Kerstpakket met houten plank

Op zoek naar een super gaaf kerstpakket met een houten plank? Neem eens een kijkje bij onze prachtige kerstpakketten! Deze pakketten zijn niet alleen geweldig in uitstraling, maar ook een blijvend kerstgeschenk voor uw personeel en relaties. Of het nu gebruikt wordt voor gezellige kerstborrels of voor het serveren van warme broodjes tijdens het ontbijt, de houten plank voegt een stijlvolle touch toe aan elke gelegenheid.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Inpaklocatie
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakket met houten plank bestellen

Bestel een kerstpakket met een houten plank

Een kerstpakket met een prachtige houten plank is altijd een perfect kerstgeschenk. Onze collectie borrelplanken is uniek en biedt een ruime keuze aan heerlijke hapjes. Elk pakket wordt verpakt in een luxe geschenkdoos, waardoor het een zeer gewaardeerd cadeau is. Naast lekkere hapjes bevat het pakket ook een mooie fles wijn of een aantal smaakvolle biertjes.

Een unieke beleving met houten serveerplank

Een kerstpakket met houten plank is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog! De natuurlijke uitstraling van de houten plank voegt een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elk feestelijk moment. Stel u eens voor hoe uw medewerkers en relaties vol verwondering naar de prachtig gepresenteerde hapjes op de plank zullen kijken. Het is niet zomaar een kerstpakket, het is een beleving op zich. Met dit unieke geschenk laat u zien dat u oog heeft voor detail en dat u waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. De houten plank is niet alleen een gebruiksvoorwerp, maar ook een tastbaar symbool van uw waardering voor uw medewerkers en relaties. Kortom, een kerstpakket met een houten plank is een geschenk dat niet snel vergeten zal worden en nog vele jaren met plezier gebruikt zal worden.

Geef een kerstpakket met plank als relatiegeschenk

Een kerstpakket met houten plank is ook een geweldig relatiegeschenk. Onze collectie is divers en omvat pakketten met serveerplanken, borrelplanken, pizzaplanken, kaasplanken en tapasplanken. Er is voor elk wat wils!

Wat serveert u op een houten plank

Met een kerstpakket met houten plank tilt u de borrel naar een nieuw niveau. Tijdens de feestdagen is het de ideale setting om met vrienden, familie en collega’s te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Vul de houten plank met verse cherrytomaatjes, wortel, paprika, komkommer en een smakelijk dipsausje. Of probeer eens dadels omwikkeld met spek, een ware traktatie! Na de feestdagen zal de plank ook veelvuldig van pas komen. U kunt er luxueuze bonbons op presenteren of een combinatie maken met een kerstpakket met fleece deken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een ruime keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met houten plank of wilt u meer informatie over een specifiek product? Onze klantenservice staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch op +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag!

Bent u op zoek naar een ander geschenk? Bekijk ook eens onze kerstpakketten met houten kist!

Kerstpakket met houten plank