Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Kerstpakketten per stuk

Op veler verzoek hebben we een deel van onze collectie beschikbaar gemaakt voor combineren en verzending onder de 5 stuks. Binnen deze categorie kunt u naar hartenlust losse kerstpakketten combineren. Bij bestellingen tot en met 4 stuks, leveren we deze kerstpakketten in een stevige omdoos tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vraag gerust een offerte aan, het is vrijblijvend! U zit dan nergens ‘aan vast’ en kunt uw keuze altijd nog wijzigen. Op deze manier stellen we u in staat individuele kerstpakketten te geven.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren

Losse kerstpakketten

Het is ook mogelijk om kerstpakketten per stuk te bestellen. Een aantal kerstpakketten vallen onder deze speciale categorie. Bij deze kerstpakketten is het mogelijk om ze per stuk te bestellen en deze naar harte lust te combineren. Vraag nu nog vrijblijvend een offerte aan! Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen geregeld.

Kerstpakketten per stuk

Het zijn vaak bedrijven die kerstpakketten bestellen, om aan het einde van het jaar de medewerkers of relaties te bedanken voor het goede werk dat zij hebben geleverd. Maar ook als u op zoek bent naar losse kerstpakketten zit u bij ons aan het juiste adres! Kerstpakketten per stuk bestellen is zeker een goede oplossing voor kleinere bedrijven en particulieren. Daarnaast is het verrassen van een vriend, familielid, of iemand anders met een kerstpakket natuurlijk erg leuk! Ook voor kerstpakketten per stuk zit u bij ons aan het juiste adres.

Kerstpakketten keuzestress; wat nu?

Op zoek naar mooie kerstpakketten? Heeft u het perfecte kerstpakket nog niet gevonden? Niet getreurd! Wij van Kerstpakkettenplaza.nl helpen u graag! Om kerstpakketten inspiratie op te doen kunt u altijd kijken bij ons gloednieuwe kerstpakketten themalijnen. Dat zijn hippe kerstpakketten voor ieder budget. Heeft u nog andere vragen over kerstpakketten of over uw bestelling? Kijk dan even bij onze meest gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.