Kerstpakket chips

Kerstpakket met chips – Geef uw medewerkers een knapperige verrassing met een kerstpakket vol heerlijke chips. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed assortiment kerstgeschenken met chips, zodat u uw team kunt trakteren op een smakelijke en ontspannen kerstviering. Lees verder om meer te ontdekken over onze heerlijke chips cadeaupakketten.

Geen filters gekozen
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geniet van een knapperige kerst met chips kerstpakketten

Chips zijn de ultieme snack voor gezellige momenten en ontspanning. Met een kerstgeschenk met chips kunt u uw medewerkers een kerstcadeau geven dat zorgt voor genot en plezier. Onze chips pakketten zijn gevuld met een verscheidenheid aan smaken en merken, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Of het nu gaat om klassieke smaken zoals zout of paprika, of om avontuurlijkere smaken zoals barbecue of jalapeño, wij hebben het perfecte chips pakket voor uw team.

Een ruime keuze aan chips kerstgeschenken

Kerstpakket met chips

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime selectie chips kerstgeschenken om aan uw wensen en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket met een specifieke smaak chips, een mix van verschillende smaken of zelfs een assortiment van chips en andere snacks, wij hebben diverse opties beschikbaar. Met ons brede assortiment kunt u het perfecte kerstgeschenk met chips vinden dat past bij uw bedrijfscultuur en de smaak van uw medewerkers.

De voedingswaarden van een kerstpakket met chips

Een kerstpakket met chips kan verrassend divers zijn. Kerstpakkettenplaza biedt varianten zoals Wokkels, Pomberen, Doritos, maar ook klassiekers zoals paprika en naturel. Maar, hoeveel voedingswaarde zit er eigenlijk in uw chips?

Volgens het voedingscentrum bevat naturel chips gemiddeld 216 calorieën per 40 gram (een schaaltje), met ongeveer 13 gram vet, 2 gram vezels en 3 gram eiwit. Paprika chips bieden een soortgelijk caloriegehalte maar met een toevoeging van kruiden die de smaak verstevigen. Echter, ‘goede’ voedingswaarden of niet, het belangrijkste van een kerstpakket met chips is dat het vooral lekker is!

De perfecte toevoeging aan uw kerstborrel

Een kerstborrel is niet compleet zonder een assortiment heerlijke chips. Met een chips cadeaupakket kunt u ervoor zorgen dat uw kerstborrel een succes wordt. Uw medewerkers kunnen genieten van verschillende smaken chips terwijl ze ontspannen en het jaar gezellig afsluiten. Het kerstpakket met chips voegt een extra feestelijk tintje toe aan de borrel en zorgt voor een ontspannen en informele sfeer.

Veelgestelde vragen over het kerstpakket met chips

Wat is een chips kerstpakket?

Een chips pakket is een kerstgeschenk dat gevuld is met een assortiment van heerlijke chips. Het biedt een smakelijke traktatie voor uw medewerkers tijdens de feestdagen. Het chips kerstpakket bevat verschillende smaken chips, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is.

Wat zit er in een chips kerstpakket?

Het kerstpakket bevat een selectie van diverse smaken chips. Denk aan klassieke smaken zoals zout, paprika en kaas, maar ook aan avontuurlijkere smaken zoals barbecue, sour cream & onion, of jalapeño. Het exacte assortiment kan variëren afhankelijk van het gekozen kerstpakket.

Kan ik ook andere snacks vinden in een kerstpakket met chips?

Ja, naast chips kunnen er ook andere snacks aanwezig zijn in een pakket met chips. Denk aan nootjes, pretzels, popcorn of andere knapperige lekkernijen die goed samengaan met chips. Het kerstpakket met chips biedt een assortiment van smakelijke hapjes voor de ultieme snackervaring tijdens de feestdagen.

Bestel uw kerstgeschenk met chips bij Kerstpakkettenplaza.nl

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw chips kerstpakket te bestellen. Ontdek ons assortiment pakketten met chips, kies uw favoriete pakket en plaats uw bestelling online. We zorgen ervoor dat uw cadeaupakket met chips op tijd wordt geleverd, zodat u uw medewerkers kunt verrassen en bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar.

Vragen of meer informatie?

Als u vragen heeft over ons kerstpakket met chips of hulp nodig heeft bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor uw team, staan wij voor u klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail (klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl) of telefonisch (+31 (0)24 303 1166). Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje bij onze kaas kerstpakketten of fruit kerstpakketten!

Kerstpakket met chips bestellen