Steun Childslife international met uw kerstpakket!

ChildsLife vindt dat ieder kind recht heeft op onderdak, eten, onderwijs en zorg, ook kinderen in armoede. ChildsLife biedt kinderen kansen, om op te groeien tot wie ze willen zijn. Met praktische hulp op maat, gebaseerd op de behoeften van kinderen en hun directe leefgemeenschap. Overal in de wereld werkt deze stichting samen met de lokale bevolking en lokale partners.

Tevens bouwt de stichting ChildsLife scholen, van kleuterschool tot beroepsopleiding daarnaast installeert zij drinkwatersystemen en sanitaire voorzieningen. Aan duurzame oplossingen wordt gewerkt middels groentekassen en irrigatiesystemen.

ChildsLife verstrekt schoolmaaltijden en voedselpakketten en geeft kinderen veiligheid met naschoolse opvangprogramma’s. Dit goede doel zet zich in voor gezinnen. Door bijvoorbeeld hulp aan hiv-besmette moeders in sloppenwijken en door een uniek babyprogramma. Ook distributie van hulpgoederen is een belangrijk programma onderdeel.

ChildsLife biedt kinderen kansen. De kans op een toekomst zonder armoede.

ChildsLife is een internationale non-profit organisatie met een compacte structuur en een groot bereik. ChildsLife is opgericht in 1996 en is gevestigd in Nederland, Oost-Afrika en Oost-Europa. ChildsLife heeft een duurzaam ontwikkelingsprogramma en verzorgt infrastructuur, water, voeding, onderwijs en zorg voor kwetsbare kinderen, hun ouders en de gemeenschap waarin zij leven. Samen met de lokale bevolking en lokale partners, werkt ChildsLife aan oplossingen die zorgen voor zelfredzaamheid.

ChildsLife bestaat dit jaar 25 jaar! Wij hopen dat u ons 25-jarig jubileum met ons wilt vieren. 2022 is het jaar waarin wij vieren dat wij al 25 jaar hulp biedt aan kinderen in extreme armoede. Dankzij voortdurende ondersteuning van en samenwerking met onze vaste donateurs en supporters heeft ChildsLife over de jaren heen het welzijn van honderdduizenden kinderen kunnen verbeteren én kunnen wij in noodsituaties, zoals de Oekraïne crisis, direct handelen.

Gegevens:

Waarderweg 50B
2031 BP Haarlem
Nederland

info@childslife.nl
www.childslife.nl
023 5570081

ABN AMRO Bank
IBAN: NL28 ABNA 0615 7566 38
BIC: ABNANL2A

ING Bank
IBAN: NL05 INGB 0000 0028 40
BIC: INGBNL2A

KvK:    41187390
RSIN:    805510382

ChildsLife is aangemerkt als ANBI

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld E-Learning for kids of ExpertCare, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Childslife