Steun het IFAW met uw kerstpakket!

Het IFAW redt dierenlevens.

Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) werd in 1969 opgericht om wereldwijd bedreigde dieren, populaties en leefgebieden te redden. Via projecten in meer dan veertig landen zet het IFAW zich in voor dieren in nood: honden en katten, vee en wilde dieren, maar ook dieren die als gevolg van een natuur- of milieuramp in de problemen komen.
Daarnaast zetten we ons in om populaties te redden die door wreedheden van mensen of door andere oorzaken dreigen te verdwijnen, bijvoorbeeld via onze campagne tegen de commerciële walvisjacht.

Ons staat een wereld voor ogen, waarin dieren respect en bescherming genieten.

Gegevens:

Javastraat 56
2585 AR Den Haag

T 070 – 335 50 11
F 070 – 385 09 40

[email protected]
www.ifaw.org/nederland/frontpage

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede doelen voor dieren, bijvoorbeeld Alertis of de Dierenbescherming, ook deze goede doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2023!

IFAW

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht