Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakket kaas

Een kerstpakket met kaas is een heerlijke traktatie voor de liefhebbers van kaas. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie pakketten met diverse soorten kaas, zorgvuldig samengesteld om uw feestdagen extra smakelijk te maken.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontdek de smaakvolle wereld van kaas

Met een kaas pakket kunt u genieten van de smaakvolle wereld van kaas. Of u nu een fan bent van romige brie, pittige cheddar, zachte geitenkaas of andere heerlijke kaasvariëteiten, ons assortiment biedt een ruime keuze om aan uw smaakvoorkeuren te voldoen. Verwen uzelf of verras uw medewerkers, collega’s of relaties met een kerstpakket vol met de beste kazen.

Kerstpakket met kaas: Een cadeau om van te genieten

Een kerstpakket met kaas is een cadeau om van te genieten tijdens de feestdagen. Het is een perfecte combinatie van smaak, luxe en gezelligheid. Of het nu gaat om een kaasplankje bij de open haard, het serveren van kaas op een feestelijke borrel of het toevoegen van kaas aan culinaire creaties, het pakket met kaas biedt eindeloze mogelijkheden om te genieten van deze heerlijke lekkernij.

Een assortiment van smaken

Kerstpakket met kaas bestellen

Onze kerstpakketten met kaas bevatten een assortiment van verschillende kaassoorten om van te genieten. Van milde en romige kazen tot pittige en karaktervolle variëteiten, u vindt een breed scala aan smaken in onze kerstpakketten met kaas. Combineer de kazen met vers brood, crackers, noten of fruit voor een compleet en smaakvol kaasplateau.

Variatie en kwaliteit in onze kerstpakketten met kaas

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar variatie en kwaliteit in ons kaas kerstpakket. We werken samen met gerenommeerde kaasleveranciers om een selectie van hoogwaardige kazen aan te bieden. Onze pakketten met kaas zijn zorgvuldig samengesteld om een evenwichtige mix van smaken en texturen te bieden, zodat u kunt genieten van een unieke kaaservaring.


Vragen en antwoorden

Welke soorten kaas kan ik verwachten in een kerstpakket met kaas?

In een kerstpakket met kaas vindt u een assortiment van verschillende kazen, zoals brie, cheddar, geitenkaas, blauwe kaas en nog veel meer. De exacte variëteiten kunnen verschillen per kerstpakket, maar u kunt rekenen op een smakelijke mix van milde, pittige en romige kazen. Heeft u liever een kerstpakket met vlees? Ook deze bieden we u graag aan!

Kan ik het kerstgeschenk met kaas aanpassen aan mijn voorkeuren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele opties om kerstpakketten aan te passen aan uw voorkeuren. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, zodat we een kerstpakket met kaas kunnen samenstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Kan ik een kerstpakket met kaas bestellen voor mijn medewerkers of zakelijke relaties?

Absoluut! Ons kaas kerstpakket is geschikt als geschenk voor medewerkers, collega’s en zakelijke relaties. Ze bieden een heerlijke traktatie en een smaakvol cadeau voor de feestdagen. Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw pakketten met kaas te regelen.

Geniet van de smaakvolle variatie in een kaas kerstpakket

Voor de liefhebbers van kaas is er niets beter dan een pakket met kaas. Onze speciale selectie kaas pakketten biedt een heerlijke variëteit aan kazen van hoge kwaliteit, perfect om te genieten tijdens de feestdagen. Met smakelijke kazen zoals brie, camembert, en geitenkaas, kunt u uw smaakpapillen verwennen met een ware kaasbeleving. Het kerstpakket met kaas is niet alleen een traktatie voor uzelf, maar ook een geweldig cadeau voor familie, vrienden of collega’s die van kaas houden. Laat ze genieten van de heerlijke smaken en de gezellige sfeer die een kaas pakket met zich meebrengt.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

We helpen u ook graag in uw zoektocht naar een kerstpakket met drank of chips!

Kaas kerstpakket