Kerstpakket gereedschap

Kerstpakket met gereedschap – Kerst is de tijd van het jaar waarin we onze dierbaren graag verwennen met cadeaus en attenties. Of het nu gaat om familieleden, vrienden of collega’s, we willen allemaal dat ons geschenk bijzonder en betekenisvol is. Het vinden van het juiste cadeau kan echter een uitdaging zijn. Het is gemakkelijk om terug te vallen op de gebruikelijke opties, zoals chocolaatjes en wijn, maar deze cadeaus zijn niet altijd even origineel. Voor de handige Harry’s en Harriëttes onder ons is er echter een cadeau dat zowel praktisch als origineel is: het kerstpakket met gereedschapskist. Kerstpakketten met een toolbox zijn super gewild!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket met gereedschap het perfecte cadeau is

Een kerstpakket met gereedschap is een cadeau dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een doe-het-zelver die altijd wel een nieuw gereedschap kan gebruiken of een hobbyist die graag klust, dit cadeau is altijd welkom. Hier zijn enkele redenen waarom het geven van een kerstpakket met gereedschapskist een goed idee is:

De toolbox; een praktisch en leuk cadeau

Een gereedschapskist is een praktisch cadeau dat zeker van pas komt bij allerlei soorten klussen. Het maakt niet uit of je nu een kleine reparatie moet uitvoeren of een groot project wilt aanpakken, een gereedschapskist bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Kerstpakket gereedschap

Kerstpakket met gereedschapskist bestellen

Een kerstpakket met gereedschapskist is een origineel cadeau dat zeker indruk zal maken. In plaats van het gebruikelijke flesje wijn of een doos chocolaatjes, toon je dat je echt aan de persoon hebt gedacht en dat je hun interesses en behoeften begrijpt.

Personaliseerbaar cadeau

Een kerstpakket met gereedschap is ook gemakkelijk te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de bedrukking van de gereedschapskist kiezen. Dit kan al vanaf 100 stuks en tot 1 oktober (zolang de voorraad strekt).

Waarom kiezen voor een kerstpakket met een gereedschapskist?

Het kiezen van het juiste cadeau kan moeilijk zijn, vooral als je niet zeker weet wat de interesses en behoeften van de persoon zijn. Een kerstpakket met gereedschapskist is een veilige keuze omdat het geschikt is voor allerlei soorten klussen en een gereedschapskist komt altijd van pas. Kerstpakket met gereedschap is dus super praktisch.

Kerstpakket met gereedschap; verschillende soorten

Een kerstpakket met gereedschap kan bestaan uit verschillende soorten kisten, afhankelijk van de wensen van de ontvanger en jouw budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klein kerstpakket met gereedschap met alleen de basisbenodigdheden, zoals een hamer, schroevendraaiers en tangen. Of je kunt kiezen voor een grotere kist met meer geavanceerde gereedschappen, zoals een boormachine, zaag of schaaf.

Een kerstpakket met gereedschap als bedrijfscadeau

Een erstpakket met gereedschap is ook een perfect bedrijfscadeau voor werknemers die graag klussen. Het laat zien dat het bedrijf aandacht besteedt aan de interesses en behoeften van haar werknemers. Bovendien kunnen werknemers de gereedschapskist gebruiken om klussen in en rondom het huis uit te voeren, waardoor ze een beter gevoel van voldoening krijgen en meer ontspannen zijn tijdens hun vrije tijd. Het kerstpakket met gereedschap is daarom een leuke maar ook praktische keuze!

Schenkt u liever wat anders? Kijk bij onze kerstpakketten met trolley!

Hoe kies je de juiste gereedschapskist?

Bij het kiezen van een gereedschapskist of toolbox zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele tips om de juiste gereedschapskist te kiezen:

Kijk naar de kwaliteit

De kwaliteit van de gereedschapskist is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gereedschappen veilig en efficiënt zijn. Zorg ervoor dat de kist is gemaakt van stevig materiaal en dat de gereedschappen van goede kwaliteit zijn.

Kies voor een compleet pakket

Kies voor een kerstpakket met gereedschap die alle basisgereedschappen bevat die nodig zijn voor de meest voorkomende klussen. Hierdoor hoef je niet afzonderlijk gereedschap te kopen en ben je goed voorbereid op allerlei soorten klussen. Let op! Vergeet de lekkere hapjes en drankjes niet!

Vraag en antwoord over kerstpakket met gereedschap

Is een kerstpakket met gereedschap geschikt voor iedereen?

Niet iedereen is even handig met gereedschap, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de persoon voor wie het cadeau bedoeld is, daadwerkelijk interesse heeft in klussen en gereedschap. Anders is het kerstpakket met gereedschap misschien niet zo’n succes.

Kun je een gereedschapskist personaliseren?

Ja, het is mogelijk om een gereedschapskist te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de kist laten bedrukken met uw logo. Kerstpakkettenplaza.nl heeft ruime ervaring, dus dat komt zeker goed. Het personaliseren kan al vanaf 100 dezelfde pakketten tot en met 1 oktober (zolang de voorraad strekt).

Kan ik zelf een kerstpakket met gereedschap samenstellen?

Ja, het is mogelijk om zelf een kerstpakket met gereedschap samen te stellen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de ontvanger precies ontvangt dat hij of zij echt nodig heeft en wat voldoet aan uw wensen! Het samenstellen kan al vanaf 100 dezelfde pakketten tot en met 1 oktober (zolang de voorraad strekt).

Een kerstpakket met een gereedschapskist kan verschillende voordelen hebben:

Praktisch cadeau: Een gereedschapskist is een praktisch cadeau dat lang meegaat. Het is handig voor klusjes in huis of in de tuin en kan gebruikt worden voor verschillende projecten. Het is dus een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft.

Waardering: Door een kerstpakket met gereedschap te geven, toon je waardering voor de ontvanger. Het is een cadeau dat laat zien dat je denkt aan de behoeften van de ontvanger en dat je de moeite hebt genomen om iets te geven dat bij hem of haar past.

Personalisatie: Een gereedschapskist kan gepersonaliseerd worden door er gereedschap in te doen dat past bij de ontvanger. Zo kun je rekening houden met de interesses en vaardigheden van de ontvanger en ervoor zorgen dat het cadeau nog beter bij hem of haar past.

Kostenbesparend: Een kerstpakket met gereedschapskist kan kostenbesparend zijn. In plaats van verschillende cadeaus te geven, kun je één cadeau geven dat verschillende functies heeft. Bovendien kan de ontvanger het cadeau gebruiken voor verschillende projecten en hoeft hij of zij geen extra geld uit te geven aan gereedschap.

Milieuvriendelijk: Een gereedschapskist gaat lang mee en kan hergebruikt worden. Door een kerstpakket met gereedschapskist te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving en verminder je de hoeveelheid afval die geproduceerd wordt tijdens de feestdagen.

Conclusie:

Een kerstpakket met gereedschapskist is een veelzijdig, duurzaam kerstgeschenk dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden! U hoeft alleen nog maar af te wachten en de complimentjes in ontvangst te nemen! Fijne kerstdagen!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een bepaald kerstpakket 2024? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een ander speciaal kerstpakket in gedachten, bijvoorbeeld met een reis thema? Kijk dan ook eens naar een kerstpakket met een rugzak. Helemaal anders, maar ook super trendy, een kerstpakket met een speaker!

Als u toch voor de toolbox gaat, dan is het leuk om eens de algemene omschrijving te lezen van een gereedschapskist op Wikipedia

Kerstpakket met gereedschapskist bestellen