Kerstpakket fruit

Een kerstpakket met fruit is de ideale keuze voor iedereen die gezondheid en welzijn hoog in het vaandel heeft staan. Met onze kerstpakketten gevuld met een assortiment van vers fruit, kunt u uw medewerkers, collega’s of relaties verwennen met een gezonde en verfrissende verrassing tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor een kerstpakket met fruit?

Een kerstpakket met fruit is een geweldige manier om waardering te tonen en te zorgen voor het welzijn van uw medewerkers. In plaats van traditionele zoetigheden en snacks, biedt een fruitig kerstpakket een assortiment van vitamine-rijke lekkernijen. Het is een bewuste keuze om gezondheid te stimuleren en een frisse start te maken in het nieuwe jaar.

Kerstpakket met fruit

Een ruime variëteit aan vers fruit

Onze pakketten met fruit zijn samengesteld met een ruime variëteit aan vers fruit van hoge kwaliteit. Denk aan sappige appels, zoete sinaasappels, knapperige peren en smaakvolle druiven. We selecteren zorgvuldig het beste fruit dat beschikbaar is, zodat u kunt genieten van een gevarieerd en smaakvol assortiment.

Kerstpakket met fruit: duurzaam en milieubewust

Een kerstpakket met fruit is niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor het milieu. Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we oog voor duurzaamheid en milieubewustheid. Onze fruitige kerstpakketten bevatten vers fruit dat met zorg is gekweekt en geproduceerd. We streven ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren door te kiezen voor lokale en seizoensgebonden fruitsoorten waar mogelijk. Zo kunt u niet alleen uw team verwennen met een gezonde traktatie, maar ook bijdragen aan een duurzamere en gezondere wereld.

Een gezonde traktatie voor de feestdagen

Met een kerstpakket met fruit kunt u tijdens de feestdagen genieten van een gezonde traktatie. Het is een verfrissende afwisseling op de traditionele zoetigheden en hartige snacks die vaak worden geassocieerd met deze tijd van het jaar. Het kerstpakket met fruit biedt een natuurlijke en voedzame optie die bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers. Op zoek naar een andere gezonde traktatie? Bekijk ook eens ons assortiment noten kerstpakketten!

Voordelen van een kerstpakket met fruit

Gezondheid bevorderen

Een kerstgeschenk fruit is een manier om gezond eten te stimuleren en het welzijn van uw medewerkers te bevorderen. Het is een bewuste keuze die laat zien dat u geeft om hun gezondheid en welzijn.

Variatie en versheid

Onze kerstpakketten met fruit bieden een variatie aan fruitsoorten om van te genieten. Het fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en is van hoge kwaliteit, waardoor u kunt genieten van verse en smaakvolle vruchten.

Gezondheid bevorderen

Fruit zit boordevol vitamines en voedingsstoffen die een natuurlijke energieboost geven. Het is een gezonde en verfrissende keuze die helpt om productief en energiek te blijven gedurende de dag.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een mix van fruit en andere producten in het kerstpakket krijgen?

Ja, naast kerstpakketten die volledig zijn gevuld met vers fruit, bieden we ook de mogelijkheid om fruit te combineren met andere lekkernijen en producten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met fruit en heerlijke chocolade, noten of andere gezonde snacks. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket.

Zijn de pakketten met fruit geschikt voor mensen met allergieën?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl houden we rekening met verschillende allergieën en dieetwensen. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot allergieën, zoals gluten- of notenallergieën, kunt u dit aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat het pakket met fruit wordt samengesteld zonder producten waarvoor de ontvanger allergisch is. Zo kunnen al uw medewerkers of relaties zorgeloos genieten van hun gezonde kerstgeschenk.

Kan ik het kerstpakket met fruit personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket met fruit te personaliseren. U kunt uw eigen boodschap, bedrijfsnaam of logo toevoegen aan het kerstpakket om het een persoonlijk tintje te geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw pakket met fruit nog specialer te maken voor uw medewerkers of relaties.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over een kerstpakket met fruit of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Ons klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. We staan voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van het perfecte kerstpakket met fruit.

In plaats daarvan op zoek naar een kerstpakket met koffie of vlees? We helpen u graag verder!

Kerstpakket met fruit bestellen