Kerstpakket houten kist

Kerstpakket met houten kist – Op zoek naar een origineel en duurzaam kerstcadeau? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we het ideale geschenk: een kerstpakket in een houten krat. Met dit unieke pakket combineert u de warmte van de feestdagen met de natuurlijke uitstraling van een houten kist. Of het nu gaat om een landelijk thema, een gezellige borrelpakket of een luxe gourmetpakket, ons kerstpakket met houten kist biedt een bijzondere en sfeervolle beleving. Ontdek ons assortiment en geef uw medewerkers, relaties of vrienden een kerstpakket dat met liefde is samengesteld en een blijvende herinnering achterlaat.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Duurzaamheid en authenticiteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan duurzaamheid en authenticiteit. Ons kerstpakket in houten krat is met zorg samengesteld met oog voor natuurlijke materialen en kwaliteitsproducten. De houten kist wordt op een verantwoorde manier geproduceerd, waardoor we een milieuvriendelijk alternatief kunnen bieden voor traditionele kerstpakketten. Met een kerstpakket in houten krat laat u niet alleen uw waardering zien, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Veelzijdig assortiment

Ons assortiment kerstpakketten met houten kist biedt een scala aan mogelijkheden om aan verschillende smaken en voorkeuren tegemoet te komen. Van ambachtelijke lekkernijen tot luxe verzorgingsproducten en sfeervolle woonaccessoires, u vindt bij ons een gevarieerde selectie van kerstpakketten die perfect past bij uw ontvangers. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het kerstpakket, waardoor u uw waardering op een warme en persoonlijke manier kunt overbrengen.

Maatwerk mogelijkheden

Kerstpakket in houten krat

Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Naast ons ruime assortiment bieden we de mogelijkheid om een kerstpakket in houten kist volledig naar wens samen te stellen. Heeft u specifieke wensen of wilt u een uniek kerstpakket dat volledig aansluit bij uw bedrijf of organisatie? Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van een gepersonaliseerd kerstpakket dat uw boodschap op de juiste manier overbrengt.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in houten krat

Wat maakt een kerstpakket in houten kist zo uniek?

Een kerstpakket in houten krat heeft een unieke uitstraling en straalt warmte en authenticiteit uit. De natuurlijke materialen en duurzame producten maken dit pakket een bijzonder geschenk dat indruk maakt op ontvangers. Bovendien biedt het de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, waardoor u uw waardering op een warme en persoonlijke manier kunt overbrengen.

Kan ik het kerstpakket met houten kist aanpassen aan mijn wensen?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we maatwerk mogelijkheden van 100 pakketten. U kunt het kerstpakket in houten kist volledig naar uw wensen en behoeften samenstellen. Of het nu gaat om een specifiek thema, bepaalde producten of een persoonlijke boodschap, onze professionele medewerkers helpen u graag bij het creëren van een gepersonaliseerd kerstpakket dat perfect aansluit bij uw bedrijf of organisatie.

Zijn de kerstpakketten in houten krat geschikt voor elke gelegenheid?

Absoluut! Een kerstpakket in houten kist is niet alleen perfect voor de feestdagen, maar ook voor andere gelegenheden zoals jubilea, bedankjes of evenementen. De warme en sfeervolle uitstraling van het pakket maakt het een geschikt geschenk voor diverse momenten waarop u uw waardering wilt tonen aan medewerkers, klanten of relaties.

Hoe draagt het kerstpakket met houten kist bij aan duurzaamheid?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze kerstpakketten in houten kist worden samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Door te kiezen voor een kerstpakket in houten krat, draagt u bij aan een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele pakketten. Zo kunt u uw waardering tonen aan uw medewerkers, klanten of vrienden én bijdragen aan een beter milieu. Een andere goede keuze is een kerstpakket met houten plank.

Bestel uw kerstpakket in houten kist op Kerstpakkettenplaza.nl

Verras uw medewerkers, klanten of vrienden dit jaar met een bijzonder kerstpakket in een houten kist. Met onze ruime keuze aan thema’s en producten vindt u altijd het perfecte geschenk dat past bij uw doelgroep en budget. Bestel gemakkelijk en snel op Kerstpakkettenplaza.nl en verzeker uzelf van een uniek en duurzaam kerstpakket dat indruk maakt en gewaardeerd wordt.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over ons kerstpakket met houten kist of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en adviseren u bij het kiezen van het perfecte kerstpakket in houten kist voor uw medewerkers, relaties of vrienden. Maak van de feestdagen een bijzondere gelegenheid met een kerstpakket in houten krat vol warmte en waardering.

Toch op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ook ons assortiment kerstpakketten met Pizzarette of kerstpakketten met fietstas.

Kerstpakket houten kist