Kant en klare kerstpakketten

Vanaf het begin van de zomer kun je online de kant en klare kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl bekijken. Ook onze showrooms gaan dit jaar weer voor je open. Twee prettige manieren om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze collectie kerstpakketten en Sintsurprises. Kerstpakketten bestellen is bij ons erg eenvoudig. Je krijgt hierdoor inspiratie en het is uiterst gezellig om hier te winkelen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De beste kant en klare kerstpakketten kiezen

Het zijn zeer uiteenlopende categorieën, waar voel jij je het meest bij thuis en welke categorie is het meest geschikt voor jouw personeel en eventueel voor je zakenrelaties? De kerstpakketten 2024 uit elke categorie zijn goed zichtbaar middels reen duidelijke pakketfoto. Wil je nog specifieker weten wat je koopt dan klik je op meer info. Je ziet dan onder de afbeelding een beschrijving van alle producten uit het betreffende pakket. Kant en klare kerstpakketten die je online eenvoudig bij ons kunt bestellen. Wil je echter zelf enige inbreng in de samenstelling van de kerstpakketten, die mogelijkheid bieden wij je. Het is mogelijk om producten van een kant een klaar kerstpakket te ruilen tegen andere. Jij kent je medewerkers het beste en weet welke producten het beste aansluiten.

Zit er in een kant en klaar kerstpakket bijvoorbeeld een fles wijn en weet je van je medewerkers dat het hoofdzakelijk bierdrinkers zijn, geef dat aan ons door en wij verzorgen deze aanpassing. Daarvoor dien je te voldoen aan twee voorwaarden, die je zeker zult begrijpen: je plaatst je bestelling op tijd, geeft op tijd de aanpassing door en de order heeft een grootte van 100 stuks of meer.

Kant en klare kerstpakketten bestellen

Ruime keuze in diverse prijsklassen

Op onze website zie je meteen het snelmenu staan, dat de verschillende categorieën aangeeft. Sommigen weten meteen uit welke categorie het kant en klaar kerstpakket zal komen, anderen kijken even wat langer en bezoeken meer categorieën. Wanneer jij goed bent voorbereid ken jij het budget voor de kerstpakketten en de Sintsurprises. Per categorie staan de cadeaus op volgorde van prijs, dat helpt je om gericht te zoeken. Kant en klare pakketten in diverse prijsklassen aangegeven, eenvoudiger kan het bijna niet.

Kant en klare kerstpakketten in diverse categorieën & thema’s

Overweeg je ook dit jaar aan je personeel kerstpakketten te overhandigen dan heb je bij Kerstpakkettenplaza een ruime keuze uit een groot en zeer gevarieerd aanbod. In ons snelmenu zie je de diverse categorieën waaruit je een keuze kunt maken. Kant en klare kerstpakketten in diverse categorieën als traditionele kerstpakketten, goede doelen kerstpakketten, Rituals en wellnesspakketten, foodpakketten enz. Je kiest een fraai pakket waar je helemaal tevreden over bent en plaatst je bestelling, dat kan eenvoudig online. Ben je echter geen 100% maar 98% tevreden over de inhoud van het pakket, laat het ons weten.

Vertel wat je graag anders wil en wij passen het aan onder de volgende voorwaarden: je plaatst je order op tijd en je bestelt 100 of meer kerstpakketten. Dus wanneer de kant en klare pakketten niet helemaal aan je eisen en wensen voldoen, zeg het ons en we maken voor jullie unieke kerstpakketten. Het is een op maat mogelijkheid die wij graag aan onze klanten geven.

Kant en klare kerstpakketten, hoe gemakkelijk is dat!

Maak gebruik van onze ervaring en kies de kant en klare kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het samenstellen en verzorgen van kerstpakketten en Sintsurprises. We doen zaken met de beste leveranciers, vandaar dat wij kwaliteit kunnen garanderen. Laat het samenstellen van een kant en klaar kerstpakket en een Sintsurprise aan onze ervaren medewerkers over. Als je dit zelf gaat doen, waar zou je moeten beginnen? Lig daar niet wakker van, ieder zijn of haar vak. Wij van Kerstpakkettenplaza stellen graag voor jou en je medewerkers fraaie kerstpakketten en Sintsurprises samen, kant en klare kerstpakketten, hoe gemakkelijk is dat!

Kant en klaar kerstpakket bestellen

Je hebt ervoor gekozen dat wij in de feestmaand december zorgen voor kerstpakketten voor je medewerkers mogen zorgen. Zo, dat heb je mooi geregeld! Toch heb je nog een bepaalde opmerking of een ander idee over een van de producten. Je zou graag een product willen omwisselen tegen een ander product waarvan jij denkt dat het beter aansluit bij je personeel. Wij bieden je de mogelijkheid om kant en klare kerstpakketten aan te laten passen, maak er gerust gebruik van. Wel vragen wij van je dat je de order op tijd plaatst en dat de bestelling ten minste 100 kerstpakketten bedraagt.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kant en klaar kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u wat specifieker zoeken, kijk dan bijvoorbeeld eens naar een pannenkoeken kerstpakket of een tapas kerstpakket. We hebben het allemaal!

Kant en klare kerstpakketten