Steun Inside the same met uw kerstpakket!

Wat is Stichting Inside The Same (ITS)?

Stichting Inside The Same is een stichting opgezet door Gabrielle de Graaf, moeder van vier kinderen, waarvan twee jongens met Albinisme.

Stichting ITS helpt kinderen met albinisme in Tanzania. De kinderen die in Tanzania met albinisme worden geboren zijn hun leven niet zeker door bijgeloof en toverdokters. Hierdoor worden kinderen vaak achtergelaten door hun ouder in opvangkampen waar ze veilig voor de buitenwereld kunnen leven.

Helaas hebben de kinderen het daar vaak erg slecht. ITS zet zich in om het grootste opvangkamp in Tanzania, genaamd Buhangija Center, te helpen. Buhangija is in 2007 opgezet door de overheid en is bedoeld om 80 kinderen op te vangen. Momenteel wonen er 411 kinderen! De kinderen krijgen geen goed voedsel, leven in slechte hygiëne, moeten bedjes delen en hebben vaak geen muskietnetten om ze te beschermen tegen de malariamuggen.

Hoe helpt ITS Buhangija Center?

Het is verschrikkelijk dat een kamp als Buhangija moet bestaan!

ITS plaatst de kleinste kinderen (0 tot 4 jaar), die de zorg en liefde zo hard nodig hebben, over naar een bestemming waar de kinderen liefdevol opgevangen en goed verzorgd worden.

De oudere kinderen (4 t/m 12 jaar) plaatsen we over naar gemengde, veilige kostscholen waar de kinderen een goede opleiding krijgen.

De jongeren (12 tm 18 jaar) proberen wij naast een opleiding ook een doel te geven door middel van een verantwoordelijke taak in een van de kostscholen/opvanghuizen.

Tevens voorziet ITS de kinderen die in Buhangija leven van zon-beschermende producten. Wij brengen de producten zelf en delen het zelf uit aan de kinderen!

Voor meer informatie over de stichting, ons doel of albinisme, kunt u kijken op www.InsideTheSame.com

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld Rescue baby Gambia of Save the Children door middel van het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Inside the same