Kerstpakket voor jezelf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat het belangrijk is om tijdens de feestdagen ook aan jezelf te denken. Daarom bieden wij een kerstpakket speciaal ontworpen om jezelf te verwennen. Geniet van een verwenmoment en trakteer jezelf op een heerlijk kerstpakket. Maar je vraagt je misschien af: is het wettelijk toegestaan om een kerstpakket voor jezelf te bestellen in het kader van de Werkkostenregeling (WKR)? Lees verder om hier meer over te weten te komen!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De werkkostenregeling (WKR) en een kerstpakket voor jezelf

De Werkkostenregeling (WKR) is een regeling die bepaalt hoeveel belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen een werkgever aan zijn werknemers kan geven. Binnen de WKR zijn er vrije ruimtes waarbinnen deze vergoedingen en verstrekkingen belastingvrij kunnen worden gegeven. Een kerstpakket valt ook onder deze regeling.

Zelf een kerstpakket bestellen: wettelijke richtlijnen

Volgens de WKR is het in principe toegestaan om als werknemer zelf een kerstpakket te bestellen. Er zijn echter een aantal richtlijnen waar je rekening mee moet houden:

Kerstpakket voor jezelf bestellen
  • Zakelijke karakter: Het kerstpakket moet een zakelijk karakter hebben en passen binnen de normen van gebruikelijkheid. Het is belangrijk dat het kerstpakket niet als een extra looncomponent wordt gezien.
  • Vrije ruimte: Het bedrag dat je aan jezelf besteedt voor het kerstpakket valt binnen de vrije ruimte van de WKR. Deze vrije ruimte bedraagt een bepaald percentage van de totale loonsom van de organisatie. Als het totale bedrag van de vergoedingen en verstrekkingen binnen de vrije ruimte blijft, zijn ze belastingvrij.
  • Documentatie: Het is van belang om de bestelling van het kerstpakket en de betaling goed te documenteren, zodat je kunt aantonen dat het kerstpakket voldoet aan de WKR-richtlijnen.

Kerstpakkettenplaza.nl: Een feestelijk pakket voor jezelf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat het belangrijk is om jezelf af en toe te verwennen, vooral tijdens de feestdagen. Daarom hebben we een speciale collectie kerstpakketten samengesteld die perfect zijn om jezelf mee te trakteren. Of je nu wilt genieten van heerlijke delicatessen, ontspannende wellnessproducten of leuke gadgets, we hebben voor ieder wat wils. Onze kerstpakketten voor jezelf zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige producten en bieden een feestelijke traktatie die je helemaal verdient. Verwen jezelf met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl en maak van de feestdagen een tijd om extra van te genieten.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn pakket personaliseren als ik het voor mezelf bestel?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we personalisatiemogelijkheden, zelfs als je het kerstpakket voor jezelf bestelt. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen aan het pakket of kiezen voor een kerstpakket met producten die perfect bij jouw smaak en voorkeuren passen.

Kan ik mijn kerstpakket voor mezelf bestellen en het op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Als je jouw cadeaupakket voor jezelf wilt bestellen en het op een ander adres wilt laten bezorgen, kun je tijdens het bestelproces het gewenste bezorgadres opgeven. Zo kun je het kerstpakket laten bezorgen waar je maar wilt, bijvoorbeeld bij jezelf thuis of op je werkadres.

Zijn er kerstpakketten speciaal samengesteld voor zelfverwenning?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een speciale selectie cadeaupakketten samengesteld die perfect zijn om jezelf mee te verwennen. Deze pakketten bevatten luxe producten, heerlijke lekkernijen en ontspannende items om jouw verwenmoment tijdens de feestdagen compleet te maken.

Kan ik ook een kerstpakket voor mezelf bestellen als ik geen werknemer ben?

Ja, absoluut! Onze pakketten zijn niet alleen bedoeld voor werknemers (zoals iemand van Defensie), maar voor iedereen die van een verwenmoment tijdens de feestdagen wil genieten. Of je nu zelfstandig ondernemer bent, een freelancer of gewoon iemand die graag zichzelf wil verwennen, je bent van harte welkom om een kerstpakket voor jezelf te bestellen.

Een verwenmoment voor jezelf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat je af en toe jezelf wilt verwennen. Daarom hebben we een speciale selectie samengesteld voor als je een cadeaupakket aan jezelf cadeau doet. Geniet van heerlijke lekkernijen, ontspannende producten en andere verwennerijen. Je verdient het om tijdens de feestdagen te genieten van een verwenmoment voor jezelf.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen over het bestellen van een cadeaupakket? Of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan voor je klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. Ons team beantwoordt graag al je vragen.

Helemaal de andere richting op zoeken? Kies bijvoorbeeld voor een kerstpakket 1,5 meter of een kerstpakket belevenis.

Kerstpakket voor jezelf