Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Traditionele kerstpakketten per stuk

Op veler verzoek hebben we een deel van onze collectie beschikbaar gemaakt voor combineren en verzending onder de 5 stuks. Binnen deze categorie kunt u naar hartelust losse kerstpakketten combineren. Bij bestellingen tot en met 4 stuks, leveren we deze kerstpakketten in een stevige omdoos tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vraag gerust een offerte aan, het is vrijblijvend! U zit dan nergens ‘aan vast’ en kunt uw keuze altijd nog wijzigen.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Producten
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Kerstpakketten keuzestress; wat nu?

Op zoek naar mooie kerstpakketten? Heeft u het perfecte kerstpakket nog niet gevonden? Niet getreurd! Wij van kerstpakkettenplaza.nl helpen u graag! Om kerstpakketten inspiratie op te doen kunt u altijd kijken bij ons gloednieuwe kerstpakketten themalijnen. Dat zijn hippe kerstpakketten voor ieder budget.

Populaire kerstpakketten met tekst!

Populaire kerstpakketten 2020 hebben allemaal iets gemeen. Op steeds meer goedverkochte kerstpakketten staat een tekst. Kerstpakketten met complimenten voor medewerkers zijn steeds meer regel in plaats van uitzondering. Het compliment is de kerstpakkettentrend van 2020!

Rood kerstpakket; succesformule

Rode kerstpakketten. De kleur rood wordt al heel lang gezien als kerstpakkettenkleur, vanwege haar warme uitstraling. Heerlijke producten in een mooie rode kerstpakkettendoos en uw cadeau is compleet. Heeft u nog vragen over uw bestelling? Kijk dan even bij onze meest gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.