Rituals Private Collection

Ontdek de exclusiviteit en het ultieme gevoel van luxe met de Rituals Private Collection 2024, nu verkrijgbaar bij Kerstpakkettenplaza.nl. Of je nu een uniek kerstgeschenk zoekt of jezelf wilt onderdompelen in een wereld van geavanceerde geurbeleving, deze collectie biedt iets bijzonders voor iedereen. Lees verder om meer te weten te komen over de voortreffelijke geuren en het bewuste design, en ontdek waarom de Rituals Private Collection het perfecte cadeau is voor de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verras Je Werknemers met een Betoverend Kerstpakket

Wat is een betere manier om je waardering voor je werknemers uit te spreken dan met een uitzonderlijk kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl? Binnen het assortiment van luxe cadeaus vind je ook de Rituals Private Collection. Deze exclusieve lijn bestaat uit vier voortreffelijke geur ervaringen, elk met een eigen karakter: Precious Amber, Sweet Jasmine, Savage Garden en Suède Vanilla. Een veelzijdig cadeau voor elk teamlid, geschikt voor iedere stemming en gelegenheid.

Door deze veelzijdigheid biedt de Private Collection de mogelijkheid om voor elke stemming en elke gelegenheid een passende geur te kiezen. Deze collectie biedt een breed spectrum aan opties voor de ware geurkenner.

We bieden meer Rituals pakketten dus kijk gerust even rond!

Rituals Private Collection Set Amber – Een Specifieke Betovering

De Rituals Private Collection Set Amber is niet alleen een luxueuze toevoeging aan onze kerstpakketten, maar een geurbeleving die het alledaagse overstijgt. Ideaal om je werknemers een extra blijk van waardering te geven tijdens de feestdagen.

Rituals Private Collection
  • Start met Energie: Het uitpakken van dit bijzondere kerstcadeau begint met de stimulerende aroma’s van jeneverbes en kardemom.
  • Bloemige Diepgang: De hartnoot van ylang ylang biedt een moment van rust in de hectische feestdagen.
  • Verfijnde Parfumerie: Met zijn complexe notenpalet is de Rituals Private Collection Set Amber niet alleen een hoogtepunt binnen deze exclusieve lijn, maar ook een ode aan de kunst van verfijnde geur composities.
  • Rijke Afronding: Een duurzame indruk is gegarandeerd dankzij de langblijvende tonen van patchouli, vetiver en amber.
  • Veelzijdigheid: Of je nu je dag wilt starten met een boost of een blijvende indruk wilt achterlaten tijdens een avond uit, deze set is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Het Ultieme Kerstcadeau van Luxe en Elegantie bij Kerstpakkettenplaza.nl

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk dat zowel luxe als betekenisvol is? Zoek niet verder, want Kerstpakkettenplaza.nl heeft de perfecte oplossing met de Rituals Private Collection. Dit is niet zomaar een eindejaarsgeschenk; het is een verfijnde ervaring die je niet snel zal vergeten.

Elke geur in deze bijzondere collectie is zorgvuldig samengesteld en biedt een unieke combinatie van aroma’s die ontworpen zijn om een diepe indruk te maken. Of je nu een geschenk zoekt voor een speciale gelegenheid zoals een jubileum, of gewoon iemand (of jezelf) wilt verwennen, de Rituals Private Collection gaat verder dan het gewone. Het is meer dan een cadeau; het is een betekenisvolle ervaring die de ontvanger zeker zal koesteren. Dus als je verlangt naar luxe, elegantie en een vleugje exclusiviteit, dan is de Rituals Private Collection via Kerstpakkettenplaza.nl jouw ultieme keuze voor een geschenk.

Bekijk ook eens de Ritual of Sakura, een populair verwen-pakket!

Rituals Private Collection: Duurzaamheid en Verantwoord Genieten

Bij de ontwikkeling van de Private Collection heeft Rituals niet alleen oog gehad voor luxe en kwaliteit, maar ook voor de impact op onze planeet. Dit komt tot uiting in verschillende aspecten van het product:

  • FSC-gecertificeerd papier: De elegante verpakkingen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Dit keurmerk waarborgt dat het papier afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd, zowel op milieugebied als op sociaal vlak.
  • Hergebruik: De verpakkingen zijn niet alleen stijlvol maar ook functioneel. Ze zijn ontworpen om hergebruikt te worden, bijvoorbeeld als luxe opbergdozen voor foto’s, brieven of andere dierbare voorwerpen.
  • Minder afval: Door de focus op hergebruik en duurzaam materiaalgebruik draagt de Private Collection bij aan het verminderen van afval en de algehele milieu-impact.
  • Duurzame Ingrediënten: Naast de verpakking wordt er ook gedacht aan de duurzaamheid van de ingrediënten. De geurcomposities bevatten geen schadelijke chemicaliën en zijn ontwikkeld met aandacht voor mens en milieu.

Door al deze elementen te combineren, zorgt Rituals ervoor dat je met de Private Collection niet alleen verantwoord geniet, maar ook een positieve impact maakt op onze planeet.

Helemaal overtuigd en op zoek naar het nieuwste Rituals pakket voor mannen? Bekijk ons Rituals Homme kerstpakket.

Veelgestelde vragen over de Rituals Private Collection

Wat maakt de Rituals Private Collection duurzaam?

De producten worden geleverd in FSC-gecertificeerde verpakkingen, en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor duurzaamheid en milieu-impact. Hiermee toon je niet alleen waardering aan de ontvanger, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Is de Rituals Private Collection ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

Ja, de producten uit de Rituals Private Collection zijn dermatologisch getest en zijn ontwikkeld met aandacht voor zowel mens als milieu. Toch is het altijd goed om het product eerst op een klein stukje huid te testen als je een gevoelige huid hebt.

Hoe worden de producten van de Rituals Private Collection verpakt?

De producten worden geleverd in elegante, FSC-gecertificeerde verpakkingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook ideaal voor hergebruik. Of je nu de verpakking wilt gebruiken als een luxe opbergdoos of als een manier om het cadeau nog specialer te maken, de opties zijn eindeloos.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten waaronder Rituals pakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of een Rituals kerstpakket 2024? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ons e-mail adres is klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Rituals Private Collection set Amber