Outdoor kerstpakket

Outdoor kerstpakket: Laat je medewerkers stralen deze Kerst! – Als we denken aan de kerstdagen, dan denken we vaak aan gezelligheid, warmte en samenzijn met dierbaren. En wat is er nu mooier dan je medewerkers tijdens de feestdagen te laten stralen met een bijzonder kerstpakket? Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we het belang van een goed geselecteerd kerstpakket voor je personeel. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie van outdoor kerstpakketten aan, speciaal ontworpen om je medewerkers te verwennen en te inspireren tijdens de kerstperiode.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een outdoor kerstpakket?

Een outdoor kerstpakket is een geweldige keuze voor bedrijven die willen zorgen voor een frisse en actieve kerstbeleving bij hun medewerkers. In tegenstelling tot traditionele kerstpakketten, biedt een outdoor kerstpakket een avontuurlijke ervaring die perfect past bij het winterseizoen. Met een breed scala aan thema’s en inhoudsopties, kunnen deze, vaak sportieve kerstpakketten, worden afgestemd op de voorkeuren en interesses van je personeel, waardoor ze zich echt gewaardeerd en gemotiveerd voelen.

De prachtige inhoud van een outdoor kerstpakket

Outdoor kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om de meest hoogwaardige en zorgvuldig samengestelde kerstpakketten aan te bieden. Onze outdoor kerstpakketten zijn geen uitzondering. Ze bevatten een ruime selectie van producten die perfect passen bij een actieve en avontuurlijke kerstbeleving. Denk hierbij aan:

Warme en comfortabele winterkleding

Sjaals, mutsen en handschoenen, om je medewerkers te beschermen tegen de kou tijdens winterse buitenactiviteiten.

Heerlijke en voedzame snacks

Energierepen en notenmixen, om de energie van je medewerkers op peil te houden tijdens hun avonturen in de buitenlucht.

Handige en praktische accessoires in een outdoor kerstpakket

Wat zit er zoal in een outdoor kerstpakket? Thermosflessen, zaklampen en kompassen, allerlei non-food kerstpakketten die van pas komen tijdens winterse outdoor activiteiten.

Inspirerende en uitdagende spellen en activiteiten? Kies voor outdoor kerstpakketten

Frisbee, een kompas of een kaartspel, om je medewerkers te stimuleren om samen plezier te maken en actief bezig te zijn tijdens de feestdagen. Een outdoor kerstpakket is één van de beste kerstpakketten onder sportieve medewerkers.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de inhoud van je outdoor kerstpakketten aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen van je personeel. Op deze manier kun je een kerstpakket creëren dat perfect aansluit bij de identiteit en waarden van je bedrijf, en dat je medewerkers echt zal verrassen en waarderen.

Waarom kiezen voor een outdoor kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl?

Als het gaat om het vinden van het beste outdoor kerstpakket, is Kerstpakkettenplaza.nl dé expert waar je op kunt vertrouwen. Met onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige kerstpakketten aan bedrijven in Nederland, zijn we gepassioneerd over het creëren van kerstbelevingen die indruk maken. Hier zijn een paar redenen waarom je voor Kerstpakkettenplaza.nl zou kunnen kiezen:

Ruime keuze: We bieden een uitgebreide collectie van outdoor kerstpakketten aan, met diverse thema’s, inhoudsopties en prijsklassen. Zo kun je het perfecte kerstpakket vinden dat past bij de wensen en behoeften van je medewerkers en je budget.

Kwaliteit: We streven naar de hoogste kwaliteit in onze kerstpakketten, zowel in de inhoud als in de presentatie. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en van uitstekende kwaliteit, zodat je medewerkers kunnen genieten van de beste ervaring tijdens de feestdagen.

Flexibiliteit: We begrijpen dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden we de mogelijkheid om de inhoud van je kerstpakketten aan te passen aan je specifieke wensen. Zo kun je een gepersonaliseerd kerstpakket creëren dat perfect aansluit bij de identiteit en waarden van je bedrijf.

Gemak: Bij Kerstpakkettenplaza.nl zorgen we voor een soepele en eenvoudige bestelervaring. Je kunt online bestellen en profiteren van snelle levering en uitstekende klantenservice. We nemen de zorg uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke taken tijdens de drukke kerstperiode.

Conclusie

Kies voor een outdoor kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl en je medewerkers zullen stralen deze kerst! Met onze ruime keuze, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en gemak, bieden we de beste kerstpakketten aan om je medewerkers te verrassen en te waarderen. Bestel nu en creëer een onvergetelijke kerstbeleving voor je mensen!

Vragen of meer informatie over een outdoor kerstpakket?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een outdoor kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld 1.5 meter kerstpakketten of doe-het-zelf kerstpakketten? We hebben het allemaal!

Outdoor kerstpakket bestellen