Kerstpakket Duitsland

Bent u op zoek naar een uniek kerstpakket met een Duits tintje? Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we een uitgebreide collectie kerstpakketten aan die geïnspireerd zijn op de rijke cultuur en tradities van Duitsland. Of u nu op zoek bent naar heerlijke Duitse lekkernijen, ambachtelijke bieren of authentieke geschenken, wij hebben het perfecte kerstpakket voor uw bedrijf. Ontdek onze kerstpakketten en breng de Duitse kerstsfeer naar uw medewerkers, klanten en relaties.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Voorkeuren
Cava Brut Cheers
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Cheers
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Cava Brut Thanks
UITVERKOCHT
Kerstpakket bevat alcohol
Cava Brut Thanks
Inhoud: 2 artikelen
16,95 per stuk
20,51 incl. BTW
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Duitse lekkernijen en specialiteiten in uw kerstpakket Duitsland

Onze kerstpakketten met een Duits thema zitten vol met heerlijke lekkernijen en specialiteiten die rechtstreeks uit Duitsland komen. Denk aan ambachtelijke chocolade, verfijnde kazen, smakelijke worsten, traditionele koekjes en nog veel meer. Met deze culinaire hoogstandjes kunt u uw medewerkers en relaties verwennen en hen kennis laten maken met de authentieke smaken van Duitsland.

Duitse tradities en ambachten in uw kerstpakket

Duitsland staat bekend om zijn rijke tradities en ambachten, en deze komen tot uiting in onze kerstpakketten. Denk aan handgemaakte kerstdecoraties, traditionele houten speelgoed, kerstkaarsen en andere ambachtelijke producten. Met deze kerstpakketten kunt u een stukje Duitse kerstsfeer naar uw bedrijf brengen en uw medewerkers en relaties verrassen met unieke en waardevolle geschenken.

Houdt u stiekem meer van Italiaanse kerstpakketten? Deze kunt u ook bij Kerstpakkettenplaza.nl bestellen.

Duits kerstpakket

Duitse bieren en wijnen in uw kerstpakket

Duitsland is ook beroemd om zijn bier- en wijntradities. Onze kerstpakketten bieden u de mogelijkheid om uw medewerkers en relaties te trakteren op een selectie van hoogwaardige Duitse bieren of wijnen. Of het nu gaat om een ambachtelijk gebrouwen bier of een verfijnde Duitse Riesling, met deze kerstpakketten kunt u hen laten genieten van de rijke smaak van Duitse dranken.

Waarom bestellen bij Kerstpakkettenplaza.nl voor uw Duits kerstpakket?

  1. Ruime keuze: We bieden veel opties voor een Duits kerstpakket, zodat u altijd een pakket kunt vinden dat past bij uw bedrijf en ontvangers.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van de beste kwaliteit.
  3. Maatwerkopties: Personaliseer uw kerstpakketten met uw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of specifieke producten om een uniek geschenk te creëren.
  4. Snelle en betrouwbare levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van uw kerstpakket in Duitsland, zodat u tijdig klaar bent voor de feestdagen.

Duitse weetjes en tradities

Duitsland kent vele interessante weetjes en tradities die de moeite waard zijn om te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Christkindlesmarkt in Neurenberg. Deze markt is een viering van de adventstijd in Duitsland. Stelt u zich eens voor dat uw medewerkers of relaties de warmte en gezelligheid van deze markt kunnen voelen door uw kerstpakket.

Daarnaast zijn de adventskalenders onderdeel van de unieke kerst ervaring in Duitsland. Dit is een geliefde traditie waarbij sfeervolle kerstliederen overal in de straten te horen zijn. Dit zijn typische Duitse tradities tijdens de feestdagen die u tijdens de feestdagen terug kunt laten komen in de vorm van een kerstpakket.

Een kerstpakket in het thema een Duits thema kan uw werknemers of relaties kennis laten maken met Duitse tradities en cultuur. Ook kan het een thuisgevoel geven aan Duitse werknemers binnen uw bedrijf. Zo laat u op een unieke en doordachte manier uw waardering blijken.

Support de lokale ondernemers

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we oog voor lokale ondernemers en producenten. Door te kiezen voor een Duits kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl, steunt u niet alleen uw eigen medewerkers en relaties, maar ook de lokale ambachtslieden en producenten in Duitsland. Op deze manier draagt u bij aan het behoud van ambachtelijke tradities en stimuleert u duurzaamheid in de lokale economie.

Veelgestelde vragen over een kerstpakket in Duitsland

Bieden jullie ook kerstpakketten aan met typisch Duitse producten?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we ook kerstpakketten met typisch Duitse producten beschikbaar. Denk hierbij aan heerlijke Duitse lekkernijen, zoals authentieke chocolade, koekjes en andere traditionele delicatessen. Dit kerstpakket brengt de smaken en tradities van Duitsland naar uw kerstviering.

Kan ik mijn kerstpakket Duitsland personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we maatwerkopties, waaronder de mogelijkheid om uw kerstpakket Duitsland te personaliseren met uw bedrijfslogo. Neem contact met ons op voor meer informatie over de personalisatiemogelijkheden.

Kan ik een Duits kerstpakket bestellen voor mijn medewerkers in verschillende regio’s van Duitsland?

Ja, bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u Duitse kerstpakketten bestellen en laten leveren in verschillende regio’s van Duitsland. Of als u op zoek bent naar een kerstpakket Nederland of België, ook dat is mogelijk. We adviseren u om contact op te nemen met de klantenservice om bezorg-details te bespreken.

Vragen of meer informatie over een kerstpakket voor Duitsland?

Heeft u vragen over een kerstpakket in Duitsland of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van het perfecte Duits kerstpakket voor uw bedrijf. U kunt ons bereiken via e-mail op klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of telefonisch via +31 (0)24 303 1166. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Kerstpakket duitsland bestellen