Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Bestellen, bezorgen, betalen

Kerstpakketten bestellen is mogelijk vanaf medio juli en we leveren onze geschenken zelfs tot en met 23 december. U kunt pakketten bestellen vanaf een aantal van 5 stuks. Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen te regelen. U vraagt eerst een vrijblijvende offerte aan, binnen 5 minuten ontvangt u de volledig uitgewerkte offerte in uw mailbox. Vervolgens verleent u ons de opdracht per mail of fax. Wij zenden u de bevestiging van opdracht en voorzien u van een factuur.

Op de factuur treft u een betaaldatum aan welke aangeeft wanneer wij uw betaling verwachten en hoe u uw kerstpakketten kunt afrekenen. Tot slot plannen wij het kerstpakketten bezorgen van de door u gekozen geschenken tot in de puntjes en daarna kunt u genieten van het uitdeelmoment. In de onderstaande blokken treft u specifieke uitleg omtrent kerstpakketten bestellen, kerstpakketten bezorgen en kerstpakketten betalen. We hopen u hiermee van dienst te zijn. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen u graag verder.

Kerstpakketten bestellen

Traditionele kerstpakketten

U kunt onze Traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de offertemodule op onze website. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Als u de offerte ondertekend retour faxt (faxnummer: 024- 3031167) of scant en per e-mail (info@kerstpakkettenplaza.nl) retour zendt, dan heeft u de bestelling geplaatst. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten

U kunt het concept "Kerstcomplimenten" standaard bestellen tot 20 december. Na 20 december dient u rekening te houden met het feit dat de Kerstcomplimentencheques niet in alle vormen custom made geleverd kunnen worden. Voorgaande in verband met de productietijd.

Overige kerstpakketten

U kunt onze Dranken, Rituals-en Wellnessproducten, Tijdschriftenbonnen, Kunstzinnige kerstpakketten, Foto op linnen, Sinterklaaspakketten en Italiaanse kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt.

Betalen - prijsstelling

Na ontvangst van uw voor akkoord getekende offerte, ontvangt u een digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenplaza.nl. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling. Onze producten zijn zowel inclusief als exclusief BTW geprijsd. Als zakelijke besteller gaat u uit van het exclusief BTW tarief en als consument gaat u uit van het inclusief BTW tarief. Tevens bieden wij u als consument kosteloos de gelegenheid de nota in twee delen te voldoen, 50% bij opdracht en 50% op de dag na levering. Zie ook  algemene voorwaarden consumenten.

Leveringsvoorwaarden - Privacy Statement

Download hier Algemene Voorwaarden Consumenten.

Download hier Algemene Voorwaarden Bedrijven.

Download hier onze Disclaimer voor Consumenten.

Download hier onze Disclaimer voor Bedrijven.

Download hier ons Privacy statement.

Download hier Adobe Reader.

Kerstpakketten bezorgen

Traditionele kerstpakketten

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs, DHL en PostNL, bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

Indien u meerdere pakketsoorten bestelt, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes of cijfers van inpaklocaties gelijk zijn, ontvangt u de levering in één zending. 

Eigen keuze kerstpakketten Kerstcomplimenten
De bezorging van de geschenken van Kerstcomplimenten geschiedt standaard via PostNL op het individuele huisadres van uw medewerker.

Overige kerstpakketten
De bezorging van Dranken, Rituals-en Wellnessproducten, Tijdschriftenbonnen, Kunstzinnige kerstpakketten, Food kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en Foto op linnen, vindt standaard op dezelfde manier plaats als de Traditionele kerstpakketten.

Bezorgkosten

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken op individuele zakelijke en/of particulierenadressen te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in onze vrijblijvende offerte.

Vraag daarom altijd een offerte aan, deze is vrijblijvend. Dat houdt in dat u nergens aan 'vastzit', maar wel alles duidelijk in kaart hebt en op papier heeft staan. 

Heeft u na het lezen van het bovenstaande nog twijfels, dan geven wij u alvast een indicatie van de eventuele kosten.Indien u één pakketsoort bestelt en de orderwaarde is € 600,00 exclusief BTW (€ 726,00 incl. BTW) dan is de bezorging gratis. Bij een orderwaarde onder de € 600,- excl. BTW (€ 726,- incl. BTW) rekenen we € 37,50 excl. BTW. (€ 45,38 incl. BTW). Voor levering op individuele adressen geldt een tarief van € 7,75 excl. BTW (€ 9,38 incl. BTW) per adres. Voor Sintgeschenken met een orderwaarde onder € 600,00 excl. BTW dient u rekening te houden met bezorgkosten van € 18,50 excl. BTW (€ 22,39 incl. BTW) per adres.

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10