Vlees kerstpakket

Een vlees kerstpakket is de perfecte traktatie voor liefhebbers van smaakvol vlees. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime selectie kerstpakketten met hoogwaardige vleesproducten, zorgvuldig samengesteld om uw feestdagen extra smaakvol te maken. Kies voor een vleespakket kerstpakket!

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vlees kerstpakket: Genieten van heerlijk vlees tijdens de feestdagen

Met een vlees kerstpakket kunt u volop genieten van heerlijk vlees tijdens de feestdagen. Onze vlees cadeaupakketten bevatten een assortiment van smakelijke vleesproducten, zoals ambachtelijke vleeswaren, verse worstjes, smaakvolle ham en andere culinaire lekkernijen. Het vlees pakket is een ideale keuze voor fijnproevers en brengt een smaakvolle twist aan uw kerstviering.

Een cadeau om van te watertanden

Een kerstpakket met vlees is een cadeau om van te watertanden tijdens de feestdagen. Het biedt een heerlijke variëteit aan vleesproducten van hoge kwaliteit, perfect om te genieten met familie, vrienden of collega’s. Laat uzelf of uw ontvangers verwennen met een kerstpakket vol met de beste vleeswaren en culinaire specialiteiten.

Vlees kerstpakket bestellen

Een smakelijk geschenk

Een vleespakket kerstpakket is een smakelijk geschenk dat altijd in de smaak valt. Met een selectie van hoogwaardige vleesproducten biedt ons kerstpakket een culinaire ervaring voor de ontvangers. Of het nu gaat om een feestelijke kerstmaaltijd, een gezellige barbecue of een smaakvolle borrel, het vleespakket kerstpakket zorgt voor een smakelijke toevoeging aan elke gelegenheid.

Vlees kerstpakketten – ruime keuze aan smaken en stijlen

Onze vlees pakketten bieden een ruime keuze aan smaken en stijlen. Of u nu houdt van traditionele vleeswaren, ambachtelijke charcuterie of bijzondere vleesdelicatessen, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Kies het vlees kerstpakket dat het beste past bij uw smaakvoorkeuren en geniet van een feestmaal vol met heerlijk vlees.

Variatie en kwaliteit in onze kerstpakketten met vlees

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staat variatie en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze vlees pakketten bevatten een gevarieerde selectie van hoogwaardige vleesproducten, afkomstig van betrouwbare leveranciers. We streven ernaar om een mix van traditionele en vernieuwende smaken aan te bieden, zodat u kunt genieten van een unieke culinaire ervaring met ons vlees kerstpakket.

Vragen en antwoorden

Welke soorten vlees kan ik verwachten in een kerstpakket met vlees?

In een vlees pakket kunt u een variëteit aan vlees verwachten, zoals ambachtelijke vleeswaren, smaakvolle worstjes, ham, salami en andere vleesproducten. De exacte samenstelling kan verschillen per kerstpakket met vlees, maar u kunt rekenen op een assortiment van hoogwaardige en smaakvolle vleesproducten om van te genieten.

Kan ik het vleespakket kerstpakket aanpassen aan mijn voorkeuren?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele opties om uw kerstpakket met vlees aan te passen aan uw voorkeuren. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke wensen, zoals bepaalde vleessoorten, dieetbeperkingen of voorkeuren voor biologisch vlees. We kijken graag naar mogelijkheden om het vlees kerstpakket aan te passen aan uw behoeften. Op zoek naar een vegetarisch pakket?

Zijn de vlees pakketten geschikt voor alle gelegenheden?

Ja, vlees kerstpakketten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een feestelijk kerstdiner, een gezellige barbecue of een smakelijke traktatie voor een speciale gebeurtenis, ons vlees kerstpakket voegt altijd een smaakvolle dimensie toe aan de gelegenheid. Het is een gewaardeerd cadeau voor medewerkers, collega’s, relaties of vrienden die van vlees houden.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Lijkt het u passender om een chips kerstpakket te geven? Of juist een kerstpakket met wijn en chocolade? Alles is mogelijk bij ons!

Kerstpakket met vlees