Kerstpakketten Nederland

Op zoek naar kerstpakketten in Nederland? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten die perfect zijn voor de feestdagen in heel Nederland. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten hoogwaardige producten die uw medewerkers en zakenrelaties zeker zullen waarderen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak van de kerstviering een onvergetelijke ervaring in heel Nederland.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kerstpakkettenplaza.nl: al 23 jaar dé leverancier voor uw kerstpakketten in Nederland

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we maar liefst 23 jaar ervaring in het leveren van een kerstpakket in Nederland. We hebben in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van hoogwaardige en diverse kerstpakketten. Onze ervaring stelt ons in staat om te begrijpen wat bedrijven en ontvangers in Nederland zoeken in een kerstgeschenk. We zijn trots op onze lange staat van dienst en blijven ons inzetten om de beste kerstpakketten en service aan te bieden aan onze klanten in heel Nederland.

Waarom kiezen voor kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl in Nederland?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in kwaliteit, diversiteit en service. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze kerstpakketten in Nederland zou moeten kiezen:

  • Groot assortiment: Met meer dan 1300 verschillende kerstpakketten, is er voor elk bedrijf en elke ontvanger iets passends te vinden. Van traditionele pakketten met etenswaren en dranken tot thema-gebaseerde opties, wij hebben het allemaal.
  • Hoge kwaliteit producten: Onze Hollandse kerstpakketten bevatten alleen hoogwaardige producten van bekende merken. We selecteren zorgvuldig de producten die we in onze kerstpakketten opnemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw medewerkers en zakenrelaties in Nederland alleen het beste ontvangen.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we flexibele opties aan. U kunt de inhoud van de kerstpakketten aanpassen, gepersonaliseerde kaartjes of logo’s toevoegen en zelfs maatwerkopties bespreken. Op deze manier kunt u de kerstpakketten volledig afstemmen op uw bedrijf en uw ontvangers.
  • Snelle levering: We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakketten in heel Nederland. Of u nu kerstpakketten wilt laten bezorgen op verschillende locaties of alles op één adres wilt ontvangen, wij regelen het voor u.
Kerstpakketten Nederland

Kerstpakket Nederland – Voor elke gelegenheid en elk budget

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf andere behoeften en budgetten heeft. Daarom bieden we kerstpakketten aan voor elke gelegenheid en elk budget in Nederland. Of u nu op zoek bent naar een klein bedankje of een luxueus geschenk, wij hebben de perfecte kerstpakketten voor u. Onze ruime keuze stelt u in staat om een kerstpakket te vinden dat aansluit bij uw bedrijfscultuur en de ontvangers in Nederland zal verrassen en waarderen.

Veelgestelde vragen

Biedt Kerstpakkettenplaza.nl ook opties voor dieetwensen en allergieën in Nederland?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl houden we rekening met verschillende dieetwensen en allergieën. We bieden diverse kerstpakketten aan die geschikt zijn voor mensen met specifieke dieetvereisten, zoals vegetarische, veganistische, glutenvrije en lactosevrije opties. Daarnaast vermelden we duidelijk de ingrediënten en allergeneninformatie van onze producten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan een kerstpakket in Nederland?

Ja, u kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan een kerstpakket in Nederland. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we de mogelijkheid om gepersonaliseerde kaartjes toe te voegen aan uw kerstpakketten. U kunt uw eigen boodschap opgeven die wij zorgvuldig zullen afdrukken en toevoegen aan de kerstpakketten. Op deze manier kunt u een persoonlijk tintje geven aan uw geschenken en uw waardering op een speciale manier overbrengen.

Is het mogelijk om kerstpakketten in Nederland te laten bezorgen op meerdere locaties?

Ja, het is mogelijk om kerstpakketten in Nederland te laten bezorgen op meerdere locaties. Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we flexibele bezorgopties, zodat u uw kerstpakketten kunt laten bezorgen op verschillende adressen. Of u nu kerstpakketten wilt laten bezorgen bij uw medewerkers thuis of op verschillende vestigingen van uw bedrijf, wij regelen het voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij helpen u graag bij het organiseren van een soepele levering op meerdere locaties.

Duurzame kerstpakketten – Voor een groenere toekomst

Bij Kerstpakkettenplaza.nl zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Daarom bieden we ook een duurzaam kerstpakket aan in Nederland. Onze duurzame kerstpakketten bevatten milieuvriendelijke producten, biologische lekkernijen en fairtrade artikelen. Door te kiezen voor duurzame kerstpakketten draagt u bij aan een groenere toekomst en kunt u uw ontvangers laten zien dat u waarde hecht aan duurzaamheid.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in Nederland?

Heeft u vragen over ons kerstpakket in Nederland? Of wilt u meer informatie over specifieke producten, maatwerkopties of de bestelprocedure? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u bij het vinden van de perfecte kerstpakketten voor elke gelegenheid in Nederland.

Nog even verder kijken? Shop dan bijvoorbeeld onze Duitse kerstpakketten of onze Belgische kerstpakketten.

Kerstpakket Nederland bestellen