Chocomel kerstpakket

Verwen uw medewerkers en relaties met een heerlijk chocomel kerstpakket tijdens de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een assortiment samengesteld dat vol zit met warme en zoete lekkernijen. Ontdek de magie van chocolademelk en maak van de kerstperiode een smaakvolle ervaring.

Geen filters gekozen
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Chocomel kerstpakket bestellen: Genieten van heerlijke chocolademelk

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u eenvoudig een kerstpakket met chocomel bestellen om uw medewerkers en relaties te verwennen. Onze pakketten zitten boordevol heerlijke chocolademelk en andere lekkernijen die perfect passen bij de winterse sfeer. Geniet van een warme kop chocolademelk, vergezeld van heerlijke chocolade, koekjes en andere zoete traktaties.

Een zoete traktatie voor iedereen

Kerstpakket met chocomel

Een chocomel kerstpakket is een zoete traktatie die iedereen kan waarderen. Chocolademelk is een geliefde drank tijdens de koude wintermaanden en brengt warmte en gezelligheid. Onze cadeaupakketten met chocomel zijn gevuld met hoogwaardige chocolademelkproducten en lekkernijen om uw medewerkers en relaties te verwennen en te bedanken voor hun inzet. U kunt zelfs kiezen voor een kerstpakket volledig gevuld met chocolade.

Variatie in het chocomel kerstpakket

Het kerstpakket met chocomel biedt een gevarieerde selectie van chocolademelkproducten en lekkernijen. Naast klassieke chocolademelk kunt u ook andere smaken ontdekken, zoals witte chocolademelk, karamel of mokka. Daarnaast vindt u in het pakket ook bijpassende lekkernijen zoals chocoladetruffels, chocoladekoekjes en marshmallows om uw chocolademelkervaring compleet te maken.

Warme momenten delen

Niets brengt mensen dichter bij elkaar tijdens de feestdagen dan het delen van warme, gezellige momenten. Met een chocomel kerstpakket nodigt u uw team uit om samen te komen en te genieten van heerlijke warme Chocomel. Deze pakketten zijn te beschouwen als een uitnodiging voor uw medewerkers om even een pauze te nemen van de winterkou en samen te genieten van een opwarm moment.

Maar ook voor thuis is een kop warme Chocomel een heerlijke traktatie. Bijvoorbeeld voor uw kinderen die thuiskomen van een koude dag op de ijsbaan en willen opwarmen met mok warme chocomel. Of een rustige avond met uw partner, genietend van een warme chocolademelk terwijl buiten de sneeuw valt. Deze momenten maken de chocomel kerstpakketten een prima geschenk waar medewerkers met collega’s en ook thuis heerlijk van kunnen genieten.

Kwaliteit en genot in het chocomel kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan kwaliteit en genot hoog in het vaandel. Onze chocomel pakketten bevatten alleen de beste merken en producten, zorgvuldig geselecteerd om een onvergetelijke chocolademelkervaring te bieden. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen voor uw medewerkers en relaties.

Veelgestelde vragen

Welke smaken chocolademelk zijn er beschikbaar in het chocomel kerstpakket?

Onze chocomel kerstpakketten bieden een variatie aan smaken chocolademelk om van te genieten. U kunt klassieke chocolademelk verwachten, maar ook andere smaken zoals witte chocolade, karamel of mokka. Ontdek de verschillende smaken en geniet van een gevarieerde chocolademelkervaring met ons chocomel pakket.

Kan ik het chocomel kerstgeschenk aanpassen aan mijn wensen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibiliteit bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om het chocomel kerstpakket aan te passen aan uw specifieke wensen. We bespreken graag uw voorkeuren en stellen een pakket samen dat perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

Is het chocomel pakket geschikt voor mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen?

We begrijpen het belang van speciale dieetwensen en allergieën. Neem contact met ons op en informeer ons over eventuele dieetbeperkingen of voedselallergieën. Ons team zal samen met u kijken naar de mogelijkheden om het chocomel kerstpakket aan te passen zodat het geschikt is voor iedereen, inclusief mensen met speciale voedingsbehoeften. We streven ernaar om voor iedereen een passende optie te bieden.

Bestel uw chocomel kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw chocomel kerstpakket te bestellen. Ontdek ons ruime assortiment, selecteer uw favoriete pakket en plaats uw bestelling online. We zorgen ervoor dat uw chocomel kerstgeschenk tijdig wordt geleverd, zodat uw medewerkers en relaties kunnen genieten van een warme en zoete traktatie tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over het kerstpakket of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het perfecte chocomel kerstpakket voor uw medewerkers en relaties.

Op zoek naar een kerstpakket met noten of met snoep in plaats van chocomel? Die hebben we ook!

chocomel kerstpakket