Steun Stichting Maximaal Geluk met uw kerstpakket!

Stichting Maximaal Geluk verzorgt gelukstrainingen en geluksdagen voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die zelf niet het netwerk of het geld hebben om dit te creëren. Wij vinden dat iedereen recht heeft op persoonlijke ontwikkeling en geluksdag middels een dagje uit.

Wij vergroten de mentale gezondheid, veerkracht, weerbaarheid en kwaliteit van leven van mensen met een licht verstandelijke beperking door middel van het aanbieden van gelukstrainingen en geluksdagen. Wij willen mensen met een licht verstandelijke beperking de mogelijkheid geven tot persoonlijke ontwikkeling en toegang geven tot een geluksdag. Zodat ze een nog volwaardiger, betekenisvoller en gelukkiger leven kunnen leiden.

Algemene gegevens:

KVK nummer 824 708 20
RSIN nummer 862 483 463
Postadres Vossegatselaan 79, Utrecht
E-mailadres [email protected]
Website www.stichtingmaximaalgeluk.nl
Bankrekening NL12 TRIO 0320262200
ANBI status Ja

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Bekijk ook eens andere Goede doelen, bijvoorbeeld het Armoedefonds of Voedselbanken Nederland, ook deze goede doelen steunt u met de aankoop van kerstpakketten 2023!

Stichting Maximaal Geluk
Stichting Maximaal Geluk

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht