MVO kerstpakketten

MVO kerstpakketten – De artikelen in een MVO kerstpakket vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel People, Planet als Profit. Met het produceren van onze kerstpakketten voorzien wij graag in deze behoefte. Hiermee vallen MVO kerstpakketten onder het begrip duurzaam. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geven zij een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Kerstpakkettenplaza.nl speelt in op duurzaamheid en MVO is het speerpunt. Het assortiment kerstpakketten bevat derhalve veel MVO kerstpakketten.

MVO kerstpakket bestellen

Meer dan de helft van de Nederlanders, 58% namelijk, vindt dat het bedrijfsleven nog te weinig met oplossingen inhaakt op dit thema. Ook wanneer het gaat over kerstpakketten. Dit blijkt uit onderzoek. Slechts een kwart (26%) van de ondervraagden is tevreden over de wijze waarop het bedrijfsleven met oplossingen komt als het over dit thema gaat.

MVO kerstpakketten bestellen

Ondernemingen die serieus business willen maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen, moeten afstappen van de vrijblijvende op “bewustwording” gerichte communicatie. Dit zegt Merijn Kokke van Kerstpakkettenplaza.nl. Met name hoger opgeleide consumenten zijn zich inmiddels bewust van de problematiek en staan open om te investeren in oplossingen hiervoor zoals energiebesparing. Maar dit vraagt om meer concrete proposities van bedrijven die onderbouwd worden met informatie. Het soort informatie dat onomstreden duidelijk maakt dat deze daadwerkelijk MVO zijn.
Kerstpakkettenplaza.nl speelt aan de ene kant in op de ontstane behoefte door op het gehele kerstpakketten assortiment een financiële bijdrage te leveren per kerstpakket. Aan de andere kant zorgt zij voor diversiteit in het kerstpakketten assortiment. Kortom: Top MVO Kerstpakketten! De keuze voor het te doneren bedrag per kerstpakket wordt zeer eenvoudig geregeld middels de donatiemodule. Het is noodzakelijk en heel eenvoudig om kerstpakketten en MVO te combineren.

U kunt rond het MVO kerstpakketten thema ook kijken bij onze duurzame kerstpakketten, fair trade kerstpakketten of ecologische kerstpakketten. Door onze samenwerking met Trees for All, compenseren wij de CO2-uitstoot door bomen te planten en bossen te herstellen. Dit draagt bij aan het verminderen van de negatieve impact van onze activiteiten op het klimaat en helpt bij het herstellen van kwetsbare bosgebieden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een MVO kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

MVO kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht