Kerstpakket blender

Kerstpakket met blender – De ideale keuze voor feestelijke geschenken. Het is bijna kersttijd en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte kerstcadeau voor jouw medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor je trouwe medewerkers of een manier om nieuwe medewerkers te verwelkomen, een kerstpakket met blender is een uitstekende keuze.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met een blender bestellen?

Kerstpakket met een blender is een geweldige keuze voor bedrijven die hun medewerkers willen verwennen met een functioneel kerstgeschenk dat ze elke dag kunnen gebruiken.
Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Blender kerstpakketten aan uw collega’s te schenken:

Hoogwaardige kwaliteit – Bij een kerstpakket is kwaliteit prioriteit. We bieden alleen hoogwaardige blenders en andere cadeaus aan die voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Functioneel – In tegenstelling tot andere geschenken die je medewerkers misschien minder zullen gebruiken, is een blender een functioneel geschenk. Geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien kan het helpen om gezonde eetgewoonten te bevorderen. Een gezonde en productieve werkomgeving willen we toch allemaal.

Veelzijdig – Ons kerstpakket met een blender zijn geschikt voor alle soorten medewerkers, ongeacht hun leeftijd, geslacht of interesses. Een blender kerstpakket kan worden gebruikt om smoothies, shakes, soepen, sauzen en nog veel meer te maken, waardoor het een veelzijdig cadeau is.

Kerstpakket met een blender bestellen

Soorten blender kerstpakketten

Kerstpakketten met een blender bieden we in alle soorten en maten aan, dit om aan de wensen en behoeften van elk bedrijf te kunnen voldoen. Hier zijn enkele van onze populairste opties:

De klassieke blender – Dit is het perfecte cadeau voor medewerkers die graag gezond eten en drinken. Met deze hoogwaardige blender kunnen ze gemakkelijk smoothies, sapjes en andere gezonde drankjes maken.

De keukenprins of -prinses – Voor de medewerkers die graag koken en experimenteren in de keuken hebben we kerstpakketten met blenders en andere keukengerei zoals een kookboek of keukenschort.

De starter – Voor nieuwe medewerkers is het belangrijk om zich welkom te voelen en een blender kan helpen bij het creëren van een gezonde werkomgeving. Onze starterpakketten bevatten een blender en andere cadeaus zoals een waterfles of een notitieblok.

Een persoonlijk tintje; personaliseer!

Als je op zoek bent naar een manier om jouw kerstpakketten een persoonlijk tintje te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 100 stuks en tot 1 oktober is het mogelijk om een persoonlijk tintje te geven aan je kerstpakket met een blender. Voor personalisatie bieden we verschillende opties om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zich speciaal voelen. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden!

Een van de manieren om een persoonlijk tintje aan toe te voegen, is door jouw bedrijfslogo op de blender te laten graveren. Op deze manier wordt de blender niet alleen een functioneel geschenk, maar ook een manier om jouw bedrijfsnaam te promoten. Daarnaast kun je ook andere producten toevoegen aan het pakket of een persoonlijke brief of een gepersonaliseerde kaart laten meeverpakken. Let hierbij dan wel op dat u uw brief of kaart tijding bij ons aanlevert.

Vraag en antwoord over een kerstpakket met blender

Wat voor soort blenders worden er aangeboden?

We bieden alleen kerstpakketten met hoogwaardige blenders aan die voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, bieden we verschillende merken en modellen aan. Bekijk ook eens het blenderonderzoek van de consumentenbond.

Kan ik mijn pakket aanpassen?

Ja, natuurlijk. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en we bieden daarom verschillende opties om ook Blender kerstpakketten te personaliseren en aan te passen. Het is zelfs mogelijk om een kerstpakket met kommen toe te voegen. Zoals eerdere aangegeven is maatwerk al mogelijk vanaf 100 stuks en tot 1 oktober (Zolang de voorraad strekt). Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe snel kan ik mijn kerstpakket met een blender ontvangen?

We streven ernaar om jouw Blender kerstpakketten te leveren op de datum die je kiest als je een kerstpakket met blender besteld!

Conclusie: Kerstpakket met een blender; de perfecte keuze voor collega’s en relaties!

Als je op zoek bent naar een uniek en functioneel kerstgeschenk voor collega’s, medewerkers, dan is een kerstpakket met een blender de perfecte keuze. Onze hoogwaardige blenders zijn geschikt voor alle soorten medewerkers en dragen bij aan een gezonde en productieve werkomgeving. Daarnaast bieden we verschillende personalisatie-opties om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers zich speciaal voelen. Door te kiezen voor pakket dat past bij uw budget en uw voorkeuren, bent u verzekerd van een geslaagde feestelijke ervaring voor uw collega’s. Bestel vandaag nog een kerstpakket met een blender en bezorg uw collega’s een gezond kerstgeschenk!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met blender? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een ander bijzonder kerstpakket in gedachten? Kijk dan ook eens bij hapjespan kerstpakketten of de prachtige kerstpakketten met glaswerk.

Kerstpakket met blender