Wellness kerstpakketten

Wellness kerstpakketten – Een gezonde en ontspannen Kerst met een relax kerstpakket!! Kerst is een tijd van gezelligheid, cadeautjes en lekker eten. Maar het kan ook een stressvolle periode zijn, vooral voor medewerkers die hard hebben gewerkt gedurende het jaar. Om hen te bedanken voor hun inzet en hen een moment van ontspanning te bieden, is een wellness kerstpakket een geweldig idee!! Bekijk alle wellness kerstpakketten en zie hoe je jouw medewerkers een gezonde en ontspannen kerst kunt bezorgen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Wat zijn wellness kerstpakketten?

Wellness kerstpakketten zijn kerstpakketten die gericht zijn op gezondheid en ontspanning. Deze pakketten bevatten producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl en het welzijn van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan biologische producten, gezonde snacks, verzorgingsproducten, yoga accessoires en mindfulness boeken. Het doel van deze pakketten is om medewerkers te stimuleren om meer aandacht te besteden aan hun gezondheid en ontspanning.

De voordelen van wellness kerstpakketten

Het geven van een wellness kerstpakket heeft vele voordelen. Hieronder vind je een aantal redenen waarom het geven van een wellness kerstpakket een goed idee is:

 • Het laat zien dat je als werkgever geeft om het welzijn van je medewerkers.
 • Het stimuleert medewerkers om meer aandacht te besteden aan hun gezondheid en ontspanning.
 • Het kan bijdragen aan een positieve werksfeer en medewerkersmotivatie.
 • Het kan het ziekteverzuim op de werkvloer verminderen door medewerkers bewuster te maken van hun gezondheid.
 • Het is een cadeau dat opvalt in vergelijking met een standaard kerstpakket.

Wat zit er in een wellness kerstpakket?

 • Biologische producten, zoals thee en gezonde snacks
 • Verzorgingsproducten, zoals douchegel, shampoo en bodylotion
 • Yoga accessoires, zoals een yogamat en yogablokken
 • Mindfulness boeken en cd’s
 • Geurkaarsen en wierook

In een relax kerstpakket zitten verschillende producten die gericht zijn op gezondheid en ontspanning.

Hoe kies je het juiste relax kerstpakket?

Als werkgever wil je natuurlijk een kerstpakket kiezen dat past bij jouw bedrijf en medewerkers. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

 • Doelgroep: houd rekening met de interesses en behoeften van jouw relaties of medewerkers. Een wellness kerstpakket voor een jonge startup zal bijvoorbeeld anders zijn dan voor een bedrijf met voornamelijk oudere medewerkers.
 • Personalisatie: overweeg om het wellness kerstpakket te personaliseren door bijvoorbeeld een kerstkaart toe te voegen.
Wellness kerstpakketten bestellen


Wat zijn de beste relax kerstpakketten?

We hebben veel verschillende kerstpakketten in ons assortiment, elk met hun eigen thema en inhoud. We kunnen wel zeggen dat de Wellness pakketten tot de meest gekozen kerstpakketten horen.

Veelgestelde vragen over wellness kerstpakketten

Zijn wellness kerstpakketten duurder dan reguliere kerstpakketten?
Ja, wellness kerstpakketten zijn vaak duurder dan reguliere kerstpakketten. Dit komt omdat de producten in deze pakketten vaak van hele hoge kwaliteit zijn en gericht zijn op gezondheid en ontspanning.

Kunnen wellness kerstpakketten gepersonaliseerd worden?
Ja, vaak is het mogelijk om de kerstpakketten te personaliseren door bijvoorbeeld een kerstkaart mee te verpakken. We kunnen dit al verzorgen vanaf 100 stuks en tot 1 november. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden!

Waarom zijn relax kerstpakketten een goede keuze?
Deze kerstpakketten zijn een goede keuze omdat ze bijdragen aan het welzijn van jouw medewerkers. Het is belangrijk om als werkgever aandacht te hebben voor de gezondheid en ontspanning van jouw werknemers. Door het geven van een wellness kerstpakket laat je zien dat je geeft om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers.

Hoe kan je zelf een relax kerstpakket samenstellen?
Als je zelf een kerstpakket wilt samenstellen, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Hieronder vind je een aantal tips:

Kies producten die gericht zijn op ontspanning en gezondheid, zoals biologische thee, gezonde snacks, een massage roller of een geurkaars.
Voeg persoonlijke touch toe door bijvoorbeeld het logo van het bedrijf erop te laten drukken.
Houd rekening met de interesses en behoeften van jouw medewerkers. Jonge medewerkers hebben bijvoorbeeld andere interesses dan de oudere medewerkers die een gezin hebben. Verpak het wellness kerstpakket op een milieuvriendelijke manier, bijvoorbeeld in een herbruikbare tas of mand. Heeft u toch iets anders in gedachte, kijk dan bijvoorbeeld eens naar een sportief kerstpakket! Of kies voor een kerstpakket XL gevuld! Maar het kan ook leuk zijn om een verantwoord kerstpakket te overwegen! U mag het zeggen, we hebben het allemaal!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wellness kerstpakketten

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht