Mega kerstpakket

Op zoek naar een spectaculair kerstpakket waarmee u groots uitpakt tijdens de feestdagen? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte geschenk voor u: een mega kerstpakket. Met dit overweldigende cadeau zorgt u voor een onvergetelijke verrassing en laat u uw waardering zien aan medewerkers, vrienden of familie. Onze mega pakketten zitten boordevol luxe, exclusieve en verrassende items, waardoor ze een echte eyecatcher zijn onder de kerstboom. Ontdek ons assortiment en geef een kerstpakket waarover nog lang wordt nagepraat.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een overvloed aan verrassingen

Onze mega kerstpakketten zijn ontworpen om indruk te maken. Ze bevatten een overvloed aan verrassingen en zijn rijkelijk gevuld met luxe producten en cadeaus. Denk aan heerlijke wijnen, champagne, ambachtelijke delicatessen, luxe chocolade, exclusieve verzorgingsproducten en nog veel meer. We streven ernaar om elk mega pakket uniek en bijzonder te maken, zodat de ontvanger zich echt speciaal voelt. Met een mega kerstpakket laat u zien dat u groots denkt en waardeert wat uw medewerkers, vrienden of familie voor u betekenen.

Een blikvanger onder de kerstboom

Mega kerstpakket bestellen

Een mega kerstpakket is niet alleen een geweldig cadeau om te geven, maar ook een echte blikvanger onder de kerstboom. De omvang en uitstraling van deze pakketten maken ze direct herkenbaar en zorgen voor een wow-effect bij de ontvangers. Het is een statement van uw dankbaarheid en genegenheid. Met een mega kerstpakket creëert u een feestelijke sfeer en maakt u van de kerstdagen een echt spektakel.

Toch liever een mini kerstpakket?

Voor elke gelegenheid

Onze mega pakketten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum, een relatiegeschenk of gewoonweg om uw waardering te tonen, een mega kerstpakket is altijd een passende keuze. Door de diversiteit aan luxe en premium items kunt u het pakket afstemmen op de gelegenheid en de ontvangers. We bieden verschillende thema’s en samenstellingen aan, zodat u een mega kerstpakket kunt kiezen dat perfect past bij uw doel en de voorkeuren van de ontvangers.

Veelgestelde vragen over een mega kerstpakket

Kan ik het mega kerstpakket aanpassen aan mijn wensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het mega pakket aan te passen aan uw specifieke wensen. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag bij het samenstellen van een mega kerstpakket dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Ja, wij bieden de optie om een kerstpakket te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de mogelijkheden en het aanleveren van het logo.

Kan ik een mega pakket bestellen voor verschillende budgetten?

Ja, we hebben mega kerstpakketten in verschillende prijscategorieën, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar mega kerstpakket of een luxe variant, wij hebben diverse opties beschikbaar.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van advies bij het kiezen van het perfecte kerstpakket. Maak van de feestdagen een groots en onvergetelijk evenement met een mega kerstpakket dat indruk maakt op iedereen die het ontvangt.

Mega kerstpakket