Kerstpakket met een houten plank

Super gaaf kerstpakket met een houten plank? Bekijk de onderstaande kerstpakketten maar eens goed! Geweldig qua uitstraling! Een prachtig blijvend kerstgeschenk voor personeel en relaties. Gezellig tijdens de kerstdagen een luxe borrelplank gebruiken en/of door de week om lekker tijdens het ontbijt warme broodjes te serveren, het kan allemaal en met de houten plank helemaal in stijl.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Artikel

Geen producten gevonden!

Kerstpakket met een houten plank bestellen

Kerstpakket met een houten plank bestellen

Een kerstpakket met een prachtige plank, dat blijkt te allen tijden een perfect kerstgeschenk. Het is en blijft een luxe kerstgeschenk. Bekijk onze collectie borrelplanken maar eens! Een uniek en lekker borrelpakket met een mooie serveerplank, verpakt in een luxe geschenkdoos, een ieder kan dit waarderen. De keus is groot, we hebben prachtige kerstpakketten met planken die samengesteld zijn met veel lekkere hapjes. Daarnaast vindt u altijd een mooie fles wijn of een aantal lekkere biertjes.

Een kerstpakket met een houten plank als relatiegeschenk

Een prachtig kerstpakket met een houten plank als bewaar cadeau, daarmee slaat u de plank nooit mis! Wij hebben binnen ons assortiment veel kerstpakketten met serveerplanken die ook zeer geschikt zijn om als relatiegeschenk te geven. Het assortiment kerstpakketten met een plank is divers, denk aan kerstpakketten met een serveerplank, een borrelplank, een pizzaplank, een kaasplank of een tapasplank.

Wat serveert u op een houten borrelplank

Kerstpakket met een houten plank; met dit kerstpakket tilt u de borrel naar een nieuw niveau. Tijdens de feestdagen wordt er vaak gezellig met vrienden, familie en collega’s geborreld. Herinneringen ophalen, goede voornemens bespreken en goede gesprekken houden onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Een kerstpakket dat afgestemd is op een goede en luxe borrel is een ideaal eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties.

Lekker snacks

Zet de houten borrelplank in het midden van de tafel en vul de plank met alle heerlijkheden uit het kerstpakket. Vul de houten plank aan met verse cherrytomaatjes, wortel, paprika en komkommer stukjes en een dipsausje. Of wat dacht u van dadels omwikkeld met spek? Mmmmm, zo zal er geweldig worden genoten tijdens de feestdagen! Maar ook na de feestdagen zal de plank nog vaak van pas komen. Oh ja, wat ook heel leuk is, u kunt de plank ook een keer voorzien van luxe bonbons. Het is ook leuk om een combi te maken met een kerstpakket met kaarsen. Een lust voor het oog en voor de mond! Kortom, een kerstpakket met een houten plank is een ideaal kerstgeschenk! Wilt u wellicht nog andere luxe kerstpakketten bekijken, ga uw gang, we hebben een bomvol assortiment!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2023 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket of Goed doel? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Bekijk ook eens een kerstpakket met een lantaarn of onze kerstpakketten met kommen, ook met deze kerstpakketten 2023 ondersteunt u het goede doel!

Kerstpakket met een houten plank

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht