Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Vegan kerstpakket

Vegan kerstpakket – Bent u op zoek naar een kerstpakket dat past bij een veganistische levensstijl? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte cadeau voor u: een vegan kerstpakket. Onze kerstpakketten zijn speciaal samengesteld om u te laten genieten van heerlijke, plantaardige producten en duurzame geschenken. Of u nu zelf veganist bent of iemand wilt verrassen met een verantwoord en smaakvol geschenk, ons assortiment vegan kerstpakketten biedt voor elk wat wils.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een smaakvolle en verantwoorde keuze

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat veganistisch eten niet alleen gezond en milieuvriendelijk is, maar ook verrassend lekker kan zijn. Daarom hebben we met zorg een selectie gemaakt van vegan kerstpakketten die vol zitten met smaakvolle en hoogwaardige plantaardige producten. Denk aan heerlijke vegan snacks, zoetigheden, spreads, drankjes en nog veel meer. Onze kerstpakketten zijn samengesteld met oog voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat u kunt genieten van een verantwoorde en smaakvolle kerstviering.

Vegan kerstpakket

Duurzaamheid in elk aspect

Duurzaamheid staat centraal bij ons vegan kerstpakket. Niet alleen zijn de streekproducten in onze pakketten volledig plantaardig en vrij van dierlijke ingrediënten, maar we streven er ook naar om duurzame verpakkingen en materialen te gebruiken. Van gerecyclede kartonnen dozen tot herbruikbare en biologisch afbreekbare verpakkingen, we zorgen ervoor dat uw kerstpakket niet alleen goed is voor uw smaakpapillen, maar ook voor de planeet.

Een cadeau met een boodschap

Onze vegan kerstpakketten zijn meer dan alleen een verzameling veganistische producten. Ze zijn een statement voor een bewuste en duurzame levensstijl. Door te kiezen voor een vegan kerstpakket laat u zien dat u geeft om dierenwelzijn, het milieu en uw eigen gezondheid. Het is een cadeau met een boodschap, dat anderen kan inspireren om ook bewustere keuzes te maken in hun eetpatroon en levensstijl.

Veelgestelde vragen

Zijn de vegan kerstpakketten geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, onze vegan kerstpakketten zijn vrij van dierlijke ingrediënten en zijn geschikt voor mensen met een veganistische levensstijl. Hoewel we ons best doen om allergenen te vermijden, raden we altijd aan om de ingrediëntenlijst te controleren voor specifieke allergenen.

Is een vegan kerstpakket ook geschikt voor mensen zonder veganistische levensstijl?

Absoluut! Ons vegan kerstpakket is niet alleen geschikt voor veganisten, maar kunnen ook genoten worden door mensen die graag bewuste keuzes willen maken en willen genieten van heerlijke plantaardige producten. Ze bieden een smaakvolle en verantwoorde optie voor iedereen die openstaat voor nieuwe culinaire ervaringen. Helemaal geen eten in uw kerstpakket, bekijk onze non food pakketten.

Is een vegan kerstpakket ook geschikt als zakelijk cadeau?

Ja, een vegan kerstpakket kan ook perfect dienen als zakelijk cadeau. Ze zijn een unieke en attentieve keuze voor bedrijven die duurzaamheid en verantwoordelijkheid willen uitdragen. Laat uw medewerkers, collega’s of zakenrelaties kennismaken met de heerlijke wereld van veganistisch eten en geniet samen van een bewuste en smaakvolle kerstviering.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Op zoek naar een geschenk? Bekijk bijvoorbeeld ons High Tea kerstpakket!

Vegan kerstpakket bestellen