Biologisch kerstpakket

Biologisch kerstpakket – De ideale keuze voor natuurlijk kerstpakket. Deze pakketten zijn voorzien van artikelen die vervaardigd zijn uit biologische teelt en voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van milieu, natuur, landschap, het welzijn van dieren en productiemethoden. Steeds meer bedrijven richten hun productieproces zo milieuvriendelijk in. Zelfs bij de keuze voor een kerstpakket kan men daarop inspelen. Ze geven hiermee ook een duidelijk boodschap mee aan de ontvanger van het biologisch kerstpakket. Daarom vindt u hier een apart overzicht van biologische kerstpakketten. Deze pakketten bevatten uitsluitend of enkele producten van biologische oorsprong.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Biologisch kerstpakket bestellen

Een biologisch kerstpakket bestellen is bij Kerstpakkettenplaza.nl een eenvoudige bezigheid. Wij hebben namelijk een speciale biologische kerstpakketten afdeling. Het enige dat u hoeft te doen is het aantal gewenste pakketten in te vullen en uw gegevens, de rest doen wij! Met het bestellen van een natuurlijk kerstpakket draag je bij aan een gezondere en duurzamere planeet en laat je zien dat je aandacht voor natuur en milieu belangrijk vindt. Kerstpakketten bestellen? bioLOGISCHE keuze!

Biologisch kerstpakket en Goede doelen; de ideale combinatie

Wist u dat Kerstpakkettenplaza.nl bij iedere bestelling doneert aan uw goede doel? Graag vertellen we er meer over bij Kerstpakketten en Goede doelen. Samen zetten we ons op die manier in voor een betere maatschappij. Ook als het gaat om kerstpakketten, wordt duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker. Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan, zodat u uw medewerkers of relaties kunt verwennen met een weloverwogen cadeau voor de feestdagen. Op deze pagina laten we u verder kennismaken met onze biologische kerstpakketten en waarom ze de perfecte keuze zijn voor een duurzame en gezonde kerstviering.

Wat is een biologisch kerstpakket?

Een biologisch kerstpakket, ook wel natuurlijk kerstpakket genoemd, is samengesteld met producten die afkomstig zijn uit de eerlijke landbouw. Dit betekent dat de producten zijn geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige bestrijdingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s) en synthetische toevoegingen. Deze vorm van landbouw bevordert een gezonde bodem, biodiversiteit en dierenwelzijn en draagt bij aan een duurzaam milieu. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van bestrijdingsmiddelen, groeihormonen of andere ongewenste stoffen wordt er zo min mogelijk ingegrepen in het natuurlijke proces. De natuur krijgt hierdoor de vrije hand want de producten worden in een natuurlijke omgeving geteeld. Deze producten in onze biologische kerstpakketten zijn derhalve van hoogwaardige kwaliteit en bevatten geen schadelijke stoffen.

Duurzaam genieten tijdens de feestdagen

Met onze biologische kerstpakketten kunt u op een duurzame manier genieten tijdens de feestdagen. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld met producten die met respect voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Denk aan heerlijke biologische snacks, dranken, en delicatessen, zoals biologische chocolade, notenmixen, en biologische thee. Ook bieden we biologische versproducten aan, zoals fruit en groenten, zodat uw medewerkers of relaties kunnen genieten van gezonde en smaakvolle lekkernijen tijdens de kerstperiode. Biologisch kerstpakket bestellen is dus een aanrader wat ons betreft!

Gezondheid staat voorop

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staat gezondheid voorop. Daarom zijn onze biologische kerstpakketten niet alleen duurzaam, maar ook gezond. De producten zijn vaak rijker aan voedingsstoffen en bevatten minder schadelijke stoffen in vergelijking met conventioneel geproduceerde producten. Dit betekent dat uw medewerkers of relaties kunnen genieten van kerstpakketten die bijdragen aan hun gezondheid en welzijn.

Voordelen van een kerstpakket dat biologisch is

Een biologisch kerstpakket bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl biedt diverse voordelen. Hieronder lichten we enkele voordelen uit:

Duurzaamheid:
Onze biologische kerstpakketten dragen bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor biologische producten, steunt u de biologische landbouw en draagt u bij aan het verminderen van het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen en GMO’s.

Gezondheid:
Biologische producten zijn vaak gezonder, doordat ze meer voedingsstoffen bevatten en minder schadelijke stoffen. Met onze natuurlijke kerstpakketten geeft u uw medewerkers of relaties een gezonder alternatief tijdens de feestdagen.

Kwaliteit:
Biologische producten worden geproduceerd met zorg en aandacht voor de natuur en het milieu. Dit resulteert in producten van hoge kwaliteit, met pure smaken en authentieke aroma’s. Met ons biologisch kerstpakket biedt u uw medewerkers of relaties producten van topkwaliteit, waar ze echt van kunnen genieten.

Verantwoord ondernemen:
Als bedrijf wilt u wellicht ook bijdragen aan verantwoord ondernemen. Het kiezen voor biologische kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl is een duurzame en bewuste keuze die past binnen uw MVO-beleid. U laat zien dat u oog heeft voor duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit en u draagt bij aan een positieve impact op de samenleving.

Hoe ons kerstpakket biologisch zich onderscheidt: Skal gecertificeerd!

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we ernaar om ons te onderscheiden met de kwaliteit en diversiteit van onze biologische kerstpakketten. Onze pakketten worden zorgvuldig samengesteld met een ruime keuze aan biologische producten, zodat er voor ieder wat wils is. Denk aan een mix van zoete en hartige snacks, verfrissende dranken, en smaakvolle delicatessen. We zorgen ook voor variatie in de producten, zodat uw medewerkers of relaties kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan biologische lekkernijen. We zijn er dan ook trots op om SKAL gecertificeerd te zijn. SKAL is de toezichthouder op de biologische productie.

Daarnaast streven we naar een aantrekkelijke presentatie van onze kerstpakketten. We zorgen voor een stijlvolle verpakking met oog voor detail, waarbij we gebruik maken van duurzame materialen. We bieden ook de mogelijkheid om de biologische kerstpakketten te personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap, zodat u een nog attenter cadeau kunt geven aan uw medewerkers of relaties. Kerstpakket biologisch? Natuurlijk, een heerlijke keuze!

Biologisch kerstpakket bestellen

Duurzaamheid en gezondheid gaan hand in hand

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we dat duurzaamheid en gezondheid hand in hand gaan. Door te kiezen voor biologische kerstpakketten, kiest u voor producten die goed zijn voor zowel mens als milieu. De producten zijn vrij van schadelijke bestrijdingsmiddelen en GMO’s, en worden geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu. Daarnaast zijn deze producten vaak gezonder en van hogere kwaliteit, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers of relaties.

Bestel uw biologische kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bent u overtuigd van de voordelen van een biologisch kerstpakket en wilt u uw medewerkers of relaties verrassen met een duurzaam en gezond cadeau? Bestel dan uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl. Wij bieden een ruim assortiment aan biologische producten van hoge kwaliteit, zorgvuldig samengesteld en stijlvol verpakt. U kunt ook profiteren van onze personalisatiemogelijkheden om uw natuurlijk kerstpakket een persoonlijk tintje te geven.

Met ons kerstpakket biologisch laat u zien dat u oog heeft voor duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. U geeft uw medewerkers of relaties een verantwoord cadeau, waarmee u bijdraagt aan een positieve impact op mens en milieu. Bestel nu uw biologisch kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen extra speciaal!

Conclusie

Het kerstpakket biologisch is een gezonde en smakelijke traktatie voor de feestdagen. Deze pakketten bevatten gezonde snacks die op eerlijke wijze bereid zijn. Door te kiezen voor een verantwoord kerstpakket, kunnen bedrijven hun medewerkers belonen met gezonde en natuurlijke producten die passen bij een gezonde levensstijl. Er zijn tal van opties beschikbaar, dus keuze genoeg. Een kerstpakket met biologische producten is het ideale kerstpakket voor diegene die wat bewuster wil leven! Een uitgebalanceerd geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden!

Contact of vragen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket biologisch? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een ander duurzaam kerstpakket? Overweeg dan onze fairtrade kerstpakketten.

Biologische kerstpakketten