Kerstpakketten België

Kerstpakketten België – Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten aan om uw medewerkers, klanten en relaties in Belgie tijdens de feestdagen te verwennen. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte kerstpakketten die passen bij de stijl en smaak van uw bedrijf.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lokale smaken en tradities verwerkt in kerstpakketten uit België

Bij het samenstellen van onze kerstpakketten hebben we ook oog voor lokale smaken en tradities in België. We selecteren met zorg producten van lokale leveranciers, waardoor uw kerstpakketten een vleugje Belgische charme bevatten. Van heerlijke chocolade tot ambachtelijke lekkernijen, onze kerstpakketten bieden een culinaire ontdekkingsreis door België.

Kerstpakketten Belgie

Voordelen van kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl in België

  • Breed assortiment: Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een breed scala aan kerstpakketten, zodat u altijd iets vindt dat past bij uw bedrijf en ontvangers in België.
  • Kwaliteit en smaak: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met hoogwaardige producten en bevatten lokale smaken om een unieke ervaring te bieden.
  • Maatwerkopties: Pas uw kerstpakketten aan met logo’s, boodschappen of specifieke producten om ze persoonlijker te maken.
  • Gemakkelijk bestellen: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het bestellen van kerstpakketten snel en probleemloos.
  • Snelle levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in België.

Veelgestelde vragen over kerstpakketten Belgie

Kan ik kerstpakketten bestellen voor mijn medewerkers in verschillende regio’s van België?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u kerstpakketten bestellen en laten leveren in verschillende regio’s van Belgie. Of uw medewerkers nu in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik of een andere stad wonen, wij zorgen voor een tijdige levering. We bezorgen uiteraard ook in Nederland.

Hoe kan ik betalen voor mijn kerstpakketten bestelling in België?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl accepteren we verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving, creditcard en iDEAL. U kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past tijdens het afrekenen van uw kerstpakkettenbestelling.

Kan ik een kerstpakket retourneren of ruilen als het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar volledige tevredenheid van onze klanten. Als een kerstpakket niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden voor retournering of ruiling te bespreken. We doen ons best om een passende oplossing te vinden.

Biedt u ook kerstpakketten aan met duurzame producten of thema’s in België?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook kerstpakketten met duurzame producten en thema’s beschikbaar voor bedrijven in België. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzame opties en thematische kerstpakketten.

Leuke weetjes over België

  • België staat bekend om zijn heerlijke chocolade, bier en wafels.
  • Het land heeft een rijke culinaire traditie, met Belgische frieten en mosselen als populaire gerechten.
  • België heeft veel historische steden, waaronder Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent, die prachtige architectuur en cultuur bieden.
  • Het land heeft ook een sterke traditie van kerstmarkten, waar bezoekers kunnen genieten van sfeervolle kraampjes, lokale ambachten en winterse lekkernijen.

Kerstpakketten België bestellen voor uw bedrijf

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van kerstpakketten voor bedrijven in Belgie. Met onze ruime keuze, maatwerkopties en snelle levering, kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers, klanten en relaties in België een memorabele en feestelijke kerstervaring hebben. Bestel vandaag nog uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl en maak de feestdagen onvergetelijk.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in België?

Heeft u vragen over onze kerstpakketten in Belgie? Wilt u meer informatie over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor uw bedrijf in België. Toch liever een Mediterraans of Duits kerstpakket bestellen? Ook dat kan.

Kerstpakketten België bestellen