Steun Helen Dowling Instituut met uw kerstpakket!

Kanker kan ons allemaal treffen. Eén op de drie Nederlanders krijgt tijdens zijn of haar leven de gevreesde diagnose. Naast de vaak ingrijpende lichamelijke gevolgen, brengt kanker ook gevoelens als angst, verdriet, depressie en stress met zich mee. Soms zijn de klachten zo heftig dat er professionele psychologische hulp nodig is. Dan kunnen mensen terecht bij het Helen Dowling Instituut (HDI). Op locaties in Bilthoven, Arnhem en Groesbeek ondersteunt het HDI jaarlijks ruim 1.700 cliënten bij de emotionele verwerking van kanker. De behandelingen kunnen individueel zijn, maar ook in groepsvorm of online. Hierdoor kunnen wij kankerpatiënten en hun naasten in het hele land behandelen. Onze zorg staat open voor alle mensen met kanker en hun naasten, ongeacht de fase van de ziekte, medische behandeling, prognose, sekse of leeftijd.

Het voortbestaan van ons werk hangt grotendeels af van inkomsten via donaties, giften en sponsoring. Met alle bezuinigingen op de GGZ is uw steun hard nodig.

Gegevens:

T: 030 252 40 20
F: 030 252 40 22
sponsoring@hdi.nl
www.hdi.nl
IBAN: NL05 TRIO 0254 3066 91 t.n.v. Stichting Helen Dowling Instituut

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld KWF of Stichting Kanker in Beeld, ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Helen Dowling Instituut