Kerstpakket met hapjespan

Kerstpakket met hapjespan! Super handig en origineel; onze collectie kerstpakketten met een hapjespan! Gemak dient de mens, de lekkerste gerechten zijn vanaf nu altijd op de juiste temperatuur. Leuk voor op een feestje en gemakkelijk in dagelijks gebruik. U doet uw personeel of relaties absoluut een groot plezier met een kerstpakket met een hapjespan. Om in het thema koken te blijven, voorzien wij u tevens van voorbeelden van onze wok, airfryer en pizza oven kerstpakketten. Zo treft u direct een uitgebreid overzicht aan!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstmis is een tijd van samenzijn, gezelligheid en lekker eten. Het is de perfecte gelegenheid om de keuken in te duiken en heerlijke maaltijden te bereiden voor je familie en vrienden. Maar wat als je niet alle kookgerei in huis hebt om een feestmaal te bereiden? Maak je geen zorgen, want met een kerstpakket met een hapjespan heb je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Kerstpakket met hapjespan bestellen

Wat is een kerstpakket met een hapjespan?

Een kerstpakket met een hapjespan is een cadeaupakket dat wordt geleverd met een hapjespan en diverse ingrediënten om heerlijke gerechten te maken. Het is het perfecte cadeau voor degenen die van koken houden of voor degenen die op zoek zijn naar een makkelijke manier om een feestmaal te bereiden. Vaak wordt aan dit soort kerstpakketten ook een houten plank toegevoegd, wat natuurlijk ideaal is bij het koken.

Wat zit er in een kerstpakket met hapjespan?

Een kerstpakket met een hapjespan bevat alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Hieronder vind je een lijst met de ingrediënten die je in een typisch kerstpakket met hapjespan zou kunnen vinden:

 • Een hapjespan van hoge kwaliteit
 • Diverse soorten vlees, zoals kipfilet, gehakt en/of rundvlees
 • Verse groenten, zoals paprika, champignons en courgette
 • Kruiden en specerijen, zoals knoflook, paprikapoeder en tijm
 • Rijst, noedels of aardappelen
 • Saus om je gerecht mee af te maken
 • Een receptenboekje met verschillende ideeën voor gerechten die je kunt maken met de hapjespan

Hoe maak je een gerecht met een hapjespan?

Een hapjespan is een veelzijdig kookgerei dat perfect is voor het bereiden van een breed scala aan gerechten. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om een gerecht met een kerstpakket met een hapjespan te maken:

 1. Sluit de hapjes pan aan volgens de gebruiksaanwijzing
 2. Zet de hapjes pan op de gewenste temperatuur
 3. Voeg volgens een door u gekozen recept de lekkerste ingrediënten toe
 4. Serveren maar!

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een vriend of familielid die van koken houdt, dan is een kerstpakket met een hapjespan de perfecte keuze. Het bevat alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden en het is een geweldige manier om nieuwe recepten uit te proberen en je culinaire vaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, met de hapjespan en de bijbehorende ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten en indruk maken op je gasten. In plaats daarvan interesse in een kerstpakket met serveerschaal? Ook dat kan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw kerstpakket met een hapjespan en maak je klaar om een onvergetelijk feestmaal te bereiden tijdens de feestdagen!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een etagere of kerstpakket met een spel? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met hapjespan