Kerstpakket met spel

Op zoek naar een kerstpakket met spelletjes om de feestdagen extra gezellig te maken? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruim assortiment aan pakketten met spelletjes die zorgen voor vermaak en plezier tijdens Kerstmis. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel bordspel, een spannend kaartspel of een uitdagend denkspel, wij hebben het perfecte kerstpakket met spel voor jou. Laat je inspireren door ons gevarieerde aanbod en maak van de kerstviering een feestelijke en speelse gelegenheid.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Gouden Genot
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat klein geschenk
Kerstpakket bevat alcohol
Gouden Genot
Inhoud: 25 artikelen
Voorraad: Uitverkocht
25,00 per stuk
28,85 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een kerstpakket met spel?

  • Vermaak voor het hele gezin
  • Stimuleert interactie en samenzijn
  • Ontspanning en plezier tijdens de feestdagen
  • Geschikt voor alle leeftijden
Kerstpakket met spel

Ons assortiment kerstpakketten met spel

Ontdek alle opties voor een kerstpakket met spelletjes. We hebben zorgvuldig samengestelde pakketten met een verscheidenheid aan spellen, zoals bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en denkspellen. Of je nu houdt van klassiekers zoals Monopoly, Mens Erger Je Niet en Scrabble, of liever de nieuwste trends wilt ontdekken, zoals Escape Room spellen en partygames, wij hebben voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de diversiteit en originaliteit van onze kerstgeschenken met spel.

Liever een ander geschenk geven? Kijk ook eens bij onze kerstpakketten met gadgets.

Vraag en antwoord over een kerstpakket met spelletjes

Kan ik het spel in het pakket zelf kiezen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het spel in het kerstpakket zelf te kiezen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de beschikbare opties.

Zijn de spellen geschikt voor alle leeftijden?

Ja, we hebben spellen in ons assortiment die geschikt zijn voor alle leeftijden. Van gezelschapsspellen voor het hele gezin tot spellen speciaal ontworpen voor kinderen of volwassenen. Bij het samenstellen van het kerstpakket met spelletjes hebben we rekening gehouden met diverse leeftijdsgroepen.

Kan ik extra spellen toevoegen aan het cadeaupakket?

Ja, het is mogelijk om extra spellen toe te voegen aan het pakket. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken en een gepersonaliseerd kerstpakket met spelletjes samen te stellen.

Kan ik het kerstpakket met spel personaliseren?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket te personaliseren. Denk hierbij aan het toevoegen van een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en de beschikbare opties.

Ideeën voor een kerstpakket met spel

Op zoek naar inspiratie voor een geschenkpakket met spel? We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig familiespel, zoals ’30 Seconds’ of ‘Ticket to Ride’, waarbij het hele gezin kan genieten van spannende en hilarische momenten? Of misschien is een kaartspel, zoals ‘Exploding Kittens’ of ‘Uno’, een goede keuze voor een ontspannen avond met vrienden. Voor de puzzelliefhebbers onder ons zijn er uitdagende denkspellen, zoals ‘Catan’ of ‘Codenames’, die zorgen voor urenlang speelplezier. Laat je inspireren door onze ideeën en creëer het ultieme kerstpakket met spel dat zorgt voor vermaak en gezelligheid tijdens de feestdagen.

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een ruime keuze voor kerstpakketten. Heb je nog vragen over onze kerstpakketten met spel of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. We kijken ernaar uit om je te assisteren bij het vinden van het perfecte kerstpakket voor de feestdagen.

Op zoek naar een kerstpakket met rugzak voor al die spelletjes? Of juist een kerstpakket met handdoeken? We hebben het allemaal!

Kerstpakket met spelletjes bestellen