Tapas kerstpakket

Tapas kerstpakket – Tapas zijn (Spaanse) aperitiefjes. Een aperitiefje is een klein gerecht, oorspronkelijk bedoeld om de eetlust op te wekken. Deze werd dus vooraf aan het diner genuttigd en vaak onder het genot van een borreltje. In een tapas kerstpakket zit dus veel hapjes die uitstekend smaken onder het genot van een drankje. De (alcoholische) drank, vaak wijn, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Geniet van een heerlijk tapas kerstpakket. Deze pakketten met een Spaans tintje zijn vooral op het eten en serveren van tapas gericht. Ze bevatten daarom vaak serveerschaaltjes of plankjes of een heuse amuse set.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tapas kerstpakket: De perfecte culinaire verrassing voor de feestdagen

Als het gaat om het vinden van het perfecte kerstpakket met tapas, wilt u iets onvergetelijks kiezen. Zoek niet verder! Bij ons kunt u het ultieme tapas pakket vinden dat uw medewerkers of relaties zeker zal verrassen. Ons kerstpakket met tapas is een heerlijke en culinaire verrassing voor de feestdagen. Ze zijn gevuld met smakelijke lekkernijen die een waardevol cadeau vormen voor uw team of zakelijke contacten.

Ontdek de wereld van tapas

Vandaag de dag hebben mensen een groeiende nieuwsgierigheid en verlangen om nieuwe culturen en culinaire ervaringen te ontdekken. Een kerstpakket dat hier op in kan spelen biedt kansen voor een uniek geschenk. Daarom hebben wij het tapas kerstpakket samengesteld. Hiermee geeft u de ontvanger de kans om kennis te maken met Spaanse tradities en smaken.

Dit pakket is samengesteld om een authentieke Spaanse culinaire ervaring bij de ontvanger thuis te brengen. Het bevat kleine, maar heerlijke hapjes en snacks waar samen met vrienden en familie van genoten kan worden. Tapas staan bekend omdat ze mensen samen brengen; ze worden vanuit traditie namelijk gedeeld in een ontspannen omgeving. Dit maakt tapas een perfecte keuze tijdens de feestdagen.

Het tapas kerstpakket is een uitnodiging om te genieten en te experimenteren met de veelzijdigheid van Spaanse gerechten. Het is een avontuurlijke en smakelijke toevoeging tijdens de feestdagen, waarmee u de wereld een stukje dichterbij brengt. 

Een ruime keuze aan lekkernijen

Het kerstpakket met tapas van Kerstpakkettenplaza.nl is zorgvuldig samengesteld met een breed scala aan lekkernijen. Van heerlijke Spaanse ham en kaas tot ambachtelijke olijven en verse dips, er is voor elk wat wils. Ons tapas pakket bevat ook smakelijke snacks zoals nacho’s, amandelen en chorizo, die perfect zijn om te genieten tijdens de feestdagen. Daarnaast kunt u ook genieten van zoete lekkernijen zoals churros en turrón, om uw kerstpakket met tapas een zoete touch te geven.

Kwaliteit en ambachtelijkheid

Bij ons staan kwaliteit en ambachtelijkheid hoog in het vaandel. Ons kerstpakket met tapas bevatten alleen de beste en meest authentieke producten. We selecteren zorgvuldig onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de meest smaakvolle en hoogwaardige fooditems. Ons tapas kerstpakket is een teken van waardering naar uw medewerkers of relaties, en we garanderen dat ze de kwaliteit en ambachtelijkheid zullen waarderen. Op zoek naar voordelige kerstpakketten? Klik hier.

Een culinaire ervaring thuis

Met ons tapas kerstpakket kunt u een culinaire ervaring creëren in het comfort van uw eigen huis. U kunt de verschillende tapas combineren en uw eigen tapasplank maken, waardoor u en uw gasten kunnen genieten van een gezellige en smakelijke avond. Ons tapas pakket wordt geleverd met duidelijke instructies en suggesties voor het bereiden van de tapas, zodat u gemakkelijk een culinaire meesterwerk kunt creëren.

Tapas kerstpakket bestellen

Tapas kerstpakket bestellen

Al jaren één van de best verkochte kerstpakketten met een Spaanse look. Medewerkers en relaties ontvangen het heuse vakantie gevoel als ze een tapas kerstpakket ontvangen. Leuke kleine schaaltjes en hapjes op tafel waardoor het genieten is met familie en vrienden. Bij uitstek een geschikt kerstpakket voor de hele familie.

Tapas kerstpakket voor medewerkers en relaties

Toegegeven, best een lastige klus om het juiste kerstpakket te vinden voor medewerkers en relaties. We denken echter dat met een heerlijk tapas kerstpakket het zeker ‘scoren’ zal zijn. Weet u eigenlijk waar Tapas vandaan komen? Lees dan eens het volgende artikel om te weten waar tapas vandaan komen.

Tapas kerstpakket; helemaal hip

We zien het al jaren – Dit thema kerstpakket is helemaal hip. Inmiddels verkopen we net zoveel tapas kerstpakketten als ‘gewone’ kerstpakketten. Dat zegt ons dat de Nederlanders meer en meer bereid zijn om nieuwe trends qua voedsel te proberen. Laat uw medewerkers eens aan een andere cultuur proeven. Ze zullen het zeker waarderen. Heeft u toch een ander thema in gedachte, of wilt u wat ideeën hieromtrent, kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze mega kerstpakketten.

Voordelen van een Tapas kerstpakket:

Goed bedacht cadeau: Een Tapas kerstpakket is een cadeau dat niet snel vergeten zal worden.

Gezelligheid: Tapas zijn gemaakt om te delen en brengen daarmee automatisch gezelligheid met zich mee.

Voor ieder wat wils: Met deze hapjes kunt u eindeloos variëren. Zo is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden.

Eenvoudig samen te stellen: Een Tapas kerstpakket is eenvoudig samen te stellen. Kies een aantal lekkere producten uit en verpak ze in het kerstpakket.

Geschikt voor thuiswerken: In deze tijd werken veel mensen thuis. Met een kerstpakket geeft u uw werknemers of relaties een leuke en smaakvolle afleiding van het thuiswerken.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Tapas kerstpakketten