of het glutenvrij is. Daarnaast zijn er ook verschillende keurmerken die aangeven dat een product glutenvrij is, zoals het glutenvrij-logo van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Kan ik nog steeds lekker eten met een glutenintolerantie?

Ja, absoluut! Tegenwoordig zijn er steeds meer opties verkrijgbaar en zijn er tal van lekkere recepten te vinden die glutenvrij zijn. Het is wel belangrijk om goed op te letten bij het boodschappen doen en te kiezen voor kwaliteits producten.

Is een glutenvrij kerstpakket duurder?

Sommige producten kunnen inderdaad duurder zijn dan reguliere producten. Dit komt doordat er vaak extra kosten gemaakt worden om de producten glutenvrij te maken. Gelukkig zijn er ook veel betaalbare glutenvrije opties verkrijgbaar.

Hoe kan ik een glutenvrij kerstpakket bestellen?

Als Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ruim 20 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten, ook met glutenvrije kerstpakketten. Vraag onze specialisten van de klantenservice naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf kerstpakket zonder gluten samenstellen?

Ja, dat kan zeker! Gezamenlijk gaan we op zoek naar lekkere producten en stellen we een pakket samen. Dit is een goede manier om persoonlijke aandacht te geven aan de ontvanger en om te laten zien dat je rekening houdt met zijn of haar dieetwensen. Dit kan al vanaf 100 stuks! Leerzaam en handig is om wat extra informatie te lezen over een glutenvrij dieet!

Conclusie

Het kerstpakket is een perfect cadeau voor iedereen die gluten vermijdt. Er zijn tal van lekkere glutenvrije producten verkrijgbaar, zoals brood, koekjes, chocolade en chips. Het is belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van producten en te kiezen voor producten met een glutenvrij keurmerk. Daarnaast is het mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen met een persoonlijke touch. Zo kan iedereen tijdens de kerstdagen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Nog even verder kijken binnen ons assortiment? Kijk dan eens bij een gezond kerstpakket of denkt u eerder aan een ecologisch kerstpakket? We hebben het allemaal, ook familie kerstpakketten!

Glutenvrij kerstpakket

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht