XL kerstpakketten

XL kerstpakketten – Als u op zoek bent naar XL kerstpakketten voor uw bedrijf, bent u op de juiste plaats. Kijk maar eens naar onderstaande kerstpakketten, de meest gave ideeën en meer om uw kerstpakketten te laten opvallen en uw medewerkers en klanten te verrassen en te verwennen. XL kerstpakketten zijn extra grote kerstpakketten. Dit zijn de grootste kerstpakketten die er op de markt te koop zijn. Grote XL kerstpakketten bevatten een enorm aantal producten en de meest mooie geschenken. Al jarenlang zijn XL pakketten favoriet gebleken onder medewerkers.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom grote XL kerstpakketten?

Toon uw waardering en verbeter de betrokkenheid van uw werknemers. Een groot kerstpakket is een fantastische manier om uw werknemers te laten zien dat u hun harde werk en toewijding waardeert. Het laat hen zien dat u hun inspanningen waardeert en kan hun betrokkenheid bij het bedrijf vergroten. Het geven van een groot kerstpakket kan ook de werksfeer verbeteren en een gevoel van saamhorigheid en teamgeest creëren.

Promoot uw merk en verbeter de klantrelatie

Grote kerstpakketten zijn niet alleen voor uw medewerkers geschikt, maar worden ook vaak aan klanten gegeven. Door uw klanten een groot XL kerstpakket te geven, toont u uw waardering en bouwt u tegelijkertijd een sterke klantrelatie op. Het is ook een uitstekende manier om uw merk te promoten en uw bedrijf op een positieve manier te laten opvallen.

Welk thema voor uw XL kerstpakket?

Het kiezen van het juiste thema voor een XL kerstpakket biedt een unieke kans om echt indruk te maken op uw medewerkers of relaties. Bij het selecteren van een thema is het belangrijk dat deze aansluit op de interesses van de ontvanger. Het kan handig zijn om hier bepaalde richtlijnen voor te volgen bij het maken van uw keuze:

  • Kies een thema dat aansluit bij interesses en activiteiten van uw team
  • Overweeg seizoensgebonden thema’s die de feestelijke sfeer verhogen
  • Ga voor inclusiviteit zodat elke medewerker zich gewaardeerd voelt
  • Personaliseer waar mogelijk om een blijvende indruk achter te laten
  • Ga voor duurzaamheid door te kiezen voor ecologisch verantwoorde producten

Een XL kerstpakket kan worden gezien als een reflectie van de waarden en prioriteiten van uw bedrijf. Een goed doordacht kerstpakket kan de manier hoe mensen naar het bedrijf kijken dan ook positief veranderen. 

Kies een XL kerstpakket dat past bij uw bedrijf en verhoog de waardering en connectie met uw medewerkers.

XL Foodpakketten

Een foodpakket is altijd een goed idee, vooral tijdens de kerstperiode. U kunt kiezen voor een traditioneel kerstpakket met lekkernijen zoals kerststollen, chocolade, kaas, wijn en andere feestelijke snacks. Of u kunt kiezen voor een meer exclusief food-pakket met gastronomische producten zoals truffels, kaviaar en champagne. Maar we hebben ook vegan kerstpakketten voor u.

Milieubewuste grote kerstpakketten

Een duurzaam kerstpakket kan de perfecte manier zijn om uw betrokkenheid bij het milieu te tonen. U kunt binnen het kerstpakket kiezen voor producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Het geven van dit soort kerstpakketten kan ook een positief signaal afgeven aan uw werknemers en klanten en laten zien dat u zich bewust bent van de impact van uw bedrijf op het milieu.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het geven van een groot XL kerstpakket?

Een groot XL kerstpakket kan veel voordelen hebben. Het kan bijdragen aan een positieve werksfeer, de betrokkenheid van werknemers vergroten en een goede klantrelatie opbouwen. Bovendien kan het tonen van waardering voor medewerkers en klanten zorgen voor meer motivatie en productiviteit.

Hoe kies ik het beste XL kerstpakket voor mijn bedrijf?

Het beste kerstpakket voor uw bedrijf hangt af van uw doelstellingen en budget. Denk na over wat uw medewerkers of klanten waarderen en wat bij hen past. Een thema-gebaseerd pakket kan een goede keuze zijn, maar ook een maatwerk-pakket of heerlijke foodpakketten kan werken. Het is belangrijk om een pakket te kiezen dat past bij de identiteit van uw bedrijf en uw waardering toont.

XL kerstpakketten bestellen

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn grote kerstpakketten creatief zijn?

Creatieve XL kerstpakketten vallen op en maken indruk op uw medewerkers of klanten door bijvoorbeeld te kiezen uit een thema. Ook is het aan te raden om een persoonlijk product toe te voegen. Zorg er in ieder geval voor dat uw pakketten een persoonlijke creatie hebben en zo passen bij de interesses en behoeften van uw ontvangers.

Groot aantal kerstpakketten bestellen

Als u veel werknemers en/of zakenrelaties heeft, dan wilt u een groot aantal kerstpakketten bestellen. Dit kan bij ons, we raden u aan om bij grote aantallen niet te lang te wachten met bestellen. Hierdoor krijgt u namelijk snel een beeld van de voordelen en wat de huidige mogelijkheden zijn. Het is belangrijk dat u weet waar dat u op moet letten bij de afname van een groot aantal, daar informeren wij u graag over.

Op tijd bestellen

Bij afname van een groot aantal is het van belang dat u op tijd besteld. Met name als er hardware producten in de pakketten zitten, is het van belang dat u op tijd bestelt. Het is belangrijk dat alles op tijd geproduceerd kan worden. De XL kerstpakketten zijn bomvol gevuld en al deze artikelen moeten natuurlijk wel tijdig bij ons binnen zijn om ook weer op tijd aan u te kunnen leveren.

Als u een groot bedrijf heeft en het gaat over een flink aantal kerstpakketten dan raden wij u aan om echt op tijd te bestellen dus ruim vóór oktober. Zo kunnen wij er voor zorgen dat wij alle artikelen tijdig in huis krijgen en in die periode is alles bij de eindleveranciers nog op voorraad. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat wij u teleur moeten stellen. Ook dit jaar kunt u er weer een feest van maken. Heeft u veel kerstpakketten nodig? Wacht dus niet te lang!

Ruim aanbod aan grote XL kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u ieder jaar weer een ruim aanbod aan pakketten. De kans dat u hier een pakket gaat vinden dat aansluit op uw wensen is erg groot. Neem de tijd om een kijkje te nemen bij onze fraaie kerstpakketten. Hierdoor weet u wat de prijzen zijn en wat de inhoud is van de verschillende kerstpakketten. Bekijk het ruime aanbod, want daar gaat u echt van staan te kijken. Voor ieder budget vindt u hier een passend pakket, dat zal u echt verrassen en uiteraard de ontvangers ook!

Vragen of meer informatie over XL kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een XL kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u geheel ander soortige kerstpakketten zien? Kijk dan eens bij verrassing kerstpakketten of juist bij de voordelige kerstpakketten. We hebben het allemaal!

XL kerstpakketten