Kerstpakket snoep

Een kerstpakket met snoep is de perfecte zoete verwennerij voor de feestdagen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie kerstpakketten gevuld met heerlijk snoepgoed, zorgvuldig samengesteld om uw ontvangers te laten genieten van een zoete traktatie.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Snoep kerstpakket: Een feest van kleuren en smaken

Met een snoep kerstpakket kunt u genieten van een feest aan verschillende soorten en smaken. Van een reep chocolade tot fruitige winegums, er zit iets bij voor iedereen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten snoep die wij in vorige jaren hebben aangeboden:

Soort snoepSmaakKenmerken
ChocoladeZoetVariatie aan heerlijke chocolade zoals Mars, KitKat, Bounty, Koetjesrepen en meer
DropZoet, zoethoutLicht zout of zoet van smaak, hard of zachte vorm
WinegumsFruitig van smaakZachte gom, diverse fruitige smaken
SkittlesFruitHarde schil met een zachte binnenkant, in diverse fruitige smaken
SpekZoetZacht, sponsachtig, in pastelkleuren
PepermuntMuntVerfrissend, hard snoepje
JawbreakersZoet / zuurZeer harde bal, meerdere smaaklagen

Door ons brede assortiment aan snoep krijgt ieder snoep kerstpakket zijn unieke smaak en ervaring mee. Hierdoor is het een ideaal geschenk tijdens de feestdagen.

Kerstpakket met snoep: Een traktatie voor jong en oud

Een kerstpakket met snoep is een traktatie die jong en oud kan waarderen. Of het nu gaat om nostalgische snoepjes die herinneringen oproepen aan vroeger of om nieuwe en spannende smaken om te ontdekken, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Verwen uzelf, uw medewerkers, collega’s of relaties met een kerstpakket vol heerlijk snoepgoed.

Kerstpakket met snoep

Kerstpakket met snoep bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u eenvoudig en snel uw snoep kerstpakket bestellen. Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en thema’s, met een ruime keuze aan snoepsoorten en verpakkingen. Kies het snoep pakket dat het beste past bij uw wensen en budget, en wij zorgen ervoor dat het met zorg wordt samengesteld en tijdig wordt bezorgd.

Snoep kerstpakket: Een zoete traktatie voor elke gelegenheid

Een kerstpakket met snoep is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar ook voor andere gelegenheden. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, bedankjes of als verrassing tijdens een speciale gebeurtenis, een snoep pakket is altijd een welkom en smakelijk cadeau. Verras uw geliefden, vrienden, collega’s of relaties met een zoete traktatie die hen laat glimlachen.

Vragen en antwoorden

Welk snoep kan ik verwachten in een snoep kerstpakket?

In een pakket met snoep kunt u een variëteit aan snoep verwachten, zoals zachte en harde snoepjes, drop, zuurtjes, winegums, chocolade en meer. Het exacte assortiment kan verschillen per kerstpakket, maar u kunt rekenen op een kleurrijke mix van heerlijke snoepjes om van te genieten.

Kan ik een pakket met snoep aanpassen aan mijn voorkeuren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele opties om kerstpakketten aan te passen aan uw voorkeuren. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke wensen, zoals bepaalde snoepsoorten of eventuele dieetbeperkingen, zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden om het kerstpakket met snoep aan te passen aan uw behoeften.

Is een snoep kerstpakket geschikt voor kinderen?

Een snoep kerstpakket is een geweldig cadeau voor kinderen. Onze pakketten bevatten een assortiment van snoep dat populair is bij kinderen, zoals snoepjes, lolly’s, chocolade en meer. Houd er echter rekening mee dat sommige snoepsoorten mogelijk niet geschikt zijn voor jonge kinderen. Zorg ervoor dat het snoep onder toezicht wordt geconsumeerd en pas op voor eventuele allergenen. Op zoek naar een gezonder kerstpakket? Kijk ook eens bij onze fruit kerstpakketten!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Wilt u een gezonder kerstpakket geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een kerstpakket met chocolade fondue!

kerstpakket met snoep