Glutenvrij kerstpakket

Glutenvrij kerstpakket – Heerlijk genieten zonder gluten! – De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Voor mensen met een glutenintolerantie kan het echter een uitdaging zijn om tijdens deze feestdagen te genieten van de lekkere hapjes en drankjes. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer glutenvrije opties beschikbaar. Deze kerstpakketten zijn dan ook een ideaal cadeau voor iedereen die gluten vermijdt. Zo kunt u al uw medewerkers en klanten een geschikt kerstpakket cadeau doen. Kies voor een glutenvrij kerstpakket.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een glutenvrij kerstpakket?

Een glutenvrij kerstpakket is een cadeaupakket dat speciaal samengesteld is voor mensen met een glutenintolerantie. In een glutenvrij kerstpakket zitten alleen producten die vrij zijn van gluten. Zo kan de ontvanger genieten van heerlijke hapjes en drankjes zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten. Toch op zoek naar een vegan kerstpakket?

Lekkere producten voor in een kerstpakket glutenvrij

Het samenstellen van een heerlijk kerstpakket dat ook veilig is voor iemand die een gluten allergie heeft, vraagt om zorgvuldige selectie en kennis van producten. Hieronder vindt u smaakvolle en hoogwaardige opties voor glutenvrije kerstpakketten.

  • Brood: veel bakkerijen bieden tegenwoordig glutenvrij brood aan. Kies voor een heerlijk versgebakken brood dat de ontvanger kan beleggen met glutenvrije smeersels en producten.
  • Koekjes: Er zijn tal van glutenvrije koekjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocoladekoekjes of kaneelkoekjes. Zo kan een ontvanger met glutenallergie toch genieten van een tussendoortje tijdens de feestdagen.
  • Chocolade: Chocolade is vaak glutenvrij. Een heerlijke chocoladereep of bonbons zijn een heerlijke traktatie tijdens, maar ook na de feestdagen.
  • Chips: De ideale snack voor de feestelijke borrel. Er zijn gelukkig veel glutenvrije chips varianten verkrijgbaar, zoals nacho chips of zoute chips.
  • Wijn: Ook bij dranken is het belangrijk om op te letten of er gluten in zit. Gelukkig zijn er steeds meer glutenvrije wijnen beschikbaar. Zo kan de glutenintolerante ontvanger ook mee toasten tijdens de kerstborrel.

De genoemde producten zijn veilig voor mensen met glutenallergie en zijn dus prima geschikt om een glutenvrij kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u ook iets bieden voor de medewerkers die (liever) geen gluten eten.

Met een kerstpakket glutenvrij uw Goede doel steunen

Kerstpakket glutenvrij bestellen

U kunt bij Kerstpakkettenplaza.nl met kerstpakketten gratis het goede doel van uw keuze steunen. De kerstpakketten die het goede doel steunen, zijn te herkennen aan het logo van het goede doel bij het glutenvrij kerstpakket. U kunt het goede doel steunen met verschillende kerstpakketten die te vinden zijn in verschillende thema’s, bijvoorbeeld Italiaans of originele kerstpakketten. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u een geschikt kerstpakket uitzoeken voor uw medewerkers en/of klanten. De goede doelen die wij steunen met onze glutenvrije kerstpakketten zijn uiterst divers.

Een glutenvrij kerstpakket kopen

Wilt u een glutenvrij kerstpakket kopen op Kerstpakkettenplaza.nl? Dat kunt u makkelijk en snel online doen via onze webshop, waarbij u kunt kiezen uit al onze glutenvrije kerstpakketten. Heeft u hulp nodig van een van onze medewerkers, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Enkel op afspraak, zodat u zeker bent dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u verder te helpen bij het uitzoeken van een geschikt kerstpakket. Bij de levering van uw kerstpakketten, zorgen wij dat uw bestelde kerstpakketten prachtig en feestelijk zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking. U kunt de kerstpakketten nog persoonlijker maken door een door u aangeleverde wenskaart, brief of product toe te laten voegen aan de kerstpakketten. Geniet samen van een glutenvrije kerst.

Vraag en antwoord over een kerstpakket glutenvrij

Wat zijn gluten?

Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, gerst en rogge. Mensen met een glutenintolerantie kunnen dit eiwit niet verdragen en moeten gluten vermijden.

Wat zijn de symptomen van een glutenintolerantie?

Symptomen van een glutenintolerantie kunnen zijn: buikpijn, diarree, obstipatie, vermoeidheid, hoofdpijn en gewricht

Hoe weet ik of een product glutenvrij is?

Op de verpakking van een product staat vaak vermeld of het glutenvrij is. Daarnaast zijn er ook verschillende keurmerken die aangeven dat een product glutenvrij is, zoals het glutenvrij-logo van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Kan ik nog steeds lekker eten met een glutenintolerantie?

Ja, absoluut! Tegenwoordig zijn er steeds meer opties verkrijgbaar en zijn er tal van lekkere recepten te vinden die glutenvrij zijn. Het is wel belangrijk om goed op te letten bij het boodschappen doen en te kiezen voor kwaliteitsproducten.

Is een glutenvrij kerstpakket duurder?

Sommige producten kunnen inderdaad duurder zijn dan reguliere producten. Dit komt doordat er vaak extra kosten gemaakt worden om de producten glutenvrij te maken. Gelukkig zijn er ook veel betaalbare glutenvrije opties verkrijgbaar.

Hoe kan ik een glutenvrij kerstpakket bestellen?

Als Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ruim 20 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten, ook met glutenvrije kerstpakketten. Vraag onze specialisten van de klantenservice naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf kerstpakket zonder gluten samenstellen?

Ja, dat kan zeker! Gezamenlijk gaan we op zoek naar lekkere producten en stellen we een pakket samen. Dit is een goede manier om persoonlijke aandacht te geven aan de ontvanger en om te laten zien dat je rekening houdt met zijn of haar dieetwensen. Dit kan al vanaf 100 stuks! Leerzaam en handig is om wat extra informatie te lezen over een glutenvrij dieet!

Conclusie

Het kerstpakket glutenvrij is een perfect cadeau voor iedereen die gluten vermijdt. Er zijn tal van lekkere glutenvrije producten verkrijgbaar, zoals brood, koekjes, chocolade en chips. Het is belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van producten en te kiezen voor producten met een glutenvrij keurmerk. Daarnaast is het mogelijk om zelf een glutenvrij kerstpakket samen te stellen met een persoonlijke touch. Zo kan iedereen tijdens de kerstdagen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket glutenvrij? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Nog even verder kijken binnen ons assortiment? Kijk dan eens bij een lokaal kerstpakket of denkt u eerder aan kind kerstpakketten!

Glutenvrij kerstpakket