The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam – Met Rituals Hammam kerstpakketten worden de feestdagen zeker relax dagen! De producten vinden hun oorsprong in de Hammam. Een Hammam is een Oosters badhuis die je veel vindt in onder andere Turkije en het Midden Oosten. Het biedt een zuiverende ontspanning middels het genieten van een stoombad. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellness ceremonie met de Hammam Rituals producten. Rituals Hammam is een mannenlijn, opgebouwd uit kruidige en frisse aroma’s.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren

Geen producten gevonden!

De traditie van The Ritual of Hammam

De traditie van het hammam ritueel komt uit thermen van de Romeinen. Ze zijn overal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te vinden zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zuiverende rozemarijn en eucalyptus, en het ritueel is geïnspireerd op één van de oudste reinigingstradities. In de Hammam Rituals pakketten zijn deze kruiden uiteraard verwerkt en geven een weldadig geurende ervaring. De Rituals hammam doucheschuim en Hammam badolie is trouwens fenomenaal!

The Ritual of Hammam bestellen

The Ritual of Hammam verpakking

U kunt de Hammam Rituals in diverse formaten verkrijgen. De Rituals formaten zijn beschikbaar in S, M, of L. De Rituals verpakkingen worden geleverd in een omdoos. Afhankelijk van het soort Rituals, zijn er 4, 5 of 6 in verpakt. Mocht u 1 Ritual Hammam product wensen, dan kan dat ook bij Kerstpakkettenplaza.nl. Ze zijn allemaal via ons op de site te bestellen.

Hammam rituals voor mannen of vrouwen?

Hammam Rituals heeft merendeels verzorgingsproducten voor mannen. The Ritual of Hammam geuren zoals eucalyptus, rozemarijn en munt zijn toch meer mannelijke dan vrouwelijke geuren. In het Rituals Hammam pakket zijn de best gewaardeerde producten opgenomen. De favoriete producten binnen het Hammam pakket zijn de Hammam douche foam, Hammam douchegel Rituals, Hammam shampoo en de Rituals Hammam massage oil. Vaak is zijn de Rituals Hammam geurstokjes ook onderdeel van het pakket evenals de Hammam geurkaars.

Hammam Rituals bestellen

Wanneer een Rituals pakket Hammam bij Kerstpakkettenplaza.nl bestelt, geniet ook het goede doel van uw bestelling. Hoe werkt het? Bij ieder pakket dat u bestelt, dragen wij een deel van onze omzet af aan het goede doel. Dit gaat automatisch en is geheel gratis voor u en u kunt kiezen voor uw eigen goede doel. U kunt eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor de The Ritual of Hammam pakketten waarna u de offerte direct per e-mail ontvangt. Via de button in de e-mail offerte, verleent u akkoord op de offerte. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de Hammam Rituals direct te bestellen en te betalen. In beide gevallen ontvangt u een bevestiging en factuur.

Conclusie

The Ritual of Hammam pakketten zijn een geweldige keuze als u Rituals pakketten voor mannen bij Kerstpakkettenplaza.nl wilt bestellen. Bij ons geniet u van een snelle levering en de beste prijs in Nederland en België. Het bestellen via onze webshop is eenvoudig. U kunt ervoor kiezen om een offerte aan te vragen, maar u kunt ook direct uw gekozen Rituals producten bestellen. Kerstpakkettenplaza.nl ontzorgt u van het begin tot het eind bij uw aankoop van Rituals pakketten voor mannen en uiteraard ook voor pakketten voor dames. Wanneer u een ander Rituals geschenk wilt bekijken, dan raden wij u The Ritual of Ayurveda aan.

Heeft u vragen of wenst u meer Rituals informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de grootste keuze uit het assortiment Rituals pakketten waaronder The Ritual of Hammam pakketten. Mocht u vragen hebben over een Rituals kerstpakket? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

The Ritual of Hammam

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht