Kerstpakket mand

Kerstpakket met mand? Kerstpakketten zijn er in vele soorten en maten. Hoe vindt u dan het perfecte kerstpakket met een mand voor uw mensen? Geen idee? Kerstpakkettenplaza.nl biedt zeker uitkomst!

U kiest dus uit het grootste assortiment kerstpakketten van Nederland. En daartussen zit ook dat kerstpakket met een mand voor de mannen en vrouwen binnen uw organisatie! Klik hier en vind snel uw ideale kerstpakket!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl – jouw leverancier in kerstpakketten

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Bij ons heeft u het grootste en beste overzicht van Nederland. Via onze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor het door u gewenste kerstpakket aan te vragen. Met uw aankoop steunt u automatisch en gratis uw Goede Doel; het Goede doelen kerstpakket. Dat is dus altijd een uitstekend kerstpakket idee!

Verschillende soorten kerstpakketten met een mand

Het assortiment kerstpakket met mand van Kerstpakkettenplaza bestaat uit diverse manden waar te allen tijde ontzettend lekkere foodartikelen in zitten. Naast al die heerlijke etenswaren zal je vaak zien dat er ook nog een gezellig hardware artikel, oftewel, non-food artikel aan is toegevoegd. Denk hierbij aan een deken, kaarsen of windlichten. In de zogenaamde picknickmanden, zal je ook bestek en borden vinden. Super handig als u er een dagje op uit gaat. Als u selecteert op onze kerstpakket met mand, zult u zien dat ze in ieder geval allemaal boordevol gevuld zijn met heerlijke hapjes. Schenkt u liever wat anders? Kijk ook eens bij onze airfryer kerstpakketten!

Wat zit er in een kerstpakket met een mand?

Kerstpakket met mand

Het assortiment kerstpakket met mand van Kerstpakkettenplaza.nl bestaat uit diverse manden waar te allen tijde ontzettend lekkere foodartikelen in zitten. Naast al die heerlijke etenswaren zal je vaak zien dat er ook nog een gezellig hardware artikel, oftewel, non-food artikel aan is toegevoegd. Denk hierbij aan een deken, kaarsen of windlichten. In de zogenaamde picknick manden, zal je ook bestek en borden vinden. Super handig als u er een dagje op uit gaat. Als u selecteert op onze manden, zult u zien dat ze in ieder geval allemaal boordevol gevuld zijn met heerlijke hapjes.

Iets anders dan een kerstpakket met mand?

Kerstpakkettenplaza.nl heeft naast het kerstpakket met mand uiteraard nog vele thema kerstpakketten. Meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten vindt u op onze site. Door deze grote keuzemogelijkheid hebben wij een handige zoekfilter geplaatst. Mocht u dus een ander artikel in uw kerstpakket wensen, gebruik dan deze filter. Zo kunt u binnen ons bijvoorbeeld zoeken naar een pakket met een wok, of met een fleeceplaid. Maar ook op thema zoeken is mogelijk, bijvoorbeeld het thema Bourgondische kerstpakketten of food kerstpakketten. In deze kerstpakketten treft u ontzettend veel eten aan, wat dan ook weer heel goed van pas kan komen met de Kerst natuurlijk! Bekijk ook eens een ander soort pakket, bijvoorbeeld een kerstpakket met een blender of een gaaf kerstpakket met een koeltas, ook met deze kerstpakketten 2024 ondersteunt u het goede doel!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een kerstpakket of specifiek over een kerstpakket met mand? Of wilt u meer informatie over een ander product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakket met mand bestellen