Tapas kerstpakket

Tapas kerstpakket – Tapas zijn (Spaanse) aperitiefjes. Een aperitiefje is een klein gerecht, oorspronkelijk bedoeld om de eetlust op te wekken. Deze werd dus vooraf aan het diner genuttigd en vaak onder het genot van een borreltje. In tapas kerstpakketten zitten dus veel hapjes die uitstekend smaken onder het genot van een drankje. De (alcoholische) drank, vaak wijn, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Geniet van een heerlijk tapas pakket. Deze kerstpakketten met een Spaans tintje zijn vooral op het eten en serveren van tapas gericht. Ze bevatten daarom vaak serveerschaaltjes of plankjes of een heuse amuse set.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Tapas kerstpakket: De perfecte culinaire verrassing voor de feestdagen

Als het gaat om het vinden van het perfecte kerstpakket, wilt u iets onvergetelijks kiezen. Zoek niet verder! Bij ons kunt u het ultieme tapas kerstpakket vinden dat uw medewerkers of relaties zeker zal verrassen. Onze tapas kerstpakketten zijn een heerlijke en culinaire verrassing voor de feestdagen. Ze zijn gevuld met smakelijke lekkernijen die een waardevol cadeau vormen voor uw team of zakelijke contacten.

Ontdek de wereld van tapas

Tapas zijn kleine Spaanse gerechten die steeds populairder worden in Nederland. Ze zijn perfect om te delen met vrienden en familie, en bieden een gevarieerde en smakelijke culinaire ervaring. Onze kerstpakketten bieden een kans om kennis te maken met de spaanse gebruiken en uw kerstviering extra speciaal te maken.

Een ruime keuze aan lekkernijen

De tapas kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl zijn zorgvuldig samengesteld met een breed scala aan lekkernijen. Van heerlijke Spaanse ham en kaas tot ambachtelijke olijven en verse dips, er is voor elk wat wils. Onze kerstpakketten bevatten ook smakelijke snacks zoals nacho’s, amandelen en chorizo, die perfect zijn om te genieten tijdens de feestdagen. Daarnaast kunt u ook genieten van zoete lekkernijen zoals churros en turron, om uw kerstpakket een zoete touch te geven.

Kwaliteit en ambachtelijkheid

Bij ons staan kwaliteit en ambachtelijkheid hoog in het vaandel. Onze tapas kerstpakketten bevatten alleen de beste en meest authentieke producten. We selecteren zorgvuldig onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de meest smaakvolle en hoogwaardige fooditems. Onze tapas kerstpakketten zijn een teken van waardering naar uw medewerkers of relaties, en we garanderen dat ze de kwaliteit en ambachtelijkheid zullen waarderen.

Een culinaire ervaring thuis

Met onze kerstpakketten kunt u een culinaire ervaring creëren in het comfort van uw eigen huis. U kunt de verschillende tapas combineren en uw eigen tapasplank maken, waardoor u en uw gasten kunnen genieten van een gezellige en smakelijke avond. Onze tapas kerstpakketten worden geleverd met duidelijke instructies en suggesties voor het bereiden van de tapas, zodat u gemakkelijk een culinaire meesterwerk kunt creëren.

Tapas kerstpakket bestellen

Tapas kerstpakket bestellen

Al jaren één van de best verkochte kerstpakketten met een Spaanse look. Medewerkers en relaties ontvangen het heuse vakantie gevoel als ze een tapas kerstpakket ontvangen. Leuke kleine schaaltjes en hapjes op tafel waardoor het genieten is met familie en vrienden. Bij uitstek een geschikt kerstpakket voor de hele familie.

Tapas kerstpakket voor medewerkers en relaties

Toegegeven, best een lastige klus om het juiste kerstpakket te vinden voor medewerkers en relaties. We denken echter dat met een heerlijk tapas kerstpakket het zeker ‘scoren’ zal zijn. Weet u eigenlijk waar Tapas vandaan komen? Leuk artikel om daar achter te komen leest u hier

Tapas kerstpakket; helemaal hip

We zien het al jaren – Dit thema kerstpakket is helemaal hip. Inmiddels verkopen we net zoveel tapas kerstpakketten als ‘gewone’ kerstpakketten. Dat zegt ons dat de Nederlanders meer en meer bereid zijn om nieuwe trends qua voedsel te proberen. Laat uw medewerkers eens aan een andere cultuur proeven. Ze zullen het zeker waarderen. Heeft u toch een ander thema in gedachte, of wilt u wat ideeën hieromtrent, kijk dan bijvoorbeeld eens naar een oliebollen kerstpakket. Het is een betaalbaar kerstpakket. En als u flink wilt uitpakken dan raden wij u onze XL kerstpakketten aan.

Voordelen van een Tapas kerstpakket:

Goed bedacht cadeau: Een Tapas kerstpakket is een cadeau dat niet snel vergeten zal worden.

Gezelligheid: Tapas zijn gemaakt om te delen en brengen daarmee automatisch gezelligheid met zich mee.

Voor ieder wat wils: Met deze hapjes kunt u eindeloos variëren. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

Eenvoudig samen te stellen: Een Tapas kerstpakket is eenvoudig samen te stellen. Kies een aantal lekkere producten uit en verpak ze in het kerstpakket.

Geschikt voor thuiswerken: In deze tijd werken veel mensen thuis. Met een kerstpakket geeft u uw werknemers of relaties een leuke en smaakvolle afleiding van het thuiswerken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Tapas kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht