The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam – Met Rituals Hammam kerstpakketten worden de feestdagen zeker relax dagen! De producten vinden hun oorsprong in de Hammam. Een Hammam is een Oosters badhuis die je veel vindt in onder andere Turkije en het Midden Oosten. Het biedt een zuiverende ontspanning middels het genieten van een stoombad. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellness ceremonie met de Hammam Rituals producten. The Ritual of Hammam 2024 set is een mannenlijn, opgebouwd uit kruidige en frisse aroma’s.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

De traditie van The Ritual of Hammam

De traditie van het hammam ritueel komt uit thermen van de Romeinen. Ze zijn overal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te vinden zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zuiverende rozemarijn en eucalyptus, en het ritueel is geïnspireerd op één van de oudste reinigingstradities. In de Hammam Rituals pakketten zijn deze kruiden uiteraard verwerkt en geven een weldadig geurende ervaring. De Rituals hammam doucheschuim en Hammam badolie is trouwens fenomenaal!

The Ritual of Hammam bestellen

The Ritual of Hammam verpakking

U kunt de Hammam Rituals in diverse formaten verkrijgen. De Rituals formaten zijn beschikbaar in S, M, of L. De Rituals verpakkingen worden geleverd in een omdoos. Afhankelijk van het soort Rituals, zijn er 4, 5 of 6 in verpakt. Mocht u 1 Ritual Hammam product wensen, dan kan dat ook bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ze zijn allemaal via ons op de site te bestellen.

Hammam rituals voor mannen of vrouwen?

Hammam Rituals heeft merendeels verzorgingsproducten voor mannen. The Ritual of Hammam geuren zoals eucalyptus, rozemarijn en munt zijn toch meer mannelijke dan vrouwelijke geuren. In het Rituals Hammam pakket zijn de best gewaardeerde producten opgenomen. De favoriete producten binnen het Hammam pakket zijn de Hammam douche foam, Hammam douchegel Rituals, Hammam shampoo en de Rituals Hammam massage oil. Vaak zijn de Rituals Hammam geurstokjes ook onderdeel van het pakket, evenals de Hammam geurkaars. Op zoek naar een ander kerstpakket voor vrouwen? Bekijk het Ritual of Sakura kerstpakket!

Hammam Rituals bestellen

Wanneer een Rituals pakket Hammam bij Kerstpakkettenplaza.nl bestelt, geniet ook het goede doel van uw bestelling. Hoe werkt het? Bij ieder pakket dat u bestelt, dragen wij een deel van onze omzet af aan het goede doel. Dit gaat automatisch en is geheel gratis voor u en u kunt kiezen voor uw eigen goede doel. U kunt eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor The Ritual of Hammam 2024 set waarna u de offerte direct per e-mail ontvangt. Via de button in de e-mail offerte, verleent u akkoord op de offerte. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de Hammam Rituals direct te bestellen en te betalen. In beide gevallen ontvangt u een bevestiging en factuur.

Conclusie

The Ritual of Hammam set is een geweldige keuze als u Rituals pakketten voor mannen bij Kerstpakkettenplaza.nl wilt bestellen. Bij ons geniet u van een snelle levering en de beste prijs in Nederland en België. Het bestellen via onze webshop is eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om een offerte aan te vragen, maar u kunt ook direct uw gekozen Rituals producten bestellen. Kerstpakkettenplaza.nl ontzorgt u van het begin tot het eind bij uw aankoop van Rituals pakketten voor mannen en uiteraard ook voor pakketten voor dames. Wanneer u een ander Rituals geschenk wilt bekijken, dan raden wij u The Ritual of Ayurveda of The Ritual of Karma aan.

Heeft u vragen of wenst u meer Rituals informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de grootste keuze uit het assortiment Rituals pakketten waaronder The Ritual of Hammam pakketten. Mocht u vragen hebben over een Rituals kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Hammam