Wijn kerstpakket

Wijn kerstpakket – De lekkerste wijnen van Nederland vindt u bij ons! Het wijn kerstpakket is dé klassieker voor de kerstdagen. Of u nou houdt van een rode wijn cadeaupakket of een witte wijn pakket, met een enorm breed assortiment aan verschillende drankpakketten bent u hier aan het goede adres. Verras uw medewerkers of relaties met een wijn pakket. Een kerstgeschenk met wijn is ook te combineren met vele andere kerstartikelen en dat voor een aantrekkelijke prijs. Wijn is fijn deze kerst, dus bestel snel! Kerstpakket met wijn? Een hit!

Naar alle drankpakketten

Geen filters gekozen
Mooi wijnrek
Kerstpakket bevat groot geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Mooi wijnrek
Inhoud: 12 artikelen
Voorraad: Nog 83 beschikbaar
75,00 per stuk
88,80 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met wijn; werelds geschenk

Bij een kerstpakket met wijn denkt u waarschijnlijk aan een heerlijk ontspannen kerst. Daar heeft u groot gelijk in! Door een wijn pakket met wijnen van over de hele wereld kunnen u en uw personeel deze kerst heerlijk ontspannen. Bent u meer van de Italiaanse wijnen of is een kerstgeschenk met Spaanse wijn meer iets voor u? Wat u ook kiest, met wijn zit u sowieso goed. Het is niet voor niets al jaren is een wijnpakket kerst een klassieker!

Wijn kerstpakket

Voordelig kerstpakket met wijn

Een wijn kerstpakket is er voor iedereen. Een wat voordeliger kerstpakket met wijn betekent niet dat er aan kwaliteit ingeleverd wordt. Ook als uw budget dit jaar iets kleiner is, kunt u kiezen voor wijnen van hoge kwaliteit in een mooie verpakking. Pakketten met een iets minder bekend merk zijn bijvoorbeeld vaak een aangename ontdekking en passen wellicht helemaal bij de sfeer van uw bedrijf! Santé! Kies deze kerst daarom een pakket met wijn.

Een kerstpakket met wijn voor elke gelegenheid

Een kerstpakket met wijn is niet alleen geschikt voor de kerstdagen, maar ook voor vele andere gelegenheden. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag of een bedankje voor een succesvol project, een wijn pakket is altijd een gewaardeerd geschenk. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we diverse wijnpakketten met verschillende soorten wijnen en smaken, zodat u altijd het perfecte geschenk kunt vinden dat aansluit bij de gelegenheid en de ontvanger. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het gemak en de veelzijdigheid van een pakket met wijn.

Duurzaamheid en verantwoord genieten in onze wijn kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we niet alleen naar het bieden van hoogwaardige en smaakvolle wijnen, maar ook naar duurzaamheid en verantwoord genieten. Onze selectie van wijnen omvat ook biologische, fairtrade en milieuvriendelijke opties. Met een duurzaam wijn kerstpakket draagt u niet alleen bij aan het plezier van uw medewerkers of relaties, maar ook aan een betere wereld. Kies dit jaar voor een kerstpakket met wijn dat goed is voor het milieu én de zintuigen!

Een wijnpakket voor kerst is genieten!

Wij van Kerstpakkettenplaza.nl geloven dat geven nóg leuker is dan krijgen. Een kerstpakket met wijn hoort bij kerst en is daarom het perfecte cadeau voor uw medewerkers in 2023. Een wijnpakket is niet alleen heerlijk, het is ook nog eens handig. Tijdens de kerstdagen zijn er zoveel momenten om te eten én te drinken, wijn komt altijd van pas.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Hiernaast zijn de bier kerstpakketten en champagne kerstpakketten ook zeer in trek. Mocht u hier vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag. Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wijn kerstpakket bestellen