Traditioneel kerstpakket

Als bedrijf wil je je personeel en relaties laten weten dat je hen waardeert en dankbaar bent voor hun harde werk en toewijding. Een manier om dit te doen is door het geven van een traditioneel kerstpakket. Deze kerstpakketten zijn al jarenlang een populaire manier om waardering te tonen tijdens de feestdagen. Op deze pagina laten we onze traditionele kerstpakketten zien. Het grootste assortiment traditionele kerstpakketten voor personeel en relaties vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor kerstpakket dat traditioneel is?

Een traditioneel kerstpakket is een cadeau dat al decennia lang wordt gegeven aan werknemers en relaties tijdens de feestdagen. Deze pakketten bevatten lekkere etenswaren, drankjes en andere feestelijke items die passen bij de kerstperiode. Het schenken van een traditioneel kerstpakket laat zien dat een bedrijf waarde hecht aan het welzijn van zijn personeel en relaties en dat het bedrijf bereid is om iets extra’s te doen om hen te bedanken voor hun inzet en loyaliteit.

Wat zit er in een traditioneel kerstpakket?

Een traditioneel kerstpakket kan verschillende items bevatten, afhankelijk van het bedrijf en het budget. Een kerstpakket traditioneel samenstellen begint met het verpakken van lekkere snacks zoals chocolade, koekjes, chips en nootjes. Daarnaast kunnen er ook kerstdecoraties, kaarsen, wijn, bier en andere feestelijke items aan het pakket worden toegevoegd. Een traditioneel kerstpakket is dus een feestelijk cadeau dat bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid tijdens de feestdagen.

Kerstpakket dat traditioneel is

Waarom bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl?

Als je als bedrijf kerstpakket dat traditioneel is wilt bestellen, dan is Kerstpakkettenplaza.nl de beste optie. Wij hebben ruime ervaring in het samenstellen van kerstpakketten en bieden een breed assortiment aan pakketten in verschillende prijsklassen. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten in de pakketten en de presentatie ervan. Bij Kerstpakkettenplaza.nl ben je dus verzekerd van een mooi en kwalitatief hoogstaand kerstpakket.

Daarnaast biedt Kerstpakkettenplaza.nl een betrouwbare levering en is het mogelijk om de pakketten te personaliseren met een eigen boodschap of bedrijfslogo. Zo wordt het geven van een traditioneel kerstpakket nog persoonlijker en wordt de waardering voor het personeel en relaties extra benadrukt. Ten slotte biedt Kerstpakkettenplaza.nl de beste prijs/kwaliteitverhouding, waardoor je als bedrijf waar voor je geld krijgt.

Vragen en antwoord

Waarom zou ik kiezen voor een traditioneel kerstpakket?

Een traditioneel kerstpakket straalt gezelligheid en warmte uit en past perfect bij de sfeer van de kerstperiode. Bovendien worden de meeste mensen blij van lekkere hapjes en drankjes, waardoor een kerstpakket altijd goed in de smaak valt.

Waarom is een kerstpakket dat traditioneel is, zo populair?

Een kerstpakket dat traditioneel is, is al jarenlang een populaire manier om waardering te tonen tijdens de feestdagen.

Natuurlijk is het belangrijk om bij het bestellen van traditionele kerstpakketten te kijken naar de inhoud. Wat zit er eigenlijk allemaal in een traditioneel kerstpakket? Dit kan variëren, maar over het algemeen zitten er feestelijke producten in die passen bij de kerstperiode. Denk bijvoorbeeld aan lekkernijen. Ook zijn er vaak drankjes in het pakket te vinden, zoals wijn, bier of frisdrank. Daarnaast zijn er bij een deel van de pakketten ook non-food producten opgenomen. Dit zijn bijvoorbeeld kaarsen, mokken, of grotere items zoals koffers of dekens.

Is een kerstpakket dat traditioneel is alleen geschikt voor de kerstperiode?

Ja, traditionele kerstpakketten zijn speciaal samengesteld voor de kerstperiode en bevatten producten die passen bij de feestelijke sfeer van deze tijd. Echter bevatten de pakketten ook producten die het gehele jaar door gebruikt kunnen worden. Vaak zijn deze pakketten op thema’s samengesteld, om een voorbeeld te geven kunt u denken aan een Oud-Hollands kerstpakket.

Hoeveel kerstpakketten moet ik bestellen?

Dit hangt af van het aantal personeelsleden en relaties dat je wilt verrassen met een kerstpakket. Het is aan te raden om hier tijdig over na te denken en voldoende pakketten te bestellen om iedereen te kunnen voorzien. We adviseren om altijd een paar extra pakketten te bestellen. In de praktijk zien we namelijk vaak dat we op deadline nog een paar pakketten aan de bestelling mogen toevoegen.

Wat is de levertijd van de kerstpakketten?

Wij, bij Kerstpakkettenplaza.nl hanteren een snelle levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Zo ben je verzekerd van een tijdige levering. Wel adviseren we je om enkele dagen vóór het moment van uitreiken de kerstpakketten te laten bezorgen. De periode voor kerst is een drukke tijd waarin heel Nederland pakketten besteld. In deze periode kan het glad of mistig zijn op de weg. Om te zorgen dat de levering goed geschied, dient dit perfect ingepland te worden.

De voordelen van Kerstpakkettenplaza.nl

Zoals eerder vermeld, biedt Kerstpakkettenplaza.nl een breed scala aan traditionele kerstpakketten aan, die in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar zijn. Dit betekent dat bedrijven een kerstpakket kunnen kiezen dat past bij hun budget en de behoeften van hun medewerkers en relaties.

Daarnaast is het bestellen van een kerstpakket dat traditioneel is bij Kerstpakkettenplaza.nl een garantie voor perfecte levering. Door de jarenlange ervaring in de kerstpakkettenbranche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd te leveren en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Onze klantenservice staat ook altijd voor u klaar.

Een ander groot voordeel van Kerstpakkettenplaza.nl is de beste prijs/kwaliteitverhouding. Door de rechtstreekse inkoop bij de producenten en het slimme logistieke proces zijn wij in staat om de kosten laag te houden en de beste prijs aan te bieden aan onze klanten. Dit betekent dat bedrijven niet alleen een traditioneel kerstpakket van hoge kwaliteit kunnen geven aan hun mensen, maar ook nog eens tegen een scherpe prijs. Of u nu kiest voor een mega kerstpakket of een klein formaat, de positieve impact van het kerstpakket is en blijft groot.

Conclusie

Kortom, het schenken van kerstpakketten is een mooie manier om waardering te tonen aan medewerkers en relaties en de banden te versterken. Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunnen bedrijven terecht voor een ruime keuze aan traditionele kerstpakketten van hoge kwaliteit, betrouwbare levering en uitstekende klantenservice en dat alles tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw kerstpakket traditioneel bij Kerstpakkettenplaza.nl!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten, ook extra ludieke kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket dat traditioneel is? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Traditioneel kerstpakket bestellen