Steun Stichting Kanker in Beeld met uw kerstpakket!

Stichting Kanker in Beeld ontwikkelt, faciliteert en financiert creatieve en beeldende initiatieven waarbij de verwerking van kanker centraal staat. De activiteiten zijn gericht op (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en vinden in het hele land plaats. Creatieve expressie is een aanvullende ondersteuning en wij leveren daarmee een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven. Onze activiteiten bieden steun bij het verwerken van de ziekte, mobiliseren de eigen kracht van de patiënt, dragen bij aan het herstel van eigenwaarde en verrijken het leven van de patiënt en hun naasten. De diversiteit van onze initiatieven zijn ondergebracht in vier pijlers: Zingen voor je Leven (33 koren), Beelden voor je Leven, Spelen voor je Leven (improvisatietheater) en Schrijven voor je Leven. Zingen, toneelspelen, schilderen, boetseren of schrijven met (bond/lot)genoten geeft positieve energie, hoop, zelfvertrouwen en een sterk gevoel van saamhorigheid. Alle activiteiten worden gegeven door vakprofessionals die bekend zijn met de impact van kanker. De vak professionals werken vanuit een door Kanker in Beeld aangegeven raamwerk waarbij rekening wordt gehouden met de (on)mogelijkheden van de deelnemers. Bijvoorbeeld bij Zingen voor je Leven is stembevrijding een vast onderdeel. De kracht van Kanker in Beeld is ook om verbondenheid te creëren in het hele land bijvoorbeeld door regionale korendagen te organiseren.

Voor een impressie van wat zingen bij één van onze koren betekent, verwijzen wij u graag naar de volgende link. https://vimeo.com/201868923

“Als ik zing, voel ik dat ik leef. ”

Steun Stichting Kanker in Beeld met uw kerstpakket.
Kanker in Beeld is afhankelijk van de bijdragen van donaties van particulieren en fondsen.

Gegevens

Händellaan 6
1272 EE Huizen
www.kankerinbeeld.nl
info@kankerinbeeld.nl

085-273 83 33

IBAN: NL78 INGB 0000 0004 59 t.n.v. Stichting Kanker in Beeld.
KvK: 41216887

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen, bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding of Female Cancer Foundation. Ook deze Goede Doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2024!

Stichting Kanker in Beeld
Stichting Kanker in Beeld