Kerstpakket met rugzak

Een kerstpakket met een rugzak is voor iedereen geschikt! Wanneer u iemand bent die vaak op pad is of veel spullen mee moet nemen voor bijvoorbeeld werk, sport of school dan zijn de rugzak kerstpakketten zeker iets voor u en uw collega’s. Deze kerstpakketten zijn erop gericht dat u al uw spullen eenvoudig kunt opbergen in verschillende vakken. Zo kunt u iedere ochtend zonder zorgen met al uw spullen op pad. Onze collectie rugzak kerstpakketten is zeer divers en uitgebreid. Een kerstpakket met een rugzak is en blijft een uitstekende keuze. Een kerstpakket met een rugzak biedt niet alleen een praktisch geschenk voor mensen die van wandelen, kamperen of reizen houden, maar het kan ook een stimulans zijn om nieuwe avonturen te beleven. Bekijk snel de collectie!

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een kerstpakket met rugzak als functioneel kerstgeschenk

De rugzak kerstpakketten zijn niet specifiek voor een doelgroep ontworpen. Ze zijn namelijk voor iedereen zeer bruikbaar, zeker als uw werknemers dagelijks spullen van thuis meenemen naar werk. Maar ook buiten werk is een rugzak zeer bruikbaar. Werknemers die nog studeren kunnen bijvoorbeeld eenvoudig al hun boeken, schrijfgerei en laptop meenemen. Wanneer er in de avond of weekenden gesport wordt, is een rugzak handig om alle sportspullen in te doen. Wat maakt een kerstpakket met rugzak nou een geschikt cadeau tijdens de feestdagen? 

 1. Handig voor iedereen: Rugzakken zijn perfect om spullen in te doen voor het werk of om te studeren. Daarnaast komt een rugzak van pas bij activiteiten zoals wandelen, sport of reizen.
 2. Comfortabel en functioneel: Een rugzak maakt het mogelijk om op een praktische en comfortabele manier spullen mee te nemen, vooral als u kiest voor een rugzak die gemaakt is voor de activiteit die u wilt gaan doen. Deze rugzakken hebben vaak speciale opbergvakken waardoor al uw spullen georganiseerd en beschermd blijven.
 3. Stijlvolle ontwerpen: Rugzakken zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Het is daarom mogelijk om een kerstpakket met rugzak te kiezen die passen bij de persoonlijke smaak van de ontvanger.

Met een rugzak geeft u een praktisch geschenk dat uw werknemers of relaties dagelijks kunnen gebruiken.

Verschillende soorten rugzakken

Rugzakken kunt u voor veel verschillende activiteiten gebruiken. Zo zijn er rugzakken voor mensen die een hele middag in de natuur gaan wandelen. Deze kerstpakketten beschikken over een basis-kit, zodat u gelijk op pad kunt. De rugzakken die bedoeld zijn voor school of werk beschikken over een extra vak om uw laptop in te beschermen. De inhoud van de kerstpakketten bestaat overigens niet alleen uit een rugzak. Zo heeft u kerstpakket met rugzak die gevuld is met verschillende lekkernijen. Daarnaast zijn de sport rugtassen gevuld met accessoires die u kunt gebruiken tijdens het sporten. Denk hierbij aan een drink bidon, een handdoek en verschillende energie dranken.

Kerstpakket met een rugzak online bestellen

Zelf samenstellen rugzak kerstpakket

Kerstpakkettenplaza.nl biedt u de ultieme mogelijkheid om zelf een kerstpakket met rugzak samen te stellen. Hierdoor kunt u kiezen welke producten u mee wilt nemen op pad door middel van eenvoudig uw wensen kenbaar te maken aan onze klantenservice. Aan het zelf samenstellen van een kerstpakket met rugzak zit een minimale afname van 100 dezelfde kerstpakketten en we bieden deze mogelijkheid tot 1 november en zolang de voorraad sterkt.

Voordelen van kerstpakketten met een rugzak

 • Praktisch en handig cadeau:
  Een kerstpakket met rugzak is niet alleen een leuk en spannend cadeau, maar ook een zeer praktisch cadeau. Voor avonturiers die graag wandelen, kamperen of reizen, is een rugzak een essentieel item. Het is de perfecte manier om al je spullen mee te nemen zonder dat je hoeft te sjouwen met zware tassen.
 • Stimulans voor nieuwe avonturen:
  Een goed gekozen kerstpakket kan ook een stimulans zijn voor nieuwe avonturen. Het kan mensen aanmoedigen om nieuwe plaatsen te verkennen en meer tijd buiten door te brengen. Door mensen te voorzien van een rugzak, geef je ze de tools die ze nodig hebben om nieuwe avonturen te beleven.
 • Duurzaam en milieuvriendelijk:
  Een rugzak gaat lang mee en is een duurzame keuze voor mensen die om het milieu geven. In tegenstelling tot plastic tassen of koffers, gaan rugzakken jarenlang mee. Door te kiezen voor een kerstpakket met een rugzak, maak je een duurzame keuze en help je het milieu.

Soorten kerstpakketten met een rugzak

1. Kampeer- en wandelrugzakken

Voor de echte avonturiers zijn er kampeer- en wandelrugzakken beschikbaar in kerstpakketten. Deze rugzakken zijn ontworpen om te worden gebruikt voor langere wandelingen en kampeertrips. Ze hebben meestal veel opbergruimte en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren. Dit soort rugzakken zijn perfect voor mensen die graag buiten zijn en zich graag onderdompelen in de natuur.

2. Reisrugzakken

Reisrugzakken zijn ontworpen voor mensen die graag reizen en de wereld willen verkennen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen en hebben veel opbergruimte voor kleding en accessoires. Bovendien hebben ze vaak handige compartimenten om elektronica veilig op te bergen. Dit type rugzak is perfect voor mensen die graag de wereld rondreizen en op zoek zijn naar avontuur.

3. Rugzakken voor werk of studie

Rugzakken zijn niet alleen handig voor avonturiers, maar ook voor mensen die dagelijks naar hun werk of studie gaan. In kerstpakketten zijn er ook rugzakken te vinden die geschikt zijn voor het dragen van laptops en andere werk- of studie gerelateerde spullen. Deze rugzakken hebben vaak verschillende vakken en compartimenten om georganiseerd te blijven en zijn perfect voor mensen die vaak onderweg zijn.

Vraag en antwoord

Wat zijn de voordelen van een kerstpakket met een rugzak?

Het is een praktisch kerstcadeau dat mensen kunnen gebruiken tijdens hun dagelijkse activiteiten, zoals wandelen, kamperen of reizen. Bovendien kan een rugzak worden gebruikt om spullen mee te nemen naar het werk of school. Het is dus een cadeau dat langdurig gebruikt kan worden.

Wat zijn enkele items die meestal in dit soort kerstpakket zitten?

In dit soort kerstpakketten kunnen verschillende items zitten, zoals een waterfles, zaklamp, een picknickkleed, thermosfles, snackrepen, EHBO-set, enzovoort. Dit hangt natuurlijk af van het specifieke kerstpakket en vaak vullen we het pakket aan met de lekkerste hapjes en drankje, zodat het een compleet geschenk is en uw medewerkers extra zullen genieten.

Is een kerstpakket met een rugzak duurder dan andere kerstpakketten?

Dit hangt af van de items die in het kerstpakket zitten en de kwaliteit van de rugzak. Over het algemeen zijn kerstpakketten met een rugzak niet veel duurder dan andere kerstpakketten. Maar als er duurdere items zoals een hoogwaardige thermosfles of slaapzak in het pakket zitten, kan het prijskaartje wel hoger zijn. Niet per se.

Zijn er verschillende soorten rugzakken die in een kerstpakket kunnen worden opgenomen?

Ja, er zijn verschillende soorten rugzakken die in een kerstpakket kunnen worden opgenomen. Sommige kerstpakketten bevatten lichtgewicht dag rugzakken die ideaal zijn voor dagtochten, terwijl andere pakketten grotere rugzakken bevatten die geschikt zijn voor meerdaagse reizen. Het type rugzak hangt af van het specifieke kerstpakket en het budget. Op zoek naar een kerstpakket met tas? Ook deze bieden we aan.

Kunnen deze kerstpakketten op maat worden gemaakt?

Ja, dat kan! Bedrijven kunnen vanaf 100 stuks hun eigen items kiezen die in het pakket worden opgenomen en kunnen de rugzak aanpassen met het bedrijfslogo of andere branding. Het op maat maken van een kerstpakket kan helpen bij het versterken van de merkidentiteit en het geven van een persoonlijk tintje aan het cadeau. Kijk voor de mogelijkheden bij Kerstpakketten samenstellen.

Conclusie

Een kerstpakket met rugzak is het ideale geschenk voor diegene die er graag op uitgaan en zaken eenvoudig en luxe willen vervoeren. Super handig; een top kerstgeschenk! Lees ook een wat Wikipedia over rugzakken zegt!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten rugzak kerstpakketten 2024. Heeft u vragen over een kerstpakket met rugzak? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Toch liever een ander artikel in het pakket, overweeg dan onze andere luxe kerstpakketten zoals een kerstpakket met een trolley of kijk bij onze kerstpakketten met een lantaarn.

Kerstpakket met rugzak