Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Gadget kerstpakket

Gadget kerstpakket – helemaal van deze tijd!! Vlak voor de feestdagen is het in Nederland een traditie om uw collega’s even in het zonnetje te zetten en hen zo met een goed gevoel het nieuwe jaar in laten gaan. Het is dan ook belangrijk om uw collega iets te schenken waar ze iets aan hebben. Onze experts hebben weer alles uit de kast gehaald om speciaal voor u en uw collega’s het leukste gadget kerstpakket te ontwikkelen! Bekijk de ruime collectie en maak uw keuze! Kerstmis is een magische tijd van het jaar waarin we samenkomen met onze dierbaren om te genieten van gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. En wat is er nu leuker dan een kerstpakket met een gadget? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het perfecte gadget kerstpakket samengesteld met de nieuwste gadgets die zeker voor een onvergetelijke kerst zullen zorgen!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het woord gadget wordt veel gebruikt in de laatste jaren. Maar wat houdt het eigenlijk in? Een gadget is een artikel dat vernieuwend is en vaak ook slim is ontworpen. Vaak zijn het elektronica producten, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Kerstpakket met gadget – Ons assortiment van 2024

Kerstpakketten met elektronica zijn helemaal van deze tijd. Wij hebben dit jaar een groot assortiment voor u uitgezocht! U kunt denken aan een selfie-stick in uw gadget kerstpakket of gaat u toch liever voor een powerbank? Een powerbank is heel handig voor onderweg of voor een weekendje kamperen. Ook de selfie-stick is een echte topper van 2024. Zo kunnen uw medewerkers gemakkelijk met de hele familie op de foto. Ook hebben we voor de donkere dagen een handige LED zaklamp voor u uitgezocht.

Deze handige gadgets zijn los te krijgen, maar ze zijn ook goed te combineren met heerlijke food artikelen. U geeft uw medewerkers dan een blijvend kerstcadeau plus heerlijke zoete en hartige lekkernijen die tijdens de kerst goed van pas komen.

Kerstpakket met gadget bestellen – kies voor kwaliteit

Kerstpakket met gadget bestellen

Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken. Wat is dit jaar weer een originele attentie? Wij helpen u daar graag bij. Dit jaar hebben we weer een grote collectie fantastische kerstpakketten voor u geselecteerd. Een kerstpakket met een gadget is altijd een goede keuze. Deze zijn namelijk helemaal van deze tijd, dus u weet zeker dat u een trendy cadeau geeft, en dat het zal worden gewaardeerd. Kies dus voor een kwalitatief hoogwaardig en hip kerstpakket, dan zit u altijd goed! Even een kwaliteitsproduct voor heren bekijken? Ga dan naar een kerstpakket met een gereedschapskist.

Praktisch en nuttig

Naast de exclusiviteit en gedetailleerde samenstelling, zijn de gadgets in ons kerstpakket ook praktisch en nuttig. We begrijpen namelijk dat je graag iets hebt aan de gadgets die je ontvangt en dat ze dus een toegevoegde waarde moeten hebben in je dagelijks leven. Daarom bevatten onze gadgets handige functies en eigenschappen die je helpen in de keuken, bij het decoreren van je huis of bij het zorgen voor entertainment tijdens de kerstdagen. Ons gadget kerstpakket is niet alleen leuk, maar ook functioneel!

Twijfelt u nog? Bekijk onze volledige collectie kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket met gadget?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een gadget kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! En heeft u toch een ander geschenk in gedachte, bijvoorbeeld een kerstpakket met een Pizzarette of een kerstpakket met een weekendtas! Als u wilt weten wat een gadget nou eigenlijk precies is, bekijk het op Wikipedia!

Gadget kerstpakket