Steun Stichting Dream4Kids met uw kerstpakket!

Stichting Dream4Kids organiseert Droomdagen voor getraumatiseerde kinderen (6 t/m 12 jaar). Denk aan trauma’s als mishandeling, misbruik, rouwverwerking, vechtscheiding of verwaarlozing. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan een trauma/gebeurtenis, is een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Als onderdeel van het behandeltraject van een kind, organiseert Dream4Kids unieke Droomdagen. Een Droomdag maakt deel uit van het behandelplan, helpt de gevolgen van het trauma te verminderen en geeft kinderen weer moed en energie voor de toekomst.

Kinderen met een trauma worden aangemeld door een professionele zorgverlener (therapeuten, jeugdzorginstellingen, psychologen) waarbij zij onder behandeling zijn. Deze zorgverlener bepaalt het moment voor de Droomdag, zodat daadwerkelijk het verschil wordt gemaakt in het leven van het kind.

Toekomst

Stichting Dream4Kids ziet kinderen als onze toekomst. Niet alleen voor het kind zelf is het belangrijk dat het met vertrouwen in het leven staat, ook het effect op zijn of haar omgeving en op de maatschappij is groot. Dream4Kids draagt bij aan het vertrouwen en de eigen kracht van deze kinderen. Zij zullen mede daardoor een betere bijdrage aan hun omgeving en onze samenleving kunnen leveren, zowel op dit moment als in de toekomst.

Samen maken we het verschil! www.dream4kids.nl “Dit is het begin van een echte nieuwe start samen.”

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede Doelen. Steun bijvoorbeeld CKM of Ronald McDonald met de aankoop van kerstpakketten 2024 bij Kerstpakkettenplaza.nl.

Dream4kids