Kerstpakket airfryer

Kerstpakket met airfryer: Een Gezonde Traktatie voor de Feestdagen. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin we genieten van lekker eten en drinken met familie en vrienden. Maar voor bedrijven is het ook een tijd om hun medewerkers te belonen voor hun harde werk en inzet gedurende het jaar. Het geven van kerstpakketten is een traditie die al decennialang bestaat. Maar in plaats van de traditionele snoepjes en snacks, kiezen steeds meer bedrijven voor kerstpakketten met een functioneel geschenk zoals de airfryer. Deze gezonde traktaties zijn niet alleen lekker, maar ook beter voor de gezondheid.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is een airfryer kerstpakket?

Een kerstpakket airfryer is een kerstpakket dat gezonde snacks bevat die zijn bereid met behulp van een airfryer. Een airfryer is een keukenapparaat dat voedsel bereidt door hete lucht te circuleren. Hierdoor wordt het voedsel knapperig en bruin zonder dat er veel olie of vet nodig is. Airfryers zijn een gezonde en gemakkelijke manier om voedsel te bereiden en zijn daarom populair geworden in veel huishoudens en vandaar dat u ze nu ook terug vindt bij de grootste kerstpakkettenleverancier van Nederland en België.

Waarom is een kerstpakket met een Airfryer zo populair?

Kerstpakket met een airfryer

Deze kerstpakketten zijn zo populair om verschillende redenen. Ten eerste kun je voedsel bereiden dat gezonder is dan bijvoorbeeld met een frituur. Voedsel bevat minder vet en calorieën. Dit past bij de toenemende trend van gezond eten en leven. Ten tweede zijn de snacks in een kerstpakket met Airfryer smakelijk en gevarieerd. Er zijn tal van gezonde snacks beschikbaar, zoals groentechips, notenmixen, geroosterde kikkererwten en gedroogd fruit. Dit maakt de kerstpakketten aantrekkelijk voor zowel degenen die gezond willen eten als degenen die gewoon van lekker eten houden.

Toch liever een ander kerstpakket? Bekijk ook onze gereedschap kerstpakketten!

Gezonde en smakelijke opties met een kerstpakket met een airfryer

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van gezonde en smakelijke snacks die in Airfryer kerstpakketten kunnen worden opgenomen

1. Groentechips

Groentechips zijn een gezonde en smakelijke vervanging voor traditionele chips. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals zoete aardappel, wortel en pastinaak. Groentechips worden bereid door dunne plakjes groenten te snijden en ze vervolgens te bakken in de airfryer. Hierdoor worden ze knapperig en bruin zonder dat er veel vet of olie nodig is.

2. Notenmixen

Notenmixen zijn een populaire snack die in veel verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Ze zijn rijk aan eiwitten en gezonde vetten en bevatten weinig koolhydraten. Door noten te roosteren in de airfryer, worden ze knapperig en krijgen ze een heerlijke smaak. Notenmixen zijn verkrijgbaar met verschillende smaken, zoals zout, kruiden of honing.

3. Geroosterde kikkererwten

Geroosterde kikkererwten zijn een gezonde en lekkere snack die perfect is voor in Airfryer kerstpakketten. Kikkererwten zijn rijk aan eiwitten, vezels en mineralen. Door ze te roosteren in de airfryer, krijgen ze een knapperige textuur en een lekkere smaak. Geroosterde kikkererwten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals knoflook, paprika of chili.

4. Gedroogd fruit

Gedroogd fruit is een gezonde en zoete snack die perfect is voor in Airfryer kerstpakketten, bevat veel vezels, vitaminen en mineralen. Het wordt bereid door fruit te drogen in de airfryer, waardoor het een heerlijke zoete smaak krijgt. Te denken valt aan verschillende varianten, zoals dadels, abrikozen, mango en appel.

5. Kijk ook naar meer smakelijk airfryer recepten!

Vraag en antwoord

Is een kerstpakket met een Airfryer duurder dan traditionele kerstpakketten?

Een kerstpakket met een Airfryer kan duurder zijn dan traditionele kerstpakketten, omdat de snacks die erin zitten vaak gezonder en van hogere kwaliteit zijn. Echter, veel bedrijven vinden het belangrijk om gezonde traktaties aan te bieden aan hun medewerkers en zijn bereid om extra te betalen voor deze optie.

Is een kerstpakket met Airfryer geschikt voor iedereen?

Ja, een kerstpakket met een Airfryer zijn geschikt voor iedereen die gezonde en smakelijke snacks waardeert. Er zijn tal van opties beschikbaar, waaronder vegetarische en veganistische snacks.

Hoe lang blijven de snacks in een Airfryer kerstpakket goed?

De meeste snacks in een Airfryer kerstpakket blijven enkele weken tot enkele maanden goed, afhankelijk van de houdbaarheidsdatum van de individuele producten. Het is belangrijk om de houdbaarheidsdatum te controleren voordat u de snacks consumeert.

Conclusie

Een kerstpakket met een airfryer is een geweldig kerstpakket. Men maakt eenvoudig gezonde en smakelijke traktatie voor de feestdagen. Deze pakketten bevatten gezonde snacks die bereid zijn met behulp van een airfryer. Door te kiezen voor deze kerstpakketten, kunnen bedrijven hun medewerkers belonen met gezonde en smakelijke snacks die passen bij een gezonde levensstijl. Met tal van opties beschikbaar, is er voor ieder wat wils.

Een kerstpakket met een airfryer is het ideale kerstpakket voor diegene die wat bewuster willen koken! Super handig; een top kerstgeschenk!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een airfryer kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een ander artikel in het pakket? Overweeg dan onze karaoke kerstpakketten of een kerstpakket met fietstas!

Airfryer kerstpakket