MVO kerstpakket

MVO kerstpakket – De artikelen in een MVO kerstpakket vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van onze kerstpakketten voorzien wij graag in deze behoefte. Hiermee valt een MVO kerstpakket onder het begrip duurzaam. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geven zij een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl speelt in op duurzaamheid en MVO is het speerpunt. Het assortiment kerstpakketten bevat derhalve veel MVO kerstpakketten.

MVO kerstpakket bestellen

Meer dan de helft van de Nederlanders, 58% namelijk, vindt dat het bedrijfsleven nog te weinig met oplossingen inhaakt op dit thema. Ook wanneer het gaat over kerstpakketten. Dit blijkt uit onderzoek. Slechts een kwart (26%) van de ondervraagden is tevreden over de wijze waarop het bedrijfsleven met oplossingen komt als het over dit thema gaat.

MVO kerstpakketten bestellen

Ondernemingen die serieus business willen maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen, moeten afstappen van de vrijblijvende op “bewustwording” gerichte communicatie. Dit zegt Merijn Kokke van Kerstpakkettenplaza.nl. Met name hoger opgeleide consumenten zijn zich inmiddels bewust van de problematiek en staan open om te investeren in oplossingen hiervoor zoals energiebesparing. Maar dit vraagt om meer concrete proposities van bedrijven die onderbouwd worden met informatie. Het soort informatie dat onomstreden duidelijk maakt dat deze daadwerkelijk MVO zijn.

Kerstpakkettenplaza.nl speelt aan de ene kant in op de ontstane behoefte door op het gehele kerstpakketten assortiment een financiële bijdrage te leveren per kerstpakket. Aan de andere kant zorgt zij voor diversiteit in het kerstpakketten assortiment. Kortom: Veel opties voor een MVO kerstpakket! De keuze voor het te doneren bedrag per kerstpakket wordt zeer eenvoudig geregeld middels de donatiemodule. Het is noodzakelijk en heel eenvoudig om kerstpakketten en MVO te combineren.

Door onze samenwerking met Trees for All, compenseren wij de CO2-uitstoot door bomen te planten en bossen te herstellen. Dit draagt bij aan het verminderen van de negatieve impact van onze activiteiten op het klimaat en helpt bij het herstellen van kwetsbare bosgebieden.

De waarde van een MVO kerstpakket voor bedrijf en medewerker

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn niet alleen belangrijke aspecten voor bedrijven, maar ook voor de ontvangers van de kerstpakketten. Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzame en verantwoorde producten. Een MVO kerstpakket wordt dan ook steeds meer gezien als een bewuste keuze en een positieve boodschap van het bedrijf naar de medewerkers toe. Naast het feit dat deze kerstpakketten bijdragen aan een beter milieu en een rechtvaardigere samenleving, hebben ze ook een positief effect op de betrokkenheid en tevredenheid van het personeel. Het geeft de medewerkers het gevoel dat ze deel uitmaken van een organisatie die om meer geeft dan alleen winst, wat de teamgeest en loyaliteit versterkt.

Kerstpakkettenplaza.nl: Streven naar een duurzame toekomst

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een verantwoordelijkheid die we allemaal moeten dragen. Daarom streven we er voortdurend naar om onze MVO kerstpakketten verder te verbeteren en ons assortiment te blijven uitbreiden. We werken samen met leveranciers die dezelfde waarden delen en die zich inzetten voor ethische productie en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Bovendien blijven we investeren in nieuwe duurzame initiatieven en partnerschappen om nog meer impact te maken en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en het milieu. Samen kunnen we het verschil maken en een duurzamere toekomst creëren voor iedereen. Om deze redenen zijn we ook erg trots op ons assortiment landelijke kerstpakketten.

Vragen of meer informatie over een MVO kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een MVO kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch op zoek naar ander geschenk? Geef iets origineels en ga voor onze feest-kerstpakketten of onze kerstpakketten met erg veel artikelen.

MVO kerstpakket