Kerstpakket trolley

Kerstpakket met trolley – Een praktische en stijlvolle keuze: kerstpakket met trolley – Bent u op zoek naar een uniek kerstgeschenk dat zowel praktisch als stijlvol is? Dan zijn kerstpakketten met trolleys de perfecte keuze! Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij een ruime selectie van kerstpakketten die zijn voorzien van een handige trolley. Op deze pagina laten wij u kennismaken met de vele voordelen van een kerstpakket met trolley en waarom deze kerstgeschenken een geweldige keuze zijn voor uw medewerkers, klanten of relaties.. Chique op stap met een prachtige koffer. Elk kerstpakket met een trolley dat wij tentoonstellen is een prachtig kado. Een kerstpakket met trolley is super leuk om te krijgen, zowel voor haar als voor hem. Een hardcase trolley is een bruikbaar item als u op reis gaat. Hierin blijven uw spullen en kleding beschermd en netjes. Door middel van wieltjes is het vervoeren gemakkelijk.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Op reis? Kerstpakket met trolley bestellen

Met een kerstpakket met trolley verrast u uw relaties en medewerkers! Een kerstpakket met een trolley is een keer wat anders! Zo een nieuwe trolley is natuurlijk gelijk een teken om op reis te gaan. Een nieuwe en goede trolley is de basis van uitstapjes en reizen. Daarnaast zitten er bij de trolley kerstpakketten ook nog eens lekkernijen en andere feestelijke artikelen. Dat wordt dus heerlijk genieten en lekker op reis gaan. Een ideaal geschenk om te geven tijdens de kerst- en feestdagen en ook nog eens super origineel!

Kerstpakket met trolley bestellen

Op avontuur met een nieuwe kerstpakket met trolley

Dit kerstpakket is de perfecte voorbereiding voor het volgende avontuur! Tijd voor een vakantie met een nieuwe trolley. Een kerstpakket met een trolley is ideaal voor reisfanaten en ontdekkingsreizigers! Of u nu met kerst een reis maakt of de trolley bewaart voor een andere keer, zo een trolley komt altijd wel een keer van pas! Daarnaast is zo een kerstpakket een ideaal geschenk als uw relaties of medewerkers van reizen houden! Maar ook als u uw medewerkers of relaties eens een weekendje weg gunt. Tijd om een uitje te plannen, ze hebben het verdiend! Een kerstpakket met trolley wil iedereen wel ontvangen en komt altijd wel van pas! Deze kerstpakketten zijn de perfecte voorbereiding voor het volgende avontuur.

Voor een wat bredere overzicht, raden we de afdeling kerstpakket met een tas aan.

Praktisch gemak: Een trolley in uw kerstpakket

Een trolley is een handig en praktisch geschenk dat uw ontvangers dagelijks kunnen gebruiken. Of het nu gaat om zakelijk reizen, een weekendje weg of gewoon boodschappen doen, een trolley is een handig hulpmiddel om spullen mee te vervoeren. Ons kerstpakket met trolley is van hoge kwaliteit en biedt voldoende ruimte om persoonlijke bezittingen veilig en gemakkelijk te vervoeren. Hierdoor zullen uw ontvangers keer op keer herinnerd worden aan uw aandacht en zorg, elke keer dat ze hun trolley gebruiken.

Stijlvol Design: Een blikvanger in uw kerstpakket

Naast het praktische aspect biedt ons kerstpakket met een trolley ook een stijlvolle uitstraling. De trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen, zodat u een kerstpakket kunt kiezen dat perfect past bij uw bedrijfsidentiteit en de smaak van uw ontvangers. Van klassieke zwarte trolleys tot trendy exemplaren in opvallende kleuren, er is voor elk wat wils. Het toevoegen van een trolley aan uw kerstpakketten zorgt voor een extra vleugje luxe en exclusiviteit, waardoor uw kerstgeschenken onderscheidend zijn en opvallen tussen andere kerstpakketten.

Veelzijdigheid: Diverse Opties voor uw kerstpakket met trolley

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden wij een breed scala aan kerstpakketten met trolleys om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket voor uw medewerkers, klanten of relaties, wij hebben de perfecte opties voor u. Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten een variatie aan hoogwaardige producten, zoals heerlijke snacks, luxe dranken, smakelijke lekkernijen en praktische gadgets. Door de combinatie van een trolley met smaakvolle en bruikbare inhoud, zorgt u ervoor dat uw kerstgeschenk gegarandeerd in de smaak vallen. Ons kerstpakket met trolley is ontworpen om aan diverse wensen te voldoen. Of u nu een kerstpakket zoekt met een culinair thema, een gezonde levensstijl promoot, of gericht is op ontspanning en wellness, wij hebben een kerstpakket met trolley dat aan uw specifieke eisen voldoet. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende formaten trolleys, variërend van handbagage-formaat tot grotere modellen, zodat u de perfecte trolley kunt kiezen die past bij de behoeften van uw ontvangers.

Een Duurzame keuze: milieubewuste kerstpakketten met trolleys

Naast praktisch gemak en stijlvol design, is ons kerstpakket met trolley ook een milieubewuste keuze. We begrijpen dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke waarden zijn voor veel bedrijven en hun medewerkers. Daarom bieden wij kerstpakketten aan met trolleys die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals gerecycled polyester of biologisch afbreekbaar materiaal. Zo kunt u niet alleen uw waardering tonen aan uw ontvangers, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Gemakkelijk online bestellen: snel en efficiënt

Bij Kerstpakkettenplaza.nl maken we het eenvoudig om uw kerstpakket met trolley te bestellen. Onze gebruiksvriendelijke website biedt een overzichtelijke selectie van kerstpakketten met gedetailleerde productbeschrijvingen en afbeeldingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bieden we flexibele bestelopties, zoals het toevoegen van uw eigen bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap aan de kerstpakketten, om uw geschenk een persoonlijk tintje te geven. Onze snelle en efficiënte levering zorgt ervoor dat uw kerstpakketten tijdig bij uw ontvangers aankomen, zodat u zich kunt concentreren op andere kerstvoorbereidingen.

Klanttevredenheid: onze Prioriteit

Bij Kerstpakkettenplaza.nl is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om het beste kwaliteit kerstpakket met trolley aan te bieden, met aandacht voor elk detail en een uitstekende service. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren bij het maken van uw keuze en u te ondersteunen tijdens het bestelproces. We doen er alles aan om uw kerstpakket met trolley tot in de puntjes te verzorgen, zodat u uw ontvangers kunt verrassen met een kerstgeschenk dat indruk maakt.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket met een trolley?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket met trolley? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Wilt u toch nog even kijken naar een ander geschenk, surf dan eens naar een kerstpakket met een koelbox of bekijk eens een kerstpakket met een weekendtas? U ziet het, we hebben het allemaal!

Kerstpakket trolley